Bilverkstad en Sigtuna

15 revisados bilverkstäder en Sigtuna municipio

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från bilverkstäder nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • YaaBil Märsta AB

544 valoraciones
    Myhype A
    Myhype A: Utomordentligt service! Fantastiskt team som sätter kundens nöjdhet i fokus.
  • Driver du bilverkstad i Sigtuna?

• Speedy Bilservice Arlandastad

193 valoraciones
    Eric O
    Eric O: Allt var jättebra från första kontakt till jag hämtade bilen, kommer absolut tillbaka .
  • 743 valoraciones
    Välkomna in till oss på Rindstål Bil nästa gång du ska köpa eller sälja en bil. Vi hjälper dig som om du var vår enda kund och vill att du ska göra den bästa möjliga bilaffären.
    JOHAN S
    JOHAN S: För ett par veckor sedan ringde jag till Rindstål bil för att jag var intressent av en Skoda octavia. Marcus (säljaren) svarar och är trevlig och går bort till bilen och redogör skicket över telefon så att bilen ska leva upp till sina förväntningar. Vilket det gjorde. Han var mycket noggrann redan där. Besöket var bra det också. Förklarade allt väldigt bra och tydligt hur allt funkar. Efter provkörningen konstaterades ett fel. Det åtgärdades givetvis innan affären gick igenom. Priset på bilen höll sig bra mot andra bilar jag tittat på. Även efter affären var genomförd återhölls kontakten tills jag vart helt och hållet nöjd. Kan varmt rekommendera både firman och säljaren och kommer gärna tillbaka i framtiden trots att det ligger geografiskt fel för min del.
  • Rindstål Bil Verkstad

87 valoraciones
    Marita G
    Marita G: Alltid bra service och trevlig personal.
  • Arlanda Bilgalleri AB

53 valoraciones
    Bjørn E
    Bjørn E: Fantastisk personal, snabb hantering av mitt ärende
  • 43 valoraciones
    Attiqullah S
    Attiqullah S: Mycket bra verkstad där ärlighet är prioritet och lurar inte kunder
  • 36 valoraciones
    Kaj W
    Kaj W: Stor kompetens o trevligt bemötande!
  • 20 valoraciones
    Sven Åke Hansson W
    Sven Åke Hansson W: Stefan kan verka lite butter i bland, men vilken Toppenverkstad han har
  • Bilexperten i Bro - Autopartner

6 valoraciones
    Emil A
    Emil A: Jag är extremt nöjd över både bemötandet och den service de utförde på min bil.
  • 2 valoraciones
    Peter Michael S
    Peter Michael S: Mycket nöjd med resultatet, mycket bättre än vad jag hoppats på. Lackkorrigering, polering och lackskydd. Trevligt bemötande och professionella. Hade lämnat in bilen till konkurrent som inte klarade av att lack-korrigera. När jag kom till Ditec i Märsta fixade de lacken till originalskick igen och med deras lackskydd blänker den nu som en spegel.
  • Joacim W
    Joacim W: Helt suveräna enligt mig. Från första kontakten till överlämnadet så fungerade alkt klockrent. Lämnade bilen på morgonen och fick skjuts hem, dom hämtade upp mig när bilen var klar. Prövade detta företag då dom hade ett erbjudande om nya torkarblad samt påfyllning utav spolarvätska vid vindrutebyte. Jag rekommenderar dom verkligen och nu har jag bokat in min andra bil för vindrutebyte. Ni kommer inte ångra er.
  • 2 valoraciones
    Henrik B
    Henrik B: Noggranna, tillmötesgående och bra på att förklara vad de faktiskt gör med bilen.
  • Driver du bilverkstad i Sigtuna?

Ver página: