Mataffär i Stockholms län

Salem  (1 st)
  • 4.0
    1 omdöme
    Charlotta A
    Charlotta A: Helt ok ställe. välskött o ordentligt. fräscha grönsaker. Mycket bra kött (hälsinge )
    simon
    simon: Bra affär som har öppet till 10. Härlig personal.
    6 omdömen
    Annika T
    Annika T: Ica Kvantum knäcker.. Blir alltid så förvånad över hur mycket jag får för pengarna.. Allt är super fräscht där.. Men kan rekommendera att ta bilen dit. ( Nu har jag tur att min karl har en bil ;-p även han e värd en femma :-) )
    Jenny T
    Jenny T: Jag vill verkligen rekommendera delikatessdisken på Coop Tyresö. Martin, som arbetar där, är otroligt engagerad, kunnig, inspirerande och alltid lika trevlig. Han har en imponerande kunskap om sortimentet och vet precis hur korvar, skinkor och ostar smakar, samt vilken marmelad eller tillbehör som passar bäst till varje produkt. Med sitt genuina intresse och sin servicekänsla lyfter han hela butiken. Tack vare Martin är Coop Tyresö inte bara en plats för vardagshandling, utan också ett självklart val när man vill handla till fest, bjuda på något extra gott eller sätta lite guldkant på vardagen.
    5 omdömen
  • 2.5
    8 omdömen
  • 1.7
    13 omdömen
    Gustaf Anders W
    Gustaf Anders W: Fy fan vad jag saknar butiken. Allt i samhället har blivit skit. Det VAR bättre förr
    Joakim N
    Joakim N: Grym bra fast lite krånglig uppbyggd butik.
    3 omdömen
    Coach E
    Coach E: Riktigt trevlig affär som man verkligen mår bra av att handla i. Att jag inte ger högsta betyg beror på att priserna inte är de bästa. Heter numera Favoriten - Hemköp.
  • 2.5
    8 omdömen
    Elsa B
    Elsa B: Bästa buffén vi ätit ute på lång tid. Trevligaste miljön också.
    3 omdömen
    Simon N
    Simon N: Riktigt bra matbutik! Trevliga personaler och bra utbud av varor. Ja rekommenderas!
    Nikke L
    Nikke L: Det är synd att förortsfolket gärna åker till andra förorter med större shopping för alla sina behov. Små butiker som ICA på Resarö behövs de också. Man får hitta på andra sätt att konkurrera, som med sitt jättelika blomsterutbud.
  • 2.0
    10 omdömen