Jenny Kristiansson Åkesson
Jenny Kristiansson Åkesson är mäklare på HusmanHagberg Kristianstad
.Jenny Kristiansson Åkesson har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Jenny Kristiansson Åkesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 97 omdömen med ett betyg på 4.9. Jenny Kristiansson Åkesson har haft 15 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar och därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär. Mitt mål är alltid att få nöjda och trygga kunder, hela vägen genom en av livets största och kanske viktigaste affär. Kundens behov står alltid i centrum hos mig, tillsammans med hög servicegrad och tillgänglighet. Min passion är att få göra alla mina kunder nöjda!
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Mitt motto är alltid att ge den service och kunskap som jag själv önskar om man hade varit kund. Så med egenskaper som god servicekänsla, lyhördhet, målmedvetenhet och engagemang ser jag till att kundens bostadsaffär blir precis så bra som den skall vara, framgångsrik. Nöjda kunder är mitt driv.
Vad gör du helst på fritiden?
När jag inte jobbar är jag med min familj och så ofta jag bara kan följer jag med barnen på deras aktiviteter. Att ge sig ut på en löprunda ligger också på min topp lista.
2022-03 - 2023-02
97 omdömen om Jenny Kristiansson Åkesson
Sedan starten hos Reco 2018
köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Kristiansson Åkesson en del av HusmanHagberg Kristianstad
mycket trevligt tillmötesgående o proffsigt
sålde sitt hus med hjälp av Jenny Kristiansson Åkesson en del av HusmanHagberg Kristianstad
Jenny var fantastisk på alla vis!
Jenny har et fantastiskt bemötande med en unik balans mellan proffisionalitet och personlighet. I hennes arbete lyser hennes kompetens igenom som skapar trygghet. Hon bjuder på en god tillgänglighet och snabb respons.
Om jag någon gång i framtiden återigen skulle sälja ett objekt så hade jag valt Jenny. -
Proffsig, empatisk och realistisk. Fingertoppskänsla från start till mål. Vi bollade och resonerade kring olika scenarion vilket jag uppskattade. Jag kände mig trygg och lyssnad på hela vägen.
En superengagerad mäklare och som kändes proffsig från första stund. Vi fick genast en bra känsla för att hon skulle kunna hjälpa oss på allra bästa sätt.
Svarade snabbt och bra på våra frågor. -
Hon har gjort allting som vi tycker är bra för oss
Fick ett gott intryck vid första mötet.
Kan inte anmärka på något. -
köpte sitt hus med hjälp av Jenny Kristiansson Åkesson en del av HusmanHagberg Kristianstad
Jenny var vänlig och professional och hjälpte oss genom processen att köpa hus. Vi är mycket nöjda med upplevelsen.
Vi fick ett fantastiskt bemötande. Hon var verkligen proffsig. Väldigt kunnig och har har ett stort kundfokus.
Proffsigt, vänligt, kunnigt och bästa.
Vi har varit helt nöjd med kontakt och hennes erfarenhet. Hon hjälpte guida oss genom husköpet och allt som behövs. Över förväntningarna.