Per Stenmark

Per Stenmark

Per Stenmark är mäklare på HusmanHagberg Järfälla

Per Stenmark har varit registrerad mäklare sedan 1999-08. Per Stenmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 252 omdömen med ett betyg på 4.8. Per Stenmark har haft 43 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

I mer än tio år arbetade jag som affärsjurist, innan jag istället började som mäklare. Nu har jag varit i branschen i 20 år och jag fascineras fortfarande av yrket och vad det innebär. Möten med alla olika människor är otroligt intressant och jag vill alltid dela med mig av mina kunskaper så gott jag kan. Jag förmedlar allt mellan villor, lägenheter och nyproduktioner och har ett brett kontaktnät och god kännedom om Jakobsberg, eftersom jag är född och uppvuxen här. 2004 köpte jag en tomt i Viksjö vilket gav mig otrolig insikt i de frågor som kan uppkomma genom ett bygge. Välkommen att kontakta mig!

2024-12 - 2025-11

252 omdömen om Per Stenmark

Sedan starten hos Reco 2017
Sara D
Viksjö

Per Stenmark är väldigt proffsig och lyhörd. Detta är 3 gången jag tar hjälp av honom och det blev superbra som alltid. - Tydlig info. - Lyhörd - Noggrann - Enormt erfaren - Trygg Jag rekommenderar honom så ofta jag kan och ska jag sälja något i Järfälla nån gång kommer jag ta hjälp av honom igen.

Svar från Per Stenmark

Stort tack för förtroendet att återigen få hjälpa dig med försäljningen av din lägenhet och tack för bra samarbete, som alltid är grunden till ett lyckat resultat.

Sjs Consulting
Jakobsberg

Erfaren, pålitlig mäklare som jag skulle rekommendera starkt.

Solveig C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Tack för din insats i samband med mitt bostadsköp. Du har visat engagemang, noggrannhet och servicevilja under hela processen. Jag uppskattar ditt professionella bemötande.

Svar från Per Stenmark

Stort tack för dit vänliga omdöme.

Kristofer L
Jakobsberg

Per var toppen från start till kontraktskrivning. Seriös, strategisk och mycket trevlig!

Svar från Per Stenmark

Tack för förtroendet att hjälpa dig och konstruktivt samarbete.

Marcus R
Viksjö

Kanon, har använt Per vid flera tillfällen och är väldigt nöjd. Kan rekommenderas

Svar från Per Stenmark

Stort tack för vänligt omdöme.

Mats Olof L
Sålde sitt hus med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg

Per Stenmark är en engagerad och kunnig mäklare som gör sitt yttersta för att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela processen. Han är trevlig, lätt att samarbeta med och har en väldigt professionell framtoning. Det märks tydligt att Per trivs med sitt jobb – han sprider energi och skapar en positiv känsla kring försäljningen. Jag har anlitat Per vid två tillfällen under de senaste åren och båda gångerna har jag varit mycket nöjd med resultatet. Han är noggrann, lyhörd och håller en tät dialog så att man...

Svar från Per Stenmark

Stort tack för ditt utförliga och vänliga omdöme och inte minst tack för förtroendet att återigen få hjälpa er med en försäljning. Lycka till att hitta ett nytt boende i Stockholms innerstad.

Tobias H
Jakobsberg - Västra

Per är lyhörd har ett trevligt bemötande hela vägen.

Peter W
Jakobsberg

Per är mycket korrekt i sitt arbete. Kan ibland sakna energi.

Svar från Per Stenmark

Tack för ditt omdöme. Tar vid tillfälle gärna emot exempel på vad jag kan utveckla när det gäller energin, det är ingenting som någon annan kund har påpekat.

Tom S
Sålde sitt hus med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Professionellt bemötande. Kunnig och med bred erfarenhet.

Svar från Per Stenmark

Stort tack för förtroendet och för gott samarbete.

Gun Elisabet N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Per har redan från början tagit mycket väl hand om oss. Han har hållit tät kontakt och informerat oss så snart något nytt hänt. Han har alltid varit tillgänglig och har hjälpt oss med våra frågor och sådant som vi inte riktigt klarat av själva, alltid vänlig, kunnig och tydlig.

Svar från Per Stenmark

Stort tack för ert vänliga omdöme och jag önskar er nu stort lycka till med försäljningen av er nuvarande bostad.