Kjelles bilverkstad
2.8 i betyg av av
4 omdömen
Bilverktad med inriktningen att utföra service och reparationer av personbilar oavsett märke.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag4 omdömen om Kjelles bilverkstad
skrev om Kjelles bilverkstad
När bilen pajar är det skönt att det finns en verkstad i närheten. Jag ringde Kjelles och fick lite felsökningstips direkt. Tyvärr var bilen ändå paj så jag ringde tillbaka och det var bara komma och lämna bilen där. När jag kom hem kollade jag Reco och blev lite förskräckt över att några skrivit att de var missnöjda på olika sätt. Kunde de – som verkade vara så schyssta – vara så dåliga? Min bil reparerades av Kjelle (byte av koppling = rätt dyrt) och kunde hämtas dagen efter. Det känns som en ny bil, eftersom man använder kopplingen hela tiden. Så ... till min glädje har jag ingenting att klaga på. Tvärtom. Om/när bilen behöver något fix nästa gång, återvänder jag gärna till Kjelles.
Dålig upplevelse.
Jag skulle lämna in bilen på service och småfix. Han ringer gång på gång med grejer som han tycker behöver bytas. Istället för att kolla allt och sen ringa när han har kollat igenom hela bilen. Ena gången säger han att det kommer kosta 14000kr för att typ 10 min senare ringa upp och säga att han räknat material på fel bilmärke och att det nu istället skulle landa på 18000kr. Jag får ett pris på 24000 kr till sist och väljer då att inte byta bakfjädrarna för att komma ner i kostnad. 21000kr får jag då sagt i telefon. När jag sen hämtar bilen dagen efter så vill han ha 23600 kr. Alltså bara 400 kr billigare än om jag hade bytt bakfjädrarna också. Bromsarna som han bytte skivor på fram och bromsok bak på blev mycket sämre än innan. Bromsarna tar dåligt och bromspedalen sjunker ner i mattan. Han säger då att det är huvudbromcylindern och att han kan göra jobbet gratis men att vi får betala materialet för 3600 kr, som någon slags kompensation för att han har lyckats göra det sämre än vad det var innan. Jag tycker att han borde ha märkt av det i egenkontroll efter arbetet, att bromsen tog bra mycket längre ner än vad pedalen normalt ska tyckas ner. Eller när han körde iväg min bil på gatan för att parkera den när den var "klar". Jag menar på att när jag har gjort en service för 24000 kr och han har hållit på med bromsarna så borde han fixa det gratis. Eftersom att jag får tillbaka bilen i sämre skick än vad den var innan, men det vägrar han. Han kan inte heller förklara att det bara blev 400 kr billigare än om jag hade bytt bakfjädrarna. Utan han skyller bara ifrån sig, säger att han har bytt lampor och annat. Som på kvittot kostar 50kr. Han säger även att alternativet hade varit att han skulle bytt allt som behövde bytas för att sen berätta det när det var klart. Helt sjukt, som att det skulle vara någon tröst att han kunde ha skött det hela ännu värre. Jag kommer nu att behöva ta min bil igen till en verkstad som får byta huvudbromscylindern. Då jag inte vågar göra någonting mer på bilen hos Kjelle.
Allt som allt, helt sjukt upplevelse. Jag servar bilen för otroligt mycket pengar och får tillbaka den i sämre skick. Oproffsigt bemötande och när han inte ens kan styrka sin egna faktura utan börjar svamla om att det hela är rörigt så får jag ett otroligt oprofessionellt intryck. Jag ångrar att jag lämnade in min bil på Kjelles bilverkstad. -
skrev om Kjelles bilverkstad
Lämnade in bilen för ett mutterbyte, verkstaden gjorde en service för sex gånger den överenskomna kostnaden. Kan vara duktiga på vad de gör men de måste lära sig kommunicera med kunderna. Inte ok!
skrev om Kjelles bilverkstad
En liten bilverkstad på hörnan! Vi bor precis i närheten och var i behov av bilservice, letade upp Kjelles. Han gör sitt jobb. Inget onödigt prat, men heller inte några oklarheter. Tydlig och rak. Efter att ha besökt en annan service-verkstad p.g.a. semesterstängt skall det bli skönt att veta att Kjell öppnar igen till hösten.
Det är ingen märkesverkstad, men vi är helt klart nöjda och kan rekommendera Kjelles bilverkstad.
Ps. Bli inte avskräckta av att han tycks jobba i sin egen källare, eller av att man lämnar en nyckel i brevinkastet. Det är helt i sin ordning.