Emir A:
Har länge letat efter ett rekondställe som uppfyller mina krav men under mina år har jag inte lyckats så bra, tills jag hittade Styledrekond via en bekant.
Det är verkligen ett nöje att få lämna in sin bil där när man vet att jobbet kommer utföras professionellt. Lokalen är fräsch, personalen är väldigt hjälpsamma och hela upplevelsen uppfyller verkligen alla krav som en kund kan tänka sig.
När man själv arbetar inom sälj och kundbemötande kunde man inte bli mer nöjd.
Minst en gång per månad skickar jag in bilen på en ut - invändig tvätt och såhär dags efter vintern ska det också bokas en polering, tack så mycket styled rekond!
Karl H:
Vänliga proffs som är marknadsledande på lackskydd, foliering och den nya innovationen Autoflex som förenar det bästa från många världar. Som kund är man sedd, förstådd, respekterad och otroligt vänligt bemött. Finns inget bättre på denna marknad.
Jan S:
Fick precis bilder på min bil som håller på att folieras, jag gav dem fria händer att leka med detaljer och jag känner nästan att jag utnyttjar dom av det löjligt billiga priset jag får betala. jag får ta med en tårta till er grabbar! satan vad ni är duktiga! Mvh Chipplund
Micael Ö:
Jag har klantat mig två gånger med mina bilar och båda gångerna så har jag fått hjälp av dessa grabbar. Trevlig, snabb och bra service. Rekommenderas!
Zack Michael N:
Har lämnat in delar många gånger på lackering och det har alltid blivit grymt bra! Bra bemötande och otroligt snabba. Man kan få delen dagen efter eller ett par dagar efter man lämnat in.
Karl Thomas Hjalmar F:
17/11 2025 gjorde Ford Segeltorp återlämningsgranskning efter att jag leasat Focusen i 6 år. Vid en tre år tidigare service hade Ford noterat minst fem repor och skrap på lacken. Men nu hade jag 14/11 vänt mig till Brotec Bro och Johan som gjort en recond av lacken. Ingen anmärkning av Ford! Tvärtom. Bilen såg ju nästan ut som ny! Tack Brotec. //Thomas Fridén
Peter Michael S:
Mycket nöjd med resultatet, mycket bättre än vad jag hoppats på. Lackkorrigering, polering och lackskydd. Trevligt bemötande och professionella. Hade lämnat in bilen till konkurrent som inte klarade av att lack-korrigera. När jag kom till Ditec i Märsta fixade de lacken till originalskick igen och med deras lackskydd blänker den nu som en spegel.
Per-Arne S:
Det märks att Jörgen på Sthlms Bilvård både älskar bilar och har hållit på med det här i många år. För 7-8 år sedan gjorde han en lackkonservering av min A4 Allroad vilken höll sig i många år, bilen var som ny när jag sen sålde den.
Nu har jag just fått min nya ENYAQ folierad i fronten inkl. mörktonad Crystal Face grill - blev mycket bra. Jörgen är både seriös, trevlig och professionell och har du en lite nyare eller finare bil - så anser jag det helt klart värt pengarna med både foliering resp. lackskyddsbehandling. Kan verkligen rekommendera Sthlms Bilvård och Jörgen Sandell
Sivan R:
Nöjd kund!
Jag har fått min bil fixad här 3 gånger och med bra resultat. Billigt och bra jobb. Jag rekommenderar starkt! Trevliga personal och fräsch verkstad.
Företaget svarar Anmäl omdöme