HusmanHagberg har varit väldigt tillmötesgående. Jag visste att dagsläget för försäljning av lägenheter var kärvt med flera lägenheter till salu. Mina förväntningar var inte så högt ställda om att få ut ett högt pris. Mäklaren gjorde sitt allra bästa men lyckades inte. Min upplevelse av mäklarens jobb har varit enbart positiv.
HusmanHagberg Vaggeryd
Välkommen till Vaggeryd och oss på HusmanHagbergs mäklarkontor! Vi har rötterna här i området och kan det därför mycket väl. Vi hjälper dig till lägenheten, radhuset eller villan och vi gör det med passion. Vår kedja är en av de ledande i Sverige och har hela 100 olika butiker runt om i landet. Vi är fristående från både banker...
266 omdömen om HusmanHagberg Vaggeryd
Sedan starten hos Reco 2017
Vi är väldigt nöjda med Samija.det var lätt att prata om allt som gällde hus försäljningen
Proffsigt och smidigt, trevlig personal som ansvarstagande
Väldigt positivt och kunniga. Lyssnar
Varma och hjälpsamma, mycket nöjd med min upplevelse av HusmanHagberg!
Min mäklare levde mer än väl upp till alla förväntningar man kan ha. Ett oerhört stort engagemang och kunskap. Fantastiskt bemötande och stor trygghet. Jag är väldigt väldigt nöjd med min mäklare och Husman Hagberg.
Har en toppenbra upplevelse av Husman hagberg som mäklare!
Trevlig mäklare.Allt gick smidigt och snabbt kan verkligen rekommendera Husmanhagberg!
Vi har handlat med HusmanHagberg flera gånger och vi har alltid varit nöjda. Mäklaren är trevlig, kunnig och seriös. Både köp och försäljning har hittills fungerat bra:)
Jag har bara gott att säga om Husman Hagberg i Vaggeryd. Väl bemötta, känns proffsigt, känner mig trygg med att de får sälja vårat hus.
Hon var väldigt trevlig person det märkte att hon kunde sitt jobb när man undrar om något så hade hon alltid ett svar så jag är väldigt nöjd
Bra bemötande, proffsigt och kunnig mäklare. Lite långa svarstider på mejl.
Vi har grannar som har anlitat Samija i Hok och varit väldigt nöjda. Vår upplevelse har också varit bra och vi har kunnat föra en dialog om huset som är väldigt speciellt och påkostat. Samija var väl lite tveksam till priset som ville ha men efter besök och visning av oss så tyckte hon att det var ett pris som skulle kunna uppnås. Vi är nöjda med pris och hjälpen vi fått.
Bra och smidig kontakt med mäklaren genom hela processen. Mäklare gav tydlig och bra information löpande under hela försäljningen samt vid avtalsskrivning. Trevligt bemötande!
En engagerad mäklare som är positiv. Saknade ibland snabba svar vid kontakt, i övrigt är vi nöjda och skulle anställa HusmanHagberg igen.
Professionellt bemötande och Inger trygghet för både säljare och köpare.
Engagerad försäljare som upplevs mycket mån om sina kunder.
Proffesionellt hela vägen! Tydlig och bra info till oss som köpare. Supernöjd.
Jag vill ge mina varmaste rekommendationer till Samija, som på ett fantastiskt sätt hjälpte oss att sälja vårt hus. Från första stund visade hon ett enormt engagemang, professionalism och genuin omtanke. Samija var alltid tillgänglig, höll oss uppdaterad i varje steg av processen och gjorde hela försäljningen både smidig och trygg. Hon lyssnade verkligen på våra behov, hade koll på varje detalj och hanterade allt från fotografering till visningar och budgivning med ett lugn och en kompetens som imponerade. Försäljningen...
Mycket bra vi är jätte nöjda med är.
Samilja är professionell och kan sin sak. Alltid med ett leende och gjorde allt för att vi som säljare skulle känna oss trygga genom hela processen.
Mycket bra! Grym mäklare, spred en otrolig trygghet. Kunnig samt väldigt proffsig hjälp genom hela affären. Pedagogisk och förklarade allt på ett suveränt sätt. 10/10
Bra & proffsigt bemötande Mäklaren uppfyllde våra förväntningar Proffsigt, ihärdigt arbete in i det sista, trevlig och kompetent, ett stort Tack. Stefan & Christer
Bra och seriöst bemötande Allt enligt plan Mycket bra information om processen och hur det går till att sälja hus
Mäklare till en början jätte trevlig. Efter lagt bud hörde mäklaren inte av sig och gick inte att få tag på. Svarade inte heller på sms.
Stort engagemang från mäklaren under hela processen. Aktiv vid visningar och jobbade stenhårt för att få ut så mycket som möjligt till oss säljare. Bra jobbat!
Samija och teamet har bemött oss på ett väldigt professionellt sätt, där våra förväntningar uppfylldes och mer därtill. Det märks tydligt att de har ett stort engagemang för varje kund både genom köp-och säljprocessen. Vi skulle rekommendera Samija till alla.
Hej! har både köpt och sålt hus via Samija på Husman och Hagberg i Vaggeryd. Har bara gott att säga om bemötandet och har sköts exemplariskt igenom hela processen. //Maria
Gav ett seriöst intryck genom hela processen. Ett snabbt avslut som all är nöjd med.
En bra och trevlig hjälpsam mäklare , Hon får många PLUS ++++
Hej Tycker att Samia våran mäklare varit helt underbar. Man har ibland av misstag skickat något på kvällen utan att tänka sig för att hon inte jobbar. Men hon tog sig tiden att svara även utanför arbetiden. Alltid snabbt att svara och har koll på läget. Kommer att rekommendera henne vidare till andra.
Engagerad, kunnig,snabb o smidig försäljning.Trevlig mäklare!
Proffsigt och engagerad. Snabbt, tydligt och smidigt hantering och mycket bra bemötande 👍😁
Mycket bra service, Tillgänglig,
Mycket trevlig mäklare, lätt att kommunicera med och tydlig information i varje steg av processen från visning och budgivning till kontrakt och överlåtelse.
Trevlig, kunnig och hjälpsam. Fick ett bra bemötande och kunde svara på mina frågor.
Det var bra smidigt, fick tillräckligt med hjälp
Fantastiskt bemötande, professionell hantering av hela processen och det som är viktigast av allt. Gör det där lilla extra för både köpare och säljare. Ligger inte på latsidan och hoppas på det bästa utan arbetar stenhårt för att uppnå affärsuppgörelsen!
Hade kontakt med HusmanHagberg Vaggeryd som köpare och har bara positivt att säga om detta.
Väldigt bra service. Känt mig trygg under hela processen.
Proffsiga, engagerade och alltid tillgängliga
Hej! Jag är nöjd med Husman Hagberg som är alltid bra beteende med kunder.
Uppriktig och seriös väldigt professionella.
Vi är sååå överväldigade över vårat husköp och den fina servicen och hjälpen vi har fått. Vi är helt nya på bostadsmarknaden och husköpsvärlden, men har verkligen varit i trygga händer hos Samija som har hjälpt oss på vägen och gett oss vägledning i hur vi ska handskas med bankerna och dylikt. Stort tack till HusmanHagberg och Samija som hjälpte oss att förverkliga husdrömmen!
Man blir väl omhändertagen och alltid väl bemött oavsett frågor. Rekommenderas starkt
Trevligt bemötande och proffsigt genomförd försäljning!
Bra bemötande, tydlig, tillgänglig
Proffsig mäklare med ett mycket trevligt bemötande.
Jag är mycket nöjd med samarbetet, mycket professionellt
Allt gick bra - smidigt och snabbt.