Andreas är trevlig, pålitlig och uppriktig. Allt har fungerat smärtfritt.
Andreas Gerdin
Andreas Gerdin är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
.Andreas Gerdin har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Andreas Gerdin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Gerdin har haft 27 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
122 omdömen om Andreas Gerdin
Metodisk och trygg, flexibel och lösningsorienterad. Trevlig utan att vara påklistrad. Kan verkligen rekommendera Andreas.
Trevlig och lyhörd mäklare som anstränger sig.
Andreas Gerdin har varit en mycket skicklig och pålitlig mäklare under försäljningen av vår lägenhet. Tydlig information, väl planerat arbete, transparent i processen och ett mycket trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera Anderas Gerdin som mäklare. Mvh, Judit Ek
Andreas är lugn, metodisk och pålitlig. Han lyssnade till våra önskemål och gav bra råd och vägledning genom hela processen. Hans utåtriktade, vänliga och trevliga sätt känns bra att bli bemött med, tror också många köpare uppskattade honom och det känns bra att veta att han kommer göra jobbet ordentligt. Bra kommunikation och svarar snabbt när det gäller. Toppen helt enkelt!
Mycket hjälpsam och beredvillig. Men jobbig budgivning som pågick i tio dagar med bara mig och en annan budgivare.. frustrerande. Men det kan man inte skylla mäklaren för.
Tydlig med läget på bostadsmarknaden, lyhörd för våra önskemål. Trevlig och tillmötesgående, kan rekommendera Andreas till andra som söker mäklare.
Har mött många mäklare (och har även i familjen) men Andreas har utan tvekan varit den bästa jag mött. Han trippar inte runt i glänsande kostymer och spelar allan - utan är ödmjuk, folklig, målinriktad och extremt seriös. Han satte rätt förväntningar inför och har varit behjälplig i över ett år och hjälpt till att bolla kring köp. Träffade tre mäklare inför valet, och tog egentligen in Andreas som en referenspunkt eftersom de två andra var bekanta sedan tidigare. Att sälja lägenheten hade inte kunnat gå smidigare. Kan inte...
Proffsigt och engagerat bemötande på alla plan!
Allt gick till på bästa sätt. Vi är nöjda.