Daniel Aronsson

Daniel Aronsson

Daniel Aronsson är mäklare på HusmanHagberg Järfälla

Daniel Aronsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Daniel Aronsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-01 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 5.0. Daniel Aronsson har haft 32 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-10 - 2026-08

31 omdömen om Daniel Aronsson

Sedan starten hos Reco 2026
Linus P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Aronsson en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Bra bemötande, proffsigt och kunnig

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack Linus! Uppskattas! :)

Azita S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Aronsson en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg

Trevlig, Bra bemötande, kunnig ,Hjälpsam

Svar från Daniel Aronsson

Tack Azita för dina vänliga ord! Det uppskattas verkligen :)

Magnus L
Kungsängen Centrum

Fungerade fantastiskt genom hela processen.

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack Magnus! Det uppskattas :)

Douglas E
Jakobsberg

Jätte trevlig och snabb återkoppling på frågor jag hade även under semestern. Snabbt avslut efter vinnande bud. //Köpare

Svar från Daniel Aronsson

Tack Douglas för de fina orden! Uppskattas verkligen!

Veda I
Viksjö

Hej! Daniel är en mycket professionell mäklare, väldigt skicklig i sitt yrke och dessutom mycket respektfull och vänlig. Jag rekommenderar varmt både HusmanHagberg och Daniel till alla som söker en trygg och kompetent mäklare/ Veda

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack Veda för dina vänliga ord! Uppskattas verkligen! :)

Henkke75 I
Skälby

Trevligt och professionellt! Kan varmt rekommendera Daniel.

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack för de fina orden! :)

Nofel G
Viksjö

Daniel är en jätte duktig mäklare och jag hade jätte lätt att få kontakt och kommunikation med honom. Jag fick all hjälp jag behövde av Daniel och han får stort tack från mig. Varm rekommenderad.

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack Nofel, uppskattar dina vänliga ord!

Helen Elisabeth F
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Aronsson en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg - Västra

Daniel har verkligen gjort precis allt rätt. Han är väldigt ödmjuk och med tanke på att det har gått trögt så har han verkligen peppat oss. Jag kan varmt rekommendera Daniel till någon som ska sälja sitt hus.

Helen Elisabeth F och Daniel A gillar detta
Svar från Daniel Aronsson

Stort tack Bettan, till slut gick vi i mål! Ni har varit underbara att samarbeta med!

Omar A
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Aronsson en del av HusmanHagberg Järfälla
Kungsängen

Kort sagt. Smidig, tydlig och känsla av trygg affär. Nästa köp/sälj blir definitivt Daniel!

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack Omar, uppskattas verkligen!

Suzanne N
Kungsängen Norrboda

Fått toppenservice vid mit lägenhetsköp. Snabb kontakt och svar på allt. Rekommenderar varmt!

Svar från Daniel Aronsson

Tack så jättemycket Suzanne för dina fina ord! :)