Webshop i Östergötland

Topp 15 webshoppar i Östergötland

• grillkung.se

5,048 omdömen
    Daniel E
    Daniel E: Snabb respons och service i kombination med bra produkter som inte är dyrare än marknaden.
  • burgerstore.se

2,633 omdömen
    Joakim L
    Joakim L: Köpte en Napoleon gasolgrill. Tänkte att det tar nog en vecka eller två men efter bara två dagar stod det ett paket i hallen. Världsklass.
  • Slowdown

1,123 omdömen
    Välkommen till oss på Pusku Pusku! Vi säljer bekväma och snygga sittsäckar, sittpuffar, saccosäckar och möbler. Slå dig ner i en skön säck och njut av en stunds glädje!
    Emily S
    Emily S: Toppen. Perfekt till dottern Snabb leverans
  • Berlins Ur

210 omdömen
    Peter J
    Peter J: Grym service och riktigt uppskattat med ett samtal innan leverans av klockan jag beställde på nätet!
  • GENTLEMEN´S SELECTION

177 omdömen
    Klas L
    Klas L: Golfstrumpor, har inte fått dem ännu så det är svårt att ha synpunkter på produkten. Servicen har varit bra.
  • Synos Medical erbjuder dig lasermaskiner och laserutrustning i världsklass. Vi jobbar med både kliniker och sjukhus och hjälper dig gärna att välja rätt.
    Åsa O
    Åsa O: Jag har köpt en Motus AX - hårborttagningsmaskin från Synos AB. Detta val blev självklart efter en fantastisk bra genomgång/utbildning av Andreas, där jag som helt ny i branschen och som egenföretagare hade tusen frågor. Har sen dess alltid fått snabb och tydlig hjälp av dem, både på alla mina frågor och service/hjälp med maskinen. Synos AB vill verkligen sina kunders bästa för att vi ska göra ett så bra jobb vi kan ut mot slutkund. Maskinen levererar verkligen också det resultat som förväntas och jag är så nöjd med mitt val av både maskin men framförallt Synos som försäljare och stöttepelare i denna bransch. Kan varmt rekommendera Synos AB!
  • Kristina I
    Kristina I: Köpte Chesterfiedl soffa, allt gick som en dans! Vi älskar den! Tack!
  • 73 omdömen
    Olivia E
    Olivia E: Bra bra! Enkelt o smidigt och beställa och jättefint packat med info m.m. i paketet. Kommer absolut rekommendera till andra att beställa här!
  • 1,215 omdömen
    Alrun G
    Alrun G: Otroligt service orienterat, snabb hjälp, bra pris. Hela vägen proffsigt.
  • 58 omdömen
    Joakim H
    Joakim H: AVRÅDER STARK från Thujaplantor.se Vi köpte 75 plantor, med växtgaranti som de gärna skyltar med. Vi leverans var de packade liggande på en för lite pall, så samtidiga var böjda (och är det fortfarande, 10 månader senare). De skulle räta upp sig sa man vid kontakt.. det kan man ju undra hur många år det ska ta..? Omgående var endast 1 planta död. Vi hörde av oss till dem och hör och häpna; de sa till oss att klippa av ungefär hälften av plantan och vänta 6-7 månader. Vi ville reklamera, men nej, klipp av och vänta. Man kan ju undra varför vi ska klippa av 30cm på en planta när vi betalt för en viss höjd.. Nu ca 9 månader efter planering är ca 15-18 plantor mer eller mindre döda. Vi har grävt ur 50x50cm och fyllt ny jord vid plantering, gödslat enligt anvisningarna, vattnat enligt anvisningarna och ändå får vi svaret att de inte anser att deras garanti gäller. Det enda de kan ersätta är den enstaka planta som var död redan några dagar efter leverans. Men inte tänker de skicka en ny, eller ge ersättning för varken frakt eller för den uteblivna tillväxt som inneburits efter deras råd om att ”klippa och vänta”. Nej, de skicka 85kr och vägrade ersätta övriga 15-18 plantor, trots att konsumentköplagen ställer krav på att företaget ska ersätta frakt vid reklamation. Extremt oseriöst företag. Det är billigt, men kvalitén, ansvaret vid reklamationer, hanteringen och bemötandet är under all kritik. Vi ska köpa drygt 150 plantor till i år och dessa kommer vi köpa av en seriös aktör istället, så vi slipper böjda plantor och uteblivet ansvarstagande.
  • 10 omdömen
    George J
    George J: Är väldigt nöjd med försäljningen. Vi har tidigare kört med andra, sålt lika mycket men till lägre förtjänst. Välj Klasskassan för bäst förtjänst med bra kundservice.
  • 8 omdömen
    ISABELLE Ö
    ISABELLE Ö: Jag köpte en Qi charger för 499:- den gick sönder efter 1 år och 5 dagar. Men garantin och att reklamera den på ett smidigt sätt gick såklart ut efter 1år, dvs laddaren gick sönder 5 dagar för sent.... Efter måååånga turer fram och tillbaka med Ideal of swedens kundtjänst så kom de fram till att de inte kunde hjälpa mig eftersom att det hade gått 5 dagar för mycket, utan att jag måste bevisa att detta var ett fabriksfel. Jag kommer aldrig att handla där igen. Väldigt dyra produkter med sjukt dålig kvalitet. Kundservice medarbetarna har är inte service minded och tog väldigt lång tid på sig att svara.
  • Tatiana W
    Tatiana W: Bedömer företaget som helt ok. Jättebra varor till underbart pris !
  • 1 omdöme
    Malin O
    Malin O: Tog väldigt lång tid att få mina produkter tyvärr.
  • 3 omdömen
    Suzan Z
    Suzan Z: Riktigt bluff företag. Varken återbetalning eller varorna jag har beställt. Dom svarar inte ens på mina mail.