Proffsig, lyhörd, trygg! Tog stort ansvar för helheten under försäljningsprocessen vilket var viktigt för mig då jag sålde lägenheten "på distans".
Andreas Gerdin
Andreas Gerdin är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
.Andreas Gerdin har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Andreas Gerdin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 145 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Gerdin har haft 25 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
145 omdömen om Andreas Gerdin
Öppen, ärlig och förtroendeingivande
Andreas har varit proffsig och tillmötesgående under hela processen, kan varmt rekommendera honom vidare.
Andreas var vänlig och varmt från första stund! Väldigt tillmötesgående, professionell och trevlig. Svarade snabbt och löste allting snyggt!
Andreas är trevlig, lyhörd, tillgänglig och tydlig. Precis som man vill att en mäklare ska vara.
Andreas kändes trygg och professionell genom hela processen och levererade ett bra resultat på en i nuläget svår marknad. Rekommenderar honom starkt!
Andreas was super nice and helpful. He took care of the whole selling process very smoothly and always made sure to keep me updated about it. I had a great experience buying an apartment from him a few years back, so I didn't hesitate to contact him again when it was time to sell it!
Andreas är mycket lyhörd och arbetade snabbt och effektivt för att få affären in hamn. Vi är mycket nöjda
Andreas var otroligt tillmötesgående och hjälpsam under hela processen. Vi uppskattade verkligen att ha kontakt med just Andreas.
Andreas är en hängiven och kundorienterad mäklare som efter ett antal mäklarbyten fick ihop en lyckad försäljningen av min lägenhet. Jag rekommenderar honom starkt till dig söm ska sälja din bostad.