Håkan E:
Hel renovering av badrum, fick en offert och i slutändan som var helt korrekt, jobbet tog ca 2 och en halv vecka med rivning från trossbotten till taknocken till ett helt nytt badrum med allt. Kan bara ett stort tack till Sören och hans anställda. Kan verkligen rekommendera Operamini Bygg.
Välkommen till Starkes Bygg AB! Vi är specialister när det kommer till fönster och dörrar och erbjuder allt mellan nybyggnation, ombyggnation och renovering.
Jesper P:
En firma som jag anlitat flera gånger.
Redan dagen efter första besöket ligger en välskriven offert i min brevlåda. Bra dialog med chefen Thomas. Kommer på avtalad tid.
Starkes Bygg har bytt alla fönster och dörrar i min fastighet. Målat både ute och inne.
Jag är nöjd och kan varmt rekommendera denna firma. Känns tryggt med hantverkare man kan lita på.
Kristina A:
Så nöjd med Lidfixarna! Arbetet gick hur smidigt som helst och jag som kund fick hela tiden deltaga i processen med idéer och förslag. Vill varmt rekommendera detta byggföretag!
Anders K:
Anlitade för jobb för något år sedan. Bra utfört till bra pris. Till skillnad från de flesta andra inom branchen höll dom sina deadlines! Rekomenderas!
JOHAN W:
Jag har bara efter mina erfarenheter (flera olika typer av arbeten i fastighet) bara gott att säga, de håller alltid vad de lovar och inget är några problem - väldigt tillmötesgående med de önskemål som finns.
Behöver ni en entreprenör som gör ett riktigt bra jobb så har ni hittat rätt - jag har inga problem att ge bästa möjliga betyg.
Anneli P:
Vi är så nöjda med vår altan! Man känner av deras genuina engagemang i deras sätt att angripa utmaningar och vi har känt oss trygga med deras expertis från första kontakt. Lätta att kommunicera med och de gör verkligen det lilla extra, varje detalj tas om hand. De delar generöst med sig av tips och råd även utanför deras åtagande vilket vi uppskattat mycket. För framtida renoveringar kommer vi absolut anlita Dida bygg igen, rekommenderar starkt!
Gashishuang S:
De håller utlovad projekt tid med hög kvalitet!
Har anlitat dem flera gånger och är jättenöjd alltid! Starkt rekommendera dem till alla!
FRIDA G:
Väldigt professionell hjälp på kort varsel - jag kunde få hjälp med installation av badkar redan samma dag! Kommer definitivt anlita igen och kan varmt rekommendera!
Joakim K:
Urban har varit väldigt lätt att samarbeta med, lätt att nå,flexibel,håller vad han har lovat. Väldigt nogrann med sitt arbete.
Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommenderas.
CAROLINA B:
Vi anlita Trowa Bygg när vi skulle lägga klinker i hallen.
Arbetet är mycket noggrant utfört och vi är supernöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera Trowa!
Louise Ö:
Vi eftersökte ett företag som kunde hjälpa oss att renovera vårt kök på ett snabbt och smidigt sätt, men vi ville samtidigt ha hög kvalitet. Detta levde Novum Kök verkligen upp till och vi är så nöjda med hela processen! Fint bemötande är ett stort plus och det känns bra att gynna ett för oss lokalt företag. Vi bytte luckor på de stommar vi redan har samt bytte från skåp till lådor. Köket känns som helt nytt, men det är ändå ett mer hållbart alternativ då vi egentligen inte bytte ut hela köket. Kan varmt rekommendera detta företag!
Peter T:
Väldigt nöjd med jobbet de utförde som var fasadmålning. De gick att få kontakt med och få svar. När jag påpekade saker de missat så fixade de det direkt utan diskussion.