Per Stenmark

Per Stenmark

Per Stenmark är mäklare på HusmanHagberg Järfälla

Per Stenmark har varit registrerad mäklare sedan 1999-08. Per Stenmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 271 omdömen med ett betyg på 4.8. Per Stenmark har haft 44 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

I mer än tio år arbetade jag som affärsjurist, innan jag istället började som mäklare. Nu har jag varit i branschen i 20 år och jag fascineras fortfarande av yrket och vad det innebär. Möten med alla olika människor är otroligt intressant och jag vill alltid dela med mig av mina kunskaper så gott jag kan. Jag förmedlar allt mellan villor, lägenheter och nyproduktioner och har ett brett kontaktnät och god kännedom om Jakobsberg, eftersom jag är född och uppvuxen här. 2004 köpte jag en tomt i Viksjö vilket gav mig otrolig insikt i de frågor som kan uppkomma genom ett bygge. Välkommen att kontakta mig!

2025-05 - 2026-04

271 omdömen om Per Stenmark

Sedan starten hos Reco 2017
Nazanin H
Sålde sitt hus med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg

Jag är väldigt nöjd med hjälpen jag fick vid försäljningen av mitt hus. Mäklaren var mycket professionell, erfaren och dessutom väldigt trevlig och social. Jag kan varmt rekommendera honom!

Svar från Per Stenmark

Stort tack för vänligt omdöme, det värmer.

Karin T
Jakobsberg

Kompetent och tillmötesgående mäklare som gjort vår husresa enkel och trevlig.

Svar från Per Stenmark

Stort tack för att du tog dig tid att ge lite feedback.

Göran U
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Se min fru Alison's omdöme. Instämmer helt med hennes beskrivning.

Svar från Per Stenmark

Stort tack. Önskar er nu stort lycka till med försäljningen av ert hus.

Alison Jane U
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Vi blev bemöt av en trevlig och kunnig mäklare som gjorde sitt yttersta att hjälpa oss i letande efter en lägenhet. Han uppfyllde våra förväntningar på ett utmärkt sätt. Dessutom han guided oss genom avtalet på ett professionellt och kunnig sätt och förklarade på ett lätt förståeligt sätt detaljerna.

Svar från Per Stenmark

Stort tack för vänligt omdöme.

Ida K
Viksjö

Per är trevlig, rak och tydlig. Han har erfarenheter och kunskaper som gör att man känner sig trygg i sin bostadsaffär.

Svar från Per Stenmark

Tack för vänligt och konstruktivt omdöme, det är oerhört viktigt att få återkoppling från hur ni kunder upplever hanteringen av ärendet.

Klas F
Barkarby

En duktig och professionell mäklare, har god kommunikation och är tydlig kring vilka lagar och regler som häller. Per bistår också med bra rekommendationer och "värt att tänka på" resonemang som hjälper till i processen

Svar från Per Stenmark

Stort tack för förtroendet att återigen få hjälpa dig med försäljning av din bostad och under lång tid fått följa dig och familjen.

Anna M
Jakobsberg

Mycket seriös, kunnig och förtroendegivande mäklare. Gav realistiska rekommendationer och direkt återkoppling efter visningar mm. Det var ett svårsålt objekt men mäklaren jobbade på med många visningar och bra råd under resans gång.

Svar från Per Stenmark

Stort tack för din återkoppling.

Linda Viktoria D
Sålde sitt hus med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare som visade stort engagemang, god marknadskännedom och höll oss uppdaterade genom hela försäljningen. Rekommenderas varmt!

Svar från Per Stenmark

Stort tack för ert förtroende, ert omdöme och er återkoppling, som är viktigt för att löpande utveckla vår tjänst.

Jan Erik Olof O
Bolinder Strand - Kallhäll

Hejsan. Är mycket nöjd med Per som mäklare och person. Är tredje objektet han hjälper mej med.

Svar från Per Stenmark

Tack Jantis för att jag återigen fick förmånen att hjälpa dig med försäljning av din lägenhet.

Olga W
Jakobsberg

Kunnig, professionellt bemötande, lyhörd, humoristisk, "normal".

Svar från Per Stenmark

Stort tack för ditt vänliga omdöme.