Per Stenmark
Per Stenmark är mäklare på HusmanHagberg Järfälla
.Per Stenmark har varit registrerad mäklare sedan 1999-08. Per Stenmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 167 omdömen med ett betyg på 4.8. Per Stenmark har haft 43 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
167 omdömen om Per Stenmark
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sitt hus med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Otroligt trevlig och tillmötesgående person! Han ska ha all cred för den respekt han visat mig under hela processen. Duktig på att ringa och ge återkoppling så fort något nytt hänt samtidigt som det alltid känns som att Per har glimten i ögat. Skulle rekommendera honom till alla!
sålde sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Väldigt bra bemötande och information om vad som händer före och under och efter försäljningen av bostaden.
Jag är jätte nöjd. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Jag tycker att han var väldigt trevlig och tillmötesgående.
köpte sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Proffesionell och noggrann mäklare.
Smidig affär och har svar på vad man än behöver fråga om. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Vi är mycket nöjda med hanteringen! Smidigt och effektivt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Per var professionell och väldigt kunnig. Han hade mycket god kännedom om området och skänkte ett lugn till en annars lite småstressig situation som en försäljning kan innebära. Han var flexibel och gjorde ett utmärkt jobb i att anpassa sig till vår vardag med jobb och småbarnsbestyr. Kommunikationen med Per var alltid tydlig och man fick alltid snabb återkoppling. Vi är jättenöjda med Per - från första mötet till avslutad bostadsaffär!
sålde sitt hus med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Per har varit saklig och kunnig genom hela försäljningsprocessen och levt upp till våra förväntningar.
Vi kan varmt rekommendera Per Stenmark som mäklare till andra som ska sälja sin bostad i Järfälla. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Jag tycker att Per har varit mycket professionell och trevlig i sitt bemötande. Jag upplever Per som ärlig och är inte så "sälj-ig" i sitt sätt, vilket jag uppskattar och föredrar. Jag upplever att han vill få saker gjort och avslutat men utan att stressa och utan att vara för på.
Mycket bra mäklare! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Engagerad och kunnig mäklare. Det märks att han har flera års erfarenhet och är intresserad av både marknaden och kunden.
sålde sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Per är en fantastisk mäklare! Professionell och kunnig, samtidigt bjuder han alltid på ett leende.