Daniel Aronsson

Daniel Aronsson

Daniel Aronsson är mäklare på HusmanHagberg Järfälla

Daniel Aronsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Daniel Aronsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-01 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 5.0. Daniel Aronsson har haft 9 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-10 - 2026-02

10 omdömen om Daniel Aronsson

Sedan starten hos Reco 2026
Karin L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Aronsson en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Trevlig, tydlig, gav bra information och gav uppdateringar utan att vara påstridig. Förklarade för oss, som hade många frågor och behövde förtydligande flera gånger. Svarade snabbt i telefonen.

Svar från Daniel Aronsson

Tack så mycket Karin för dem vänliga orden! Uppskattas otroligt mycket!

Erika R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Aronsson en del av HusmanHagberg Järfälla
Kallhäll

Toppen! En smidig affär som gick fortare än jag förväntat och bra mäklarkontakt under hela tiden.

Svar från Daniel Aronsson

Tack igen Erika för de fina orden! Uppskattas verkligen :)

Johan L
Jakobsberg

En ung sympatisk man i sina bästa år som dessutom kunde svara på alla våra frågor. Johan och Ingela

Svar från Daniel Aronsson

Tack så mycket Johan och Ingela! Ses på tillträdet! :)

Ulf G
Jakobsberg

Snabb, noggrann, serviceminded o effektiv

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack för förtroendet och samarbetet!

Simon E
Kallhäll

Jag vill ge ett varmt och välförtjänt omdöme till Daniel Aronsson som varit min mäklare i samband med köp av denna bostadsrätt i Kallhäll. Genom hela processen har Daniel varit professionell, tydlig och tillmötesgående. Jag kände mig alltid välinformerad, oavsett om det handlade om visning, budgivning eller kontraktsskrivning. Deras digitala plattform (Cetti) var också ett stort plus – all information samlad på ett ställe, lättillgängligt och uppdaterat. Det gjorde det enkelt att hålla koll på allt från objektsbeskrivning...

Svar från Daniel Aronsson

Tack så jättemycket Simon för de fina orden!

Kristian L
Skälby

Mycket professionell och engagerad mäklare med tydlig kommunikation genom hela processen. Kände oss trygga från start till mål och är mycket nöjda med resultatet. Rekommenderas varmt.

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack för de fina orden! Uppskattas!

Inge P
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Aronsson en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Jag upplevde Daniel som mycket trevlig, ambitiös, kunnig och effektiv. Det märktes att han är uppvuxen i området för hans kunskaper avseende den lokala marknaden verkade ligga på topp. Jag fick många goda och korrekta synpunkter från honom. Hela försäljningsprocessen gick väldigt smidigt och snabbt vilken var önskvärt eftersom jag själv är väldigt upptagen med alla mina uppdrag i olika föreningar och jag samtidigt genomför en flytt till mitt nya hus i Sigtuna. Jag har bara gott att säga om Daniel. Han levde upp till alla mina förväntningar och lite till. Inge Pierre

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack Inge för de fina orden. Det uppskattas!

Omar A
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Aronsson en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Trevlig bemötande trygg och tydligt 😊

Svar från Daniel Aronsson

Tack så mycket för de fina orden!

Camilla L
Skälby

Besvarar alla frågor en säljare kan ha på en lugnt och pedagogiskt sätt. Skötte visning och kommunikation mycket bra. Är glad att Daniel hjälpte oss med vår försäljning.

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack för förtroendet att återigen få hjälpa er med en bostadsaffär!

Jesper B
Viksjö

Engagerad, positiv, snabb och trevlig.

Svar från Daniel Aronsson

Stort tack för ditt fina omdöme!