Mäklare in Järfälla

8 reviewed mäklare in Järfälla municipality

• HusmanHagberg Järfälla

1,698 opinions
    Välkommen till HusmanHagberg i Järfälla. Vi hittar din drömbostad!
    Hussain S
    Hussain S: Everything went smoothly from start to finish, and the communication was clear, timely, and professional throughout the entire process. Excellent work. Highly recommended!
  • Driver du mäklarfirma i Järfälla?

• Fastighetsbyrån Järfälla

2,955 opinions
    Köpa eller sälja bostad i Järfälla? Vi på Fastighetsbyrån är engagerade och målmedvetna och tar dina förutsättningar och behov i beaktning för att kunna erbjuda dig en tjänst som passar just dig och d...
    Linda P
    Linda P: Robert gav ett tryggt och professionellt intryck och var alltid trevlig i alla kontakter. Vi kände oss i goda händer genom hela köpet. Rekommenderar honom varmt.
  • Svenska Mäklarhuset Järfälla

891 opinions
    Välkommen till Svenska Mäklarhuset i Järfälla! Vi har koll på marknaden här i Järfälla och Jakobsberg och bryr oss om dig som kund på riktigt.
    Johan S
    Johan S: Oerhört nöjda med Philips insats och engagemang. Rak, tydlig och genuin i sitt språk samt enkel att kommunicera med. Från första kontakt till kontraktskrivning skötte han sig klanderlöst, alltid nåbar och trevlig i ton, samt ingav inga falska förhoppningar. Modellen vi satte upp följdes till punkt och pricka och vi anser honom vara en riktigt kompetent mäklare, inte minst genom det bevis då han på egen väg faktiskt letade fram våra köpare efter att visningarna varit något svala till följd av hur marknaden då såg ut. Han gav aldrig upp med andra ord utan höll sitt ord, hela vägen "in i mål". Rekommenderar honom mycket varmt!
  • 499 opinions
    Vi har koll på läget och hjälper dig gärna till en lyckad bostadsaffär!
    Ingegerd B
    Ingegerd B: Trevlig mäklare Snabbt återkoppling
  • 101 opinions
    Jenny F
    Jenny F: Mäklaren va riktigt proffsig och lätt att jobba med. Vi är supernöjda och kan verkligen rekommendera Notar Järfälla!
  • Ulla-Maj N
    Ulla-Maj N: Jag har sålt min bostadsrätt på 58m2. Gülsen har varit trevlig och kunnig på alla sätt och jag känner mig nöjd.
  • Thomas H
    Thomas H: Kan varmt rekommendera Joel Nylund, vi valde bland flera olika mäklare men fastnade för Joel som ingav ett stort förtroende från första kontakt till avslut.
  • Driver du mäklarfirma i Järfälla?

• Jonny A
    Jonny A: Väldigt bra. Rekommenderas.....
Show page: