Per Stenmark

Per Stenmark

Per Stenmark är mäklare på HusmanHagberg Järfälla

Per Stenmark har varit registrerad mäklare sedan 1999-08. Per Stenmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 237 omdömen med ett betyg på 4.8. Per Stenmark har haft 44 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

I mer än tio år arbetade jag som affärsjurist, innan jag istället började som mäklare. Nu har jag varit i branschen i 20 år och jag fascineras fortfarande av yrket och vad det innebär. Möten med alla olika människor är otroligt intressant och jag vill alltid dela med mig av mina kunskaper så gott jag kan. Jag förmedlar allt mellan villor, lägenheter och nyproduktioner och har ett brett kontaktnät och god kännedom om Jakobsberg, eftersom jag är född och uppvuxen här. 2004 köpte jag en tomt i Viksjö vilket gav mig otrolig insikt i de frågor som kan uppkomma genom ett bygge. Välkommen att kontakta mig!

2024-05 - 2025-04

237 omdömen om Per Stenmark

Sedan starten hos Reco 2017
Ahmad Mahmoud S
Jakobsberg

Det är professionell och är grym mäklare

Svar från Per Stenmark

Stort tack för vänligt omdöme, det uppskattas verkligen.

Azeb A
Jakobsberg

Processen var smidig och enkel.

Eva M
Sålde sitt hus med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Förtroendeingivande, kunnig, trevlig och ett helt igenom proffesionellt bemötande

Svar från Per Stenmark

Stort tack för ditt vänliga omdöme.

Ann-Christin E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

En bra o tydlig mäklare.Det tycker jag att det räcker ,det är klart o tydligt vad vi tycker om Pär,skulle verkligen räckomodera honom till dom som ska sälja..vad mera kan me skriva honom ,glad o pigg..Ha en skön sommar.💐

Svar från Per Stenmark

Stort tack för ert omdöme och fött gott samarbete.

Arne D
Barkarbystaden

Per har varit saklig, kunnig och svarat snabbt på mina frågor. Väldigt smidig process genom hela köpet.

Svar från Per Stenmark

Stort tack för ditt konstruktiva och vänliga omdöme.

Robert L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Barkarbystaden

Per är en mäklare som både min fru och jag samt dotter i familjen har använt vid fastighets affärer. Per är en mäklare som från första stund visar sin kompetens och vilja att hjälpa oss som kund. Genom Per och hans kontaktnät samt långa erfarenhet av Järfälla gör att han snabbt kunde hitta en intressent på vår fastighet och komma till avslut på ett professionellt sätt. Sist men inte minst är Per en mycket trevlig och social person som är lätt att prata med och få förtroende för. Kan verkligen rekommendera Per till vem som helst som ska köpa eller sälja fastighet i Stockholm.

Svar från Per Stenmark

Stort tack för förtroendet att hjälpa er med försäljningen av er lägenhet och för ert vänliga omdöme, något jag verkligen uppskattar.

Jessica C
Jakobsberg

Vänlig, intresserad av att sälja men inte för på, förklarar hela affären så att man förstår allt, skulle verkligen rekommendera honom till alla!

Svar från Per Stenmark

Stort tack för ditt vänliga omdöme, det betyder mycket för mig.

Leif J
Sålde sitt hus med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg - Västra

Jag kan inte betygsätta Per eftersom vi hade två mäklare som tog hand om oss dvs Erika Mitt svar är alltså vad Per och Erika gjorde för os Första mötet var mycket proffsigt och gav mer smak. Utformning av annons och film proffsigt psv Vall av Hemnet upplägg proffsigt. Hanteringen av budgivningen kunde inte göras bättre Alla mötena med Per och Erika var givande och trevliga.

Svar från Per Stenmark

Stort tack för ett jul och inspirerande samarbete och för att vi fick förmånen att vara er behjälpliga att sälja ert fina hus.

Ignacio A
Köpte sitt hus med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg - Västra

En mycket skicklig mäklare, besitter hög kompetens. Karismatisk, tydligt och kommunikativ. Vår erfarenhet av att köpa hus av Per är inget annat än utmärkt.

Svar från Per Stenmark

Stort tack för vänligt omdöme, ni har verkligen köpt ett fantastiskt hus och vi önskar er stort lycka till framöver.

Yaser S
Jakobsberg

Jag upplevde att Per Stenmark var väldigt proffsig av sig. Samt jag jag blev väldigt nöjd på hur jag blev bemött av honom.

Svar från Per Stenmark

Stort tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid.