Tandläkare i Stockholms län

I Stockholm finns det en mängd olika tandläkare. Oavsett var i Stockholm du bor ska vi hitta en välrekommenderad tandläkare som passar dina behov.

Här på Reco.se kan du söka på och läsa omdömen samt rekommendationer om tandläkare och mottagningar från tidigare kunder för att lättare kunna hitta och välja en tandläkare som passar dig.

Vi hoppas att du har haft hjälp av den här texten och att du hittar en tandläkare du trivs med. Lycka till!

Tandläkare
Tyresö  (1 st)
Vallentuna  (1 st)
Ekerö  (1 st)
  • Harry H
    Harry H: En av de alltför få tandläkare som använder N2-metoden för rotfyllning, godkänd av Eu och med den fördelen att ingen rotfyllning misslyckas.
  • Frankie Z
    Frankie Z: Staffan är en fantastisk tandläkare med stor kunskap. Hela familjen går hos honom (2 vuxna och 3 barn). Tack vare honom har vi ypperliga tänder, min fru har färre migränattacker (käkregleringar) och mina barn älskar att gå till tandläkaren. Jag kan synnerligen rekommendera Staffan!
  • Margit B
    Margit B: Tandläkare Per-Ewe Mattsson kan jag rekommendera, uppriktigt och varmt rekommendera. Tidigare har jag haft stor otur med de tandläkare jag haft,hade turen att få vetskap om honom, och få bli hans patient. Har gått hos Per-Ewe nu i många, många år, så jag vet att han är mycket duktigt i sitt yrke, han har ett + till, han är också trevlig. Tidigare tandläkare orsakade mig smärta och stora tandläkarräkningar bara för att de var så dåliga i sitt yrke. Har aldrig haft besvär efter att jag blivit behandlad av Per-Ewe, jag har aldrig behövt ta till antibiotika, för hygienen är alltid på topp, hans sköterska vet också vad som fodras av att vara duktig i det yrke hon valt. Jag känner mig alltid tacksam över att jag fick honom som "min" tandläkare. Margit
  • Lotta E
    Lotta E: Har aldrig tidigare träffat en så noggrann tandläkare. Trevlig dessutom!
  • Claudia R
    Claudia R: Den bäste i stan`,rekommenderas varmt - även för tandläkarrädda!
    Ingela K
    Ingela K: SUPERBRA! JAG SOM ALLTID ÄR RÄDD INFÖR TANDLÄKARBESÖK BÖRJAR SAKTELIGA BLI LUGNARE HOS KENNEDY OCH HANS MEDHJÄLPARE! TUR ATT JAG VALDE JUST HONOM NÄR JAG FLYTTADE TILL SÖDERTÄLJE!
  • Anonym A
    Anonym A: Jag är till 100% nöjd med min undersökning på Folktandvården på Danderyds sjukhus. Mycket trevlig personal som gjorde att man kände sig väl omhändertagen. Tandläkaren jag hamnade hos var MYCKET trevlig och kändes professionell i det som gjordes. Rent och fräsht i lokalerna!
    Lovisa H
    Lovisa H: Lisbeth var jatteduktig och fick mig att slappna av aven fast jag ar tandvardsradd. Det gick snabbt och latt och gjorde inte ont alls. Mina tander blev mycket ljusare och jag har fatt manga komplimanger for att det ser sa frasht ut! Vagar le mycket mer. Rekommenderas verkligen!
    Greger Farkaz S
    Greger Farkaz S: Kompetent tandvård utförs med säker hand av tandläkare Gosch.
  • Elisabet Gunilla P
    Elisabet Gunilla P: Mycket trevlig personal. Väldigt lugn, kunnig och bra tandläkare. Allt perfekt!
  • Elena S
    Elena S: rekomenderas varmt. Bra vård, omtänksam personal ...allt är på högsta nivå. Tandläkare Björn Söderberg - tandläkare med klass.
  • Jeremias C
    Jeremias C: Efter att ha gått med stora hål i större delen av tänderna i drygt fem års tid blev jag rekommenderad Raino av en bekant. Han skulle tydligen vara fenomenal på att ta hand om tandvårdsrädda klienter. Efter första besöket var min tandvårdsrädsla som borta. Det tog sju besök innan mina tänder var återställda och det gick hur bra som helst. Raino tog paus när jag ville det oavsett om det var ett opassande tillfälle, förklarade precis vad han gjorde. Helt enkelt perfekt. Nu går flera av mina tandvårdsrädda bekanta hos honom och all är nöjda. Han har dock bytt adress till större lokal på Stortorget 16 i Gamla stan.
  • Anki E
    Anki E: Hej! Hela vår familj har i många år gått till tandläkare Ingemar Lofjord. Jag kan varmt rekommendera honom utan någon som helst tvekan. Mvh Anki Elken
  • Elisabeth V
    Elisabeth V: Perfekt lagning och lätta händer som arbetar i munnen. Jag kände mig trygg och välbemött.
  • Barbro N
    Barbro N: Oerhört proffsigt, vänligt och ödmjukt bemötande
    Ida A
    Ida A: Bästa tandläkaren. Har gått hos Björn och Eva sen jag va liten. Alltid försiktig i sina tag.
  • Marie Louise T
    Marie Louise T: Alltid trevligt bemött. Noggrann undersökning o rengöring av tänderna o alltid med röntgen. Fullt moderna apparater används. Har rekommenderat mottagningen till vänner o bekanta som nu är väldigt nöjda patienter där . Bästa tandläkare jag haft genom alla år.
  • Johan S
    Johan S: Väldigt trevlig kille!lätt att prata med väldigt hjälpsam.
  • YVONN B
    YVONN B: Mycket bra och proffsigt bemötande. Vänliga och duktiga tandläkare och tandhygienister.
  • Therese  M
    Therese M: Måste säga att deras walk in clinic är så mysig och deras tandhygienist Sandra är så duktig, kände mig så fin efteråt
  • jeli m
    jeli m: Mycket bra tandläkare som ger ett lugnt och tryggt intryck. Förklarade hela tiden tydligt vad han behövde göra och var trevlig och glad. Bra för tandläkar rädda. Jag är mycket nöjd med resultatet och kommer definitivt gå dit igen samt rekommendera alla jag känner.
  • Malin L
    Malin L: Eva Rikardsson har varit vår familjs tandläkare i 20 år. Detta på grund av att hon är extremt skicklig, duktig på att förklara vad hon gör och varför, samt att hon, när det är möjligt, erbjuder tydliga valmöjligheter. Hon har fått vårt förtroende och har aldrig svikit det! Malin Ledebur
    Johnny Mark O
    Johnny Mark O: mycket trevlig, kunnig & ärlig.
1...789101113