Proffesionell mäklare som verkligen gör sitt yttersta för dig som kund. Snabb, genuint intresserad, serviceinriktad och gör ett fantastiskt jobb. Fin kontakt och alltid på glatt humör. Kommer definitivt anlita igen i framtiden!
HusmanHagberg Norrköping
Välkommen till oss på HusmanHagberg Norrköping! Vi är det självklara valet när du söker en kunnig mäklare i Norrköping och Söderköping. Med goda kunskaper om området och lång erfarenhet av mäklarbranschen förmedlar vi och värderar alla typer av bostäder. Vi hjälper till med köp, värdering och försäljning av bostäder och säkerställer...
711 omdömen om HusmanHagberg Norrköping
Sedan starten hos Reco 2017
Super bra jobbat snabbt och effektivt, tydligt och närvarande genom hela processen 😊stort tack
Super nöjd med Johannes! Sålde vårt hus till super bra pris. Alltid tillgänglig. Bäst i stan i mitt tycke! Rekommenderar starkt.
Jättenöjd med allt från start och hela vägen in i mål. Fick tips av en bekant om Johannes och han levde verkligen upp till allt jag hade hört om honom sen innan. Trevlig, tydlig, tillgänglig och kommunikativ. Kan varmt rekommendera den som går i säljtankar eller vad det nu kan gälla.
Mycket bra upplevelse. Vi träffade Johannes i samband med att vi tittade på en annan lägenhet. Då den lägenheten inte var riktigt vad vi tänkt oss letade Johannes utan problem och mycket snabbt fram en annan lägenhet som levde upp till kraven. Han har varit mycket informativ, lyhörd, vänlig, tålmodig och visat mycket goda ambitioner. Det som skiljer Johannes från alla andra mäklare vi träffat under vår resa är inte bara att han är vänlig och har god känsla för service, utan att han tycks vara väl förberedd. Han hade en...
Tydlig, tillmötesgående och tillgänglig. Väldig trevlig kille. Vi har känt oss trygga genom hela processen som dessutom gick snabbare än vi tänkt. Rekommenderas!
Väldigt smidig och jag kände att han ville vårt bästa. Rekommenderas!
Tillgänglig och hårt arbetande, kändes bra för oss som köpare.
Johannes är trevlig, entusiastisk och har tydligt förklarat och hjälpt oss igenom processen vid försäljningen.
Mycket trevlig och professionell 👍
Otroligt hjälpsam och tillmötesgående. Jätte tacksam för allt!
Vi hade en hel del frågor som rörde banken som Gabriel svarade på utmärkt. Positiv, tillgänglig och glad som alltid tog sig tid för oss. Ger högsta rekommendationer till Gabriel.
Hjälpsam och ödmjuk. Svarade på våra frågor i samband med köpet av radhuset. Rekommenderas om man vill ha en mäklare som älskar sitt jobb.
Min upplevelse av Johannes var mycket positiv. Engagemanget märktes tydligt genom hela processen och allt kändes naturligt och tryggt från första kontakten till avslut. Kommunikationen var smidig och professionell vilket skapade stort förtroende.
Affären gick smidigt och bra. Johannes Hanna var väldigt duktig och trevlig.
Johannes har från första början varit otroligt tillmötesgående, lyhörd och engagerad genom hela processen. Trots alla motgångar har han funnits där för oss och hjälpt oss hela vägen fram. Vi har alltid kunnat nå varandra, och han har varit professionell, lösningsorienterad och stöttande i varje steg. Jag skulle absolut rekommendera Johannes till alla som ska köpa hus. Han är driven, hjälpsam och mycket kunnig inom sitt område. Dessutom tar han emot feedback på ett fint och professionellt sätt, vilket gör att man känner sig trygg genom hela affären
Affären gick smidigt och bra Tack vare Johannes Hanna
Jag är väldigt nöjd med Gabriel som mäklare. Han är duktig, smidig och flexibel. Stort tack för all hjälp med försäljningen. Rekommenderar starkt!!!
Jag är väldigt nöjd med mäklarens arbete. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Försäljningen gick snabbt och smidigt, och jag kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt! Johannns hanna
Proffsigt bemötande. Snabb och smidig i sin kommunikation. Välvillig och hjälpsam.
Vi köpte vårt första hus från Gabriel och han var informativ och tydlig. Svarade på alla frågor och var alltid behjälplig. Rekommenderas
Jättebra kundkontakt, snabb på att svara både i telefon & på SMS. Även duktig på att besvara alla frågor som uppstått!
Väldigt professionell och tydlig under hela försäljningen. Man kände sig trygg med Jonas från start till slut. Envis , kompetent, hjälpsam, driven, helt enkelt bäst 💯💪🏽
Vi kan varmt rekommendera Andreas Söderstam på HusmanHagberg. Från första mötet till avslutad affär upplevde vi ett stort engagemang, professionalism och en genuin vilja att göra det lilla extra. Vi är mycket nöjda med både processen och slutresultatet och skulle utan tvekan anlita Andreas igen.
En mäklare som var otroligt professionell från början till slut. Allting gick väldigt fort till utan en massa kompromisser där både jag och säljaren vart nöjda med den slutgiltiga affären. Jag ser fram emot att göra fler affärer med Johannes i framtiden. Rekommenderas starkt.
Norrköpings mest professionella mäklare. Rekommenderas varmt!
Sålde mitt radhus i Smedby via sitt kontaktnät. Gick smidigt och enkelt. Stark energi och god lokal kännedom. Rekommenderar Gabriel till alla som vill ha en bra upplevelse.
Han var enkel att förstå och ville hjälpa till så allt skulle bli så bra som möjligt för båda parterna. Snabbt och tydligt.
Vi är väldigt nöjda med Johannes. Aktiv mäklare, smidig kontakt och kommunikation. Han visste vad vi ville och var lyhörd! Vi har både sålt och köpt bostad med Johannes och är jättenöjda.
Driftig, lyssnande och samarbetsvillig
Vi är jättenöjda med Johannes Hanna på HusmanHagberg i Norrköping. Han har varit professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med genom hela processen. Vi kände oss trygga från start till mål och uppskattade särskilt hans tydliga kommunikation och tillgänglighet. Vi kan varmt rekommendera Johannes till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare.
Supernöjd! Bra slutpris och snabb försäljning. Rekommenderas varmt.
Min upplevelse av Gabriel var mycket positiv. Han var tydlig och professionell i sin kommunikation och höll mig löpande informerad genom hela processen. Hans trevliga och engagerade bemötande fick mig att känna mig trygg och väl omhändertagen som köpare. Köpet av bostaden gick smidigt och strukturerat och Gabriel var alltid tillgänglig för frågor samt snabb med återkoppling. Han visade stort engagemang, noggrannhet och en genuin vilja att hitta lösningar som passade alla parter. Att han såg till att både jag och säljaren...
Köpet av min bostad kändes tryggt och smidigt tack vare Gabriel. Från första kontakten blev jag professionellt, vänligt och engagerat bemött. Gabriel var tydlig i sin kommunikation, höll mig uppdaterad genom hela affären och svarade snabbt på alla frågor. Mina förväntningar var att få en trygg och smidig köpupplevelse, och Gabriel levde verkligen upp till dem. Han visade stor kunskap om objektet och området, var transparent i dialogen och skapade ett förtroende genom hela processen. Sammanfattningsvis upplevde jag Gabriel...
Vi fick ett gott bemötande av Gabriel. Han är lyhörd och professionell. Affären gick Snabbt och smidigt
Erfaren, flexibel, väldigt informativ och trevlig att prata med
Pedagogisk, lugnt och trygg mäklare med fokus på ev köpare, objekt och säljare.
Mycket kunnig och engagerad mäklare som höll oss uppdaterade hela tiden. Försäljningen gick smidigt och över förväntan.
Han är en väldigt hjälpsam och driven person. Vill verkligen ens bästa. Tveka inte att kontakta honom
Jag är mycket nöjd med att jag valde Gabriel som mäklare mycket professionell och med en bra dialog. Trots hur marknaden ser ut just nu lyckades Gabriel ändå sälja min lägenhet.väldigt tacksam ☺️
Gabriel var mycket duktig och professionell. Bostaden såldes väldigt snabbt och jag kände mig trygg genom hela processen.
Fixade bra intresse till vår försäljning och lyckades få till ett godkänt säljpris i en svår tid att sälja i.
Trevligt, kunnigt, sakligt och engagerat bemötande och handläggning.
Vi tackar jättemycket bästa Andreas Söderstam . Jätte duktig och hjälpsam. Vi önskar dig fortsatt framgång och välstånd.
Väl påläst om objektet och med en känsla för marknadsläget som jag saknar hos många av hans branschkollegor. Har träffat på ett antal under det senaste halvåret som inte tycks ha förstått att det inte längre är köparen som ska stå med mössan i hand och be om att få göra affär. Så A+ till Andreas.
Mycket bra jobbat och återkoppling från start till på skrivit kontrakt
Tack snälla för de fina orden! Det här måste ha varit en av Norrköpings snabbaste försäljningar – från förmedlingsuppdrag kl. 15:00 till påskrivet överlåtelseavtal kl. 17:00. Riktigt kul att få hjälpa till och stort tack för förtroendet!
Tyckte det funkade bra, helt okej!
Tackar för de vänliga orden, det värmer.