Hej, jag tycker att hon är väldigt engagerad i sitt arbete och är väldigt vänlig och trevlig mot sina kunder, vilket är anledningen till att kunderna litar på henne. Jag är väldigt nöjd med hennes arbetet. Stort tack
Michaela Holmgren
Michaela Holmgren är mäklare på HusmanHagberg Järfälla
.Michaela Holmgren har varit registrerad mäklare sedan 2013-09. Michaela Holmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 4.9. Michaela Holmgren har haft 48 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
70 omdömen om Michaela Holmgren
Tack Mahmoud, dina ord betyder mycket :). Hör av dig om ni vill flytta tillbaka till området sen så ska jag försöka hjälpa er!
Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Michaela Holmgren. Hon är professionell, engagerad och alltid lätt att nå. Michaela visade stor kunskap om bostadsmarknaden och gav mig trygghet genom hela processen. Hon var tydlig, ärlig och hjälpte till med allt på ett smidigt sätt. Jag kan varmt rekommendera henne till andra som vill köpa eller sälja bostad.
Tack Nasrin, det blev verkligen en resa för oss med alla handlingar och att jaga ifatt papper i utlandet!
Vi anlitade Michaela för att sälja vår lägenhet och trots den tuffa marknaden fick vi den såld till ett pris vi var nöjda med. Vi är väldigt nöjda med det fantastiska arbete som Michaela lagt ner. Hon är skicklig som mäklare, lyhörd som person och har genom hela processen varit tydlig och snabb i sin kommunikation med oss. Vi rekommenderar Michaela starkt och hade utan tvekan anlitat henne igen! Stort tack! 🙏
Tack snälla föra era fina ord, det var verkligen en process som blev längre än vad vi hoppats på men tack för er flexibilitet hela tiden!
Michaela är den bästa mäklaren jag varit med om. Hon respekterade alla önskemål och funderingar som jag och min sambo hade. Hon var dessutom väldigt tydlig med vad hon tyckte var bästa sättet att komma vidare. Jag kommer rekommendera henna alla dagar i veckan. Tack för all hjälp, Michaela!
Tack Simon, och önskar er stort lycka till med nya boendet och familjen :). Jättekul att din pappa ville fota lägenheten också, blev så bra!
Proffsig o kunnig. Kändes tryggt hela vägen
Trevlig, tydlig och kändes väldigt proffsigt genom hela resan
Jag är väldigt glad att ni blev köpare av huset, och tackar för förtroendet jag fick för att även sälja ert hus, stort tack!
Trevlig och lätt att prata med. Ger ett tryggt och professionellt intryck.
Tack Anna, hoppas att det blir bra för hela familjen med nya lägenheten!
Fixade allt vid försäljning av min lägenhet, kontaktade hantverkare, städfirma, stylingfirma, bostadsrättföringen. Såg till att lägenheten blev i riktigt fint skick inför visning. Sålde den sedan på tre dagar mot snittet på över 80 dagar.
Så tacksam för förtroendet att få hjälpa dig med alla dom sakerna! Jag visste att det både skulle gå snabbare o bli ett väsentligt högre slutpris och är glad att du gav mig ok på att köra på den linjen :). Önskar dig ett fridfullt liv i din lugna oas i ditt nuvarande boende!
Vi blev från första mötet mycket positivt bemötta av mäklaren. Vi hade stora förväntningar som mäklaren uppfyllt till fullo. Vi upplever mäklaren som mycket trevlig, positiv och kunnig. Proffsig och fantastiskt duktig som säljare. Lyhörd, fokuserad och flexibel för att uppnå bästa resultat, vilket hon också gjort i vårt fall. Vi kan varmt rekommendera henne för liknande uppdrag.
Det har varit ett nöje att samarbeta med er Staffan, allt ifrån själva försäljningen men även ärliga dialoger och fina diskussioner om livet, spellistor och allt däremellan. Blev så glad att höra att ni fått hyresrätten nu också så ni slipper mellanlanda, lycka till med den långväga flytten!
Michaela Holmgren var flexibel, lyhörd och sakkunnig. Jag är nöjd och rekommenderar verkligen henne att anlitas.
Tack Faize, ä glad över vårt samarbete och tack för behandlingen jag fick av dig också, inte varje dag man får blanda nytta med nöje på arbetstid :D. Ses på tillträdet!