Väldigt trevlig och hjälpsam var Michaela! Det är mitt första bostadsköp och hon tänkte verkligen på att informera om saker att tänka på, tex gav tips att spara alla kvitton från renoveringen för att kunna göra avdrag vid ev. försäljning. Hon höll mig också uppdaterad och återkopplade.
Michaela Holmgren
Michaela Holmgren är mäklare på HusmanHagberg Järfälla
.Michaela Holmgren har varit registrerad mäklare sedan 2013-09. Michaela Holmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.9. Michaela Holmgren har haft 37 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
37 omdömen om Michaela Holmgren
Väldigt trevlig och förstående! Flexibel och super tillmötesgående! Över förväntan från start till mål!
Vi har varit i kontakt med Michaela vid flera olika hus som vi gått på visningar och vid varje tillfälle har Michaela varit oerhört trevlig och tillmötesgående. När vi har haft önskemål och frågor gällande bostäderna har hon alltid varit väldigt hjälpsam och försökt ordna efter våra önskemål så att det blir så bra som möjligt. När vi köpte våran bostad så var Michaela väldigt tillmötesgående och gav oss bra information. Hon har gett oss flera möjligheter att se bostaden på kort varsel och när vi haft frågor och funderingar...
Rekommenderar starkt, en fantastisk mäklare som svarar på alla frågor och är jätte kunning samt hjälpsam
Väldigt kunnig, snäll , hjälpsam mäklare. Michaela svarade på alla våra frågor (och de var många) och hade alltid tid för oss. Kändes väldigt bekvämt att göra affär med henne. Vi rekommenderar starkt!
Ärlig, tillgänglig och ihärdig :)
Vårt radhus blev utlagt till försäljning sommaren 2024. Som det skulle visa sig blev vi inte ensamma. Tvärtom kom det ut ganska många likartade hus till försäljning under samma period, varav några alldeles i närheten. Då blev Michaelas goda humör, uthållighet och kundfokus stora tillgångar i säljprocessen. Hon föreslog aldrig den enkla utvägen att sänka priset för att få affären snabbt undanstökad utan var snarare inriktad mot ytterligare visningar. Michaela tyckte sig se ljusningar i fastighetsmarknaden mot slutet av året...
Michaela har varit en klippa för oss som första-gångs-köpare. Hon svarade snabbt på alla frågor vi hade eller tog tag i att kolla upp det hon inte visste. Hon sköter kontakten mellan köpare och säljare super och allt har känts super tryggt med henne.
kunnig, engagerad, lyhörd, pålitlig, kommunikativ, resultatinriktad och har god kännedom om marknaden.
Proffesionellt bemötande och självsäker. Återkopplar och fins tillgänglig. Gillar att hon har vinnarskalle och verkar trivas i sin roll. Bekvämt vara hennes kund. 2;a ggn vi har affärer ihop och gör gärna om det.