Erika Aspenberg

Erika Aspenberg

Erika Aspenberg är mäklare på HusmanHagberg Järfälla

Erika Aspenberg har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Erika Aspenberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 252 omdömen med ett betyg på 4.9. Erika Aspenberg har haft 27 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

12 års erfarenhet gör skillnad!
Utmärkelser: Järfällas mest rekommenderade mäklare 2019/21, i Sthlm län 2018 samt eget avsnitt i podden ”Sveriges bästa mäklare” 2020.

Sedan år 2011 har jag haft förmånen att ha världens bästa jobb - att förmedla bostäder här i Järfälla med kommunens främsta mäklarteam. Idag arbetar jag både som delägare och mäklare och har under dessa år förmedlat hundratals bostadsdrömmar, allt mellan lägenheter till villor och nyproduktion till tomter. Privatpersoner och dödsbon. Jag har placerat mig på topplistan som den bästsäljande mäklaren i hela HusmanHagberg Sverige och jobbar alltid för en fortsatt god försäljning parallellt med nöjda kunder. Jag tror på att agera med hjärtat i varje bostadsaffär och att våga vara mänsklig. Det betyder att jag ibland både skrattar, fäller tårar, ger en kram och kämpar med mina kunder. Allt beroende på situation och affär. Din affär är precis lika viktig för mig som den är för dig och det märker du direkt med mitt engagemang!

Det är viktigt att inte glömma att jag kommer rakt in i människors liv och för det krävs en respekt och en ödmjukhet från mig som mäklare. Självklart är affärsmässighet och professionalism grundstenarna, utan det lyckas ingen, men det viktigaste är fingertoppskänslan och engagemanget som människa och mäklare i varje affär. Det leder till ett förtroende och en tillit som skapar goda affärer. Det gläder mig verkligen att se hur nöjda mina kunder är och att få hjälpa människor vidare i livet, från punkt A till punkt B, det är passionen i mitt yrke.

För mig är du som kund viktigast, med en ärlighet och hjälpsamhet utvecklas fina relationer mellan mig och mina kunder vilket förgyller min vardag som mäklare. Välkommen att ta min hjälp i din försäljning! Jag lovar att göra allt för att på bästa sätt hjälpa dig mot dina nya mål och jag lovar att min erfarenhet gör skillnad för dig och din affär, jag får din bostad såld i denna mer utmanande marknad!

2022-10 - 2023-09

252 omdömen om Erika Aspenberg

Sedan starten hos Reco 2018
Christer H
Sålde sitt hus med hjälp av Erika Aspenberg en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg - Polhem

En riktigt duktig mäklare som lyssnar och för min del engagerad i försäljningen. Kan varmt rekommendera henne.

Lyosha S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Aspenberg en del av HusmanHagberg Järfälla
Kallhäll

När jag hade kontakt med Erika, så imponerades jag verkligen av hennes professionella och kunniga framtoning. Hon hade en förmåga att förklara komplicerade saker på ett sätt som gjorde det lätt att förstå, vilket skapade en känsla av lugn.

Svar från Erika Aspenberg

Vad glad jag blir att du upplevde det så, tack för att du tog dig tid att lämna feedback och ser fram emot att följa din renovering sen med bostaden. Vi ses på tillträdet!

Gabi Y
Jakobsberg

Lätt att ha att göra med, ärlig på jobbet, hjälpsam när som helst, hon gjorde ett superjobb

Svar från Erika Aspenberg

För mig är tillgänglighet viktigt, därför blir jag extra glad när du nämner just det. Känns bra att du uppskattar och har noterat det du nämnt ovan. Tack för fina ord!

Hussein A
Köpte sitt hus med hjälp av Erika Aspenberg en del av HusmanHagberg Järfälla
Skälby

Lyhörd och tydlig i sin kommunikation!

Svar från Erika Aspenberg

Tack för att du tog dig tid att svara, skönt att höra att du upplevt att kommunikationen fungerat bra.

Olle E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Aspenberg en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Med stor professionalism, förståelse och lyhördhet bidrar Erika till en mycket bra upplevelse. Hon tar udden av det som kan kännas stressfullt och oroande inför en bostadsförsäljning. Mina varma rekommendationer till en alltigenom god utförd försäljning, tack.

Svar från Erika Aspenberg

Stort TACK för att du både tagit dig tid att svara och ge feedback samt för fina ord. Det gläder mig att höra att jag fått dig att uppleva processen lugnare och jag uppskattar vår raka och ärliga dialog rakt igenom. Vi ses snart igen!

Matilda S
Viksjö

Jag har blivit väl bemött av Erika och fått all den information som jag behöver av en mäklare. Jag tycker att köpet av bostaden gick väldigt smidigt och allt sköttes väl. Vi är mycket nöjda med hela upplevelsen av att köpa en bostad!

Svar från Erika Aspenberg

Tack och vad härligt att du upplevde det så, vi ses på tillträdet!

Hao D
Jakobsberg

Erika är en jätte ansvarsfull. Professionell. Tålamod och positiv person . Jag har köpt lägenheten från henne, hon har hjälpt mig att sälja min lägenhet även hon är på semester! Erika är bäst!

Svar från Erika Aspenberg

Stort tack för fina ord, vi kämpade ihop och jag är glad att du uppskattade mitt engagemang och kände tillit till mig. Vi ses på tillträdet! Tack för förtroendet.

Dennis O
Kallhäll

Erika är proffsig och får en att känna sig väl bemött och trygg genom hela säljprocessen. Kan starkt rekommendera!

Svar från Erika Aspenberg

Tack, och vad kul att jag fick förmånen att även hjälpa er i er försäljning då ni köpte bostad via mig. Att du tar dig tid att svara betyder mycket, tack för det och väl mött framöver, glad blir jag av att ni känt er trygga med mig.

Sedat Ç
Köpte sitt hus med hjälp av Erika Aspenberg en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Jätte trevlig, rättvis boda köparen och säljaren. Fantastiskt person

Svar från Erika Aspenberg

Men tack, för både fina ord och för att du engagerar dig i att ge feedback. Det värmer att du känner så!

Oskar L
Jakobsberg

Erika upplevde jag utförde sitt uppdrag som mäklare på ett väldigt professionellt sätt. Hon kommunicerade bra kring vad som hände och kommer ske. Vilket gjorde att hon kändes pålitlig och att affären kändes trygg.

Svar från Erika Aspenberg

Vad härligt att höra att jag uppfyllt mitt mål med att på ett så pedagogiskt sätt som möjligt guida genom livets första bostadsköp. Kul att du uppskattar mitt sätt att arbeta och tack för att du tog dig tid att svara!