Jenny Kristiansson Åkesson

Jenny Kristiansson Åkesson

4.9 / 5 baserat på 97 omdömen

Jenny Kristiansson Åkesson är mäklare på HusmanHagberg Kristianstad

.

Jenny Kristiansson Åkesson har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Jenny Kristiansson Åkesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 97 omdömen med ett betyg på 4.9. Jenny Kristiansson Åkesson har haft 15 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar och därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär. Mitt mål är alltid att få nöjda och trygga kunder, hela vägen genom en av livets största och kanske viktigaste affär. Kundens behov står alltid i centrum hos mig, tillsammans med hög servicegrad och tillgänglighet. Min passion är att få göra alla mina kunder nöjda!

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Mitt motto är alltid att ge den service och kunskap som jag själv önskar om man hade varit kund. Så med egenskaper som god servicekänsla, lyhördhet, målmedvetenhet och engagemang ser jag till att kundens bostadsaffär blir precis så bra som den skall vara, framgångsrik. Nöjda kunder är mitt driv.

Vad gör du helst på fritiden?
När jag inte jobbar är jag med min familj och så ofta jag bara kan följer jag med barnen på deras aktiviteter. Att ge sig ut på en löprunda ligger också på min topp lista.
  • 97%

    Andel tillfrågade kunder

  • 15

    Försäljningar

    2022-03 - 2023-02

97 omdömen om Jenny Kristiansson Åkesson

Sedan starten hos Reco 2018