Daniel Aronsson

Daniel Aronsson

Daniel Aronsson är mäklare på HusmanHagberg Järfälla

Daniel Aronsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Daniel Aronsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-01 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Aronsson har haft 14 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-10 - 2026-03

18 omdömen om Daniel Aronsson

Sedan starten hos Reco 2026
Anna L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Aronsson en del av HusmanHagberg Järfälla
Kungsängen Centrum

Hela försäljningsprocessen har varit en positiv upplevelse, tack vare Daniel. Det har känts tryggt att ha honom som mäklare, eftersom han är kompetent, påläst, lyhörd, engagerad och hjälpsam. Han har också varit lätt att nå och har återkopplat snabbt, vilket vi också har uppskattat. Vi har hunnit med ett antal fastighetsaffärer och har många andra mäklare att jämföra med och kan därför varmt rekommenderar Daniel Aronsson!

Svar från Daniel Aronsson

Tack så jättemycket Anna! Ses på tillträdet! :)

Mauri Jaakko K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Aronsson en del av HusmanHagberg Järfälla
Kungsängen Centrum

Han är mycket trevlig att göra med. Man märker att han har arbetat länge som mäklare och är kunnig och vet vad han gör.

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack Mauri för dina vänliga ord! Uppskattas verkligen att höra ifrån dig!

Diana O
Bro

Jag är mycket nöjd med min mäklare. Han har varit professionell, engagerad och väldigt tillgänglig genom hela processen. Han tog sig alltid tid för visningar och frågor, och arbetade strukturerat vilket skapade trygghet. Rekommenderas varmt!

Svar från Daniel Aronsson

Tack Diana för ditt fina omdöme!

Asad U
Bro

Fastighetsmäklaren Daniel Aronsson gav mig mycket bra stöd och vägledning. Hans råd var väldigt hjälpsamma och gjorde processen att köpa en lägenhet mycket enklare för mig. Jag rekommenderar varmt Daniel Aronsson. Han gav mycket hjälpsamma råd och stöttade mig genom hela processen vid köp av lägenhet

Svar från Daniel Aronsson

Tack så mycket Asad! Uppskattas verkligen!

Elias H
Kungsängen Norrboda

Daniel är väldigt professionell och bemöter oss på ett trevligt sätt. Väldigt hjälpsam med alla typer av frågor och funderingar. Väldigt tydlig med processen och alla stegen som behövs göras.

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack Elias för de fina orden! Ses på tillträdet! :)

Ulf Krister L
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Aronsson en del av HusmanHagberg Järfälla
Brunna, Kungsängen

Bra bemötande, vet vad han pratar om. Levde upp till mina förväntningar.

Svar från Daniel Aronsson

Tack så mycket Ulf! Det uppskattas verkligen att höra ifrån dig!

Håkan J
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Aronsson en del av HusmanHagberg Järfälla
Bro Smidö

Toppenkille. Kunnig, lyhörd och positiv.

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack Håkan för de fina orden! Uppskattas verkligen!!

Pia Britt Alice S
Viksjö

Vi klickade bra och Daniel var även öppen för mina idéer. Jag kan rekommendera Daniel.

Svar från Daniel Aronsson

Tack Pia för omdömet! Ses på tillträdet!

Karin L
Viksjö

Trevlig, tydlig, gav bra information och gav uppdateringar utan att vara påstridig. Förklarade för oss, som hade många frågor och behövde förtydligande flera gånger. Svarade snabbt i telefonen.

Svar från Daniel Aronsson

Tack så mycket Karin för dem vänliga orden! Uppskattas otroligt mycket!

Erika R
Kallhäll

Toppen! En smidig affär som gick fortare än jag förväntat och bra mäklarkontakt under hela tiden.

Svar från Daniel Aronsson

Tack igen Erika för de fina orden! Uppskattas verkligen :)