Per Stenmark

Per Stenmark

Per Stenmark är mäklare på HusmanHagberg Järfälla

Per Stenmark har varit registrerad mäklare sedan 1999-08. Per Stenmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 167 omdömen med ett betyg på 4.8. Per Stenmark har haft 43 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

I mer än tio år arbetade jag som affärsjurist, innan jag istället började som mäklare. Nu har jag varit i branschen i 20 år och jag fascineras fortfarande av yrket och vad det innebär. Möten med alla olika människor är otroligt intressant och jag vill alltid dela med mig av mina kunskaper så gott jag kan. Jag förmedlar allt mellan villor, lägenheter och nyproduktioner och har ett brett kontaktnät och god kännedom om Jakobsberg, eftersom jag är född och uppvuxen här. 2004 köpte jag en tomt i Viksjö vilket gav mig otrolig insikt i de frågor som kan uppkomma genom ett bygge. Välkommen att kontakta mig!

2022-03 - 2023-02

167 omdömen om Per Stenmark

Sedan starten hos Reco 2017
  • sålde sitt hus med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
    • Viksjö Hummelmora
    2023-03-28 Verifierad kund
    Otroligt trevlig och tillmötesgående person! Han ska ha all cred för den respekt han visat mig under hela processen. Duktig på att ringa och ge återkoppling så fort något nytt hänt samtidigt som det alltid känns som att Per har glimten i ögat. Skulle rekommendera honom till alla!
    Stort tack för din återkoppling och nu hoppas vi verkligen att allt ordnar sig till det bästa. Per Stenmark
    2023-02-24 Verifierad kund
    Väldigt bra bemötande och information om vad som händer före och under och efter försäljningen av bostaden.
    Jag är jätte nöjd.
    Hej Ann-Helén, stort tack för din återkoppling. Det är oerhört viktigt för mig att få information om hur mina kunder upplever förmedlingsprocessen. Per Stenmark
    2023-02-24 Verifierad kund
    Jag tycker att han var väldigt trevlig och tillmötesgående.
    2023-02-09 Verifierad kund
    Proffesionell och noggrann mäklare.
    Smidig affär och har svar på vad man än behöver fråga om.
    Hej Alexander, stort tack för din återkoppling. Per Stenmark
    2022-12-31 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda med hanteringen! Smidigt och effektivt.
    Hej, tack. Det är viktigt för mig att löpande få återkoppling från mina kunder om deras upplevelse av processen. Per Stenmark
    2022-12-28 Verifierad kund
    Per var professionell och väldigt kunnig. Han hade mycket god kännedom om området och skänkte ett lugn till en annars lite småstressig situation som en försäljning kan innebära. Han var flexibel och gjorde ett utmärkt jobb i att anpassa sig till vår vardag med jobb och småbarnsbestyr. Kommunikationen med Per var alltid tydlig och man fick alltid snabb återkoppling. Vi är jättenöjda med Per - från första mötet till avslutad bostadsaffär!
    Hej Joakim, stort tack för din återkoppling. Per Stenmark
  • sålde sitt hus med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
    • Viksjö Hummelmora
    2022-12-21 Verifierad kund
    Per har varit saklig och kunnig genom hela försäljningsprocessen och levt upp till våra förväntningar.
    Vi kan varmt rekommendera Per Stenmark som mäklare till andra som ska sälja sin bostad i Järfälla.
    Hej Micke, stort tack för ert omdöme och er återkoppling. Det är oerhört viktigt för mig att få del av mina kunders synpunkter och omdömen. Per Stenmark
    2022-11-28 Verifierad kund
    Jag tycker att Per har varit mycket professionell och trevlig i sitt bemötande. Jag upplever Per som ärlig och är inte så "sälj-ig" i sitt sätt, vilket jag uppskattar och föredrar. Jag upplever att han vill få saker gjort och avslutat men utan att stressa och utan att vara för på.
    Mycket bra mäklare!
    Stort tack för konstruktiv återkoppling och din personliga reflektion. Per Stenmark
    2022-11-12 Verifierad kund
    Engagerad och kunnig mäklare. Det märks att han har flera års erfarenhet och är intresserad av både marknaden och kunden.
    • Kallhäll
    2022-11-11 Verifierad kund
    Per är en fantastisk mäklare! Professionell och kunnig, samtidigt bjuder han alltid på ett leende.
    Hej, tack för din vänliga återkoppling. Jag uppskattade verkligen att du återkom till mig, efter att för 22 år sedan ha köpt bostaden som jag då förmedlade försäljning av. Det är verkligen en trogen kund. Per Stenmark