Nina Strange

Nina Strange

Nina Strange är mäklare på HusmanHagberg Järfälla

Nina Strange har varit registrerad mäklare sedan 2005-12. Nina Strange har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.8. Nina Strange har haft 50 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

118 omdömen om Nina Strange

Sedan starten hos Reco 2023
Juan R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nina Strange en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg - Söderdalen

Hon var lyhörd, kunnig och höll mig ständigt uppdaterad genom hela processen. Allt sköttes smidigt och professionellt från start till mål. Jag kände mig trygg med hennes stöd och rekommenderar henne varmt till andra som ska sälja eller köpa bostad.

Helena K
Köpte sitt hus med hjälp av Nina Strange en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Trevligt och professionellt bemött! Snabb och smidig köp process.

Svar från Nina Strange

Tack för att du tog dig tiden att svara och för det fina omdömet. Ska bli ett nöje att få hjälpa dig vidare med din bostad. Med vänlig hälsning, Nina

Jenny S
Jakobsberg - Söderdalen

Professionellt bemötande i hela processen. Bra återkoppling och lätt att komma i kontakt med. Levde upp till mina förväntningar och fick min bostad såld inom den tidsram vi satt upp. Kan varmt rekommendera Nina som mäklare.

Svar från Nina Strange

Jenny, som mäklare är ett en ynnest att ha en så medveten säljare vid sin sida. Tack för teamwork! Nina 😀

Malin Ida Helena R
Viksjö

Vi är jättenöjda med hela processen med Nina. Att sälja bostad är stressigt men vi har alltid känt oss väl omhändertagna och fått allt stöd vi behövt. Vi fick sålt vårt hus snabbt trots lite oroliga tider och det är till stor del tack vare Ninas proffsiga råd och tydliga plan för hur hon och vi skulle marknadsföra huset på bästa sätt. Dessutom otroligt positivt med en mäklare som har så bra koll på området och kan visa på dess fördelar för spekulanterna!

Svar från Nina Strange

Men ni! Vilken otrolig familj ni är, så ödmjuk och tillmötesgående. En ren fröjd att få hjälpa er på denna resa. Med vänlig hälsning, Nina

Didrik Zakarias H
Jakobsberg

Fantastiskt! Har varit verkande i helt andra änden av landet, fick det till trots all hjälp som behövdes.

Svar från Nina Strange

Klart annorlunda uppdrag men fantastiskt att ha er vid min sida även om det var många mil emellan. Hoppas ni ska trivas i er nya del av Sverige. Med vänlig hälsning, Nina

Yapa W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nina Strange en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg

Jag sa till Nina att min svenska inte är bra och jag föredrar att jobba på engelska. Från den punkten förklarade hon mig allt på engelska och hjälpte mig med prisförhandlingen och resten av arbetet. Hon är jättebra.

Svar från Nina Strange

Hej Yapa. Självklart ska du känna dig trygg i ditt köp och tack för att du förstod att jag gjorde allt jag kunde för att du skulle känna dig trygg. Hoppas du skall trivas i din nya egna bostad. Nina

Pierre S
Viksjö

“Bästa mäklaren jag haft kontakt med – både vid köp och försäljning. Proffsig, lyhörd och engagerad från start till mål. Höll mig uppdaterad hela vägen, skapade trygghet i alla steg. Rekommenderas varmt!”

Svar från Nina Strange

Men alltså man blir mållös. Tack! Varit en spännande resa med er och så härligt att hitta ert nya hem. Nina

Jenny C
Köpte sitt hus med hjälp av Nina Strange en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö Hummelmora

Fantastisk mäklare som möter och förstår dina behov. Rekommenderas stark att använda sig av Nina som mäklare.

Svar från Nina Strange

Jenny, tack för att du hörde av dig och tack för att jag fick möjligheten att både sälja er nuvarande bostad och hitta er nya. Så glad för er skull. Tack 🙏🏻

Alecs S
Jakobsberg

Fanns alltid tillgänglig och gav alltid feedback vad som hände under försäljningen. Trotts väldigt svajig marknad just nu lyckades hon med en försäljning.

Svar från Nina Strange

Tack Alec för din feedback. Var en ynnests att få hjälpa dig på din nya resa in till stan. Nina

Therese H
Bro Säbyholm

Vi är otroligt nöjda med vårt val av Nina som mäklare vid försäljningen av vårt hus. Från första mötet till avslutad affär har hon visat på engagemang, professionalism och en imponerande marknadskunskap. Nina höll oss uppdaterade genom hela processen och gav värdefulla råd som gjorde försäljningen både smidig och framgångsrik. Tack vare hennes insats fick vi ett resultat vi är mer än nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Nina Strange till alla som går i säljtankar!

Svar från Nina Strange

Ett magiskt hus som gav mig alla förutsättningar att lyckas. Tack till er för detta och jag önskar er lycka till framgent. Kram Nina