Kvdbil AB
1.1 i betyg av av
11 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag11 omdömen om Kvdbil AB
skrev om Kvdbil AB
Köp aldrig bil från Kvd dem är oseriösa och kan knappt testa sina bilar! Jag fick 3 stora problem 2 veckor efter jag hade köpt min bil och dem vägrar laga dem…
skrev om Kvdbil AB
Försökte sälja bilen via KVD. Enligt säljaren skulle det inte vara några problem att komma upp i det minimum pris vi har satt. Efter 3 auktioner var vi fortfarande inte i närheten av bilens bedömda marknadsvärde och vi fick åka för att hämta bilen igen.
Bilen står utanför vid hämtning och det spöregnar, jag tar ett snabbt varv runt bilen och kollar så allt är med och signerar sedan pappren och åker därifrån. Väl hemma nästa morgon, när det är sol ute istället, ser vi direkt flera nya repor i bak på bilen, förmodligen orsakade av en vit bil. Dessa var uppenbarligen inte där innan vi lämnade bilen.
KVD hävdar att de är oskyldiga och förklarar i ett väldigt saklig mail att vi har kvitterad ut bilen och det har hänt på de timmarna sedan dess.
KVD har alltså inte enbart misslyckatsfatalt med att leverera det ursprungligen lovade, nämligen att sälja bilen, utan till och med orsakat en skada som jag nu behöver åtgärda, men tar inget som helst ansvar för det inträffade. Sådana organisationer vill i alla fall inte jag göra affärer med i framtiden, då det finns betydligt billigare och mer riskfria sätt att sälja bilden. -
KÖP INTE FRÅN KVD BIL
Bilen gick sönder pga ett maskinskadefel 2 månader efter köp. Garanti, försäkring och alla berörda parter hävdar enligt konsumentköplagen att KVD är skyldiga att reparera bilen. Dock vägrar KVD med all kraft att stå för ett enda öre. Så pass långt att vi nu anmält dem till ARN. -
skrev om Kvdbil AB
Opålitlig firma som skryter med att de gör en noggrann kontroll av objekt! Köpte en husvagn som jag fick 6 månader dolda fel garanti på nu visar det sig att batteriet som sitter i vagnen är fel och stendött! Nu vill inte KVD ta sitt ansvar för att de missat kontrollera batteriet och vägrar ersätta mig
skrev om Kvdbil AB
Köpte en bil hos dom, på vägen hem så börjar oljelampan lysa. Ringde deras reklamationsavdelning (som förvisso har konstiga telefontider 09-12) och agenten jag pratade med tyckte att det är en självklarhet att man ska ha en körduglig bil och dom kommer i självfallet att stå för kostnaden av oljebyte, men jag skulle bara först skaffa fram en offert på oljebyte från en verkstad. Jag skickade in offert till dem och sedan fick jag ett mail om att dom nekar offerten och vägrar att betala för oljebyte.
Nu har jag bråkat med dom i två dagar och dom vägrar att erkänna vad dom har lovat, så det beror på vem man pratar med på deras reklamationsavdelning. Väldigt besviken kund.
En företag i denna storlek är kostnaden av oljebyte en droppe i havet, jag kan garantera att bara den tiden dom lägger ner på att försöka lura mig kostar mer... -
skrev om Kvdbil AB
Vi köpte en bil som skulle vara i bra skick, efter 3 månader gick motorn sönder och kvd vägrar betala. Ärendet ligger nu hos ARN. Dom är så oärliga och dåliga!! Köp inte bil av dom!!!
Ivan J hur kan jag kontakta dig? Mitt nummer 0738419570/André -
skrev om Kvdbil AB
Om man kunde ge dom 0 i betyg hade dom fått det. Bedragare av högsta klass undvik till varje pris. Säljer bilar i toppskick men bilarna är i akuta reparationsbehov. Jag kommer starta en grupptalan mot företaget, känner ni er drabbade kontakta mig. Detta beteende från KVD är inte OK! Och dom ska fan inte behandla konsumenter på detta sätt.
skrev om Kvdbil AB
Akta!!!OBS!!!!!många dölda Taxi bilar...av all sorts säljs som vanliga bilar. Akta!!!!OBS!!!!
skrev om Kvdbil AB
KÖPTE BIL SOM KNAPPT RULLAT 4500 MIL OCH EFTER NÅGRA VECKOR MOTORFEL. OKÖRBART MED EN REPARATIONSKOSTNAD AV CIRKA 34 000 KR 15 DAGAR EFTER BILKÖP.
MISSLJUD OCH HACK VID KÖRNING SOM EJ MED I ANNONSBESKRIVNINGEN.
KAN INTE BEGRIPA HUR KVD VÄGRADE TA EMOT ÄRENDET ELLER MÖTA MIG I FRÅGAN. DET KRÄVDES EXTREMT MÅNGA KONTAKTFÖRSÖK FÖR ATT KUNNA ÅNGRA KÖPET VILKET RESULTERADE I ATT JAG GICK I BACK PÅ PENGAR.
ÄR DET SÅ KVD TROR DE KAN BLI BRA ÅTERFÖRSÄLJARE AV BILAR? TÄNK OM, GÖR RÄTT -
skrev om Kvdbil AB
Köpte bil på KVD i Malmö och åkte från Stockholm och hämtade upp bilen, när jag kom hem upptäckte jag att regnsensor inte fanns installerad som det stod i annonsen. När jag var i kontakt med KVD lät det från början som att om jag lämnade in bilen på verkstad och fick verifierat att det inte var installerat skulle de åtgärda. När väl detta var gjort så fick jag beskedet om att jag kunde få tillbaks inropsavgiften på 4000 kronor medan jag krävde 10000 kronor som är mer än hälften av kostnaden det kostar för att installera en regnsensor, men KVD vägrade. Jag gick till ARN och fick rätt, men när jag försöker komma i kontakt med KVD svarar de inte längre på någonting. De svarade knappt till ARN heller när de ställde frågor till KVD. Nu kommer ärendet gå vidare till tingsrätten, det visar bara på hur usla KVD egentligen är. Det står att de går igenom bilen ordentligt, men nu har det visat sig att så inte är fallet och det gäller att vara på sin vakt när man köper en bil från KVD. De verkar tro att de klausuler som de skriver på sin hemsida på något sätt överrider Svensk konsumentlagstiftning och att de själva kan bestämma vilka regler som ska gälla i Sverige. Återkommer med mer information efter det att tingsrätten har fått säga sitt.
Jag vann i tingsrätten och de fick betala 20 000 kr i ersättning samt alla tingsrättens kostnader -
skrev om Kvdbil AB
Upptäckte fel som inte fanns med i specifikationen vid provkörning efter vunnen auktion. Kvd ville inte åtgärda felen eller kompensera hela uppskattade summan för en reparation hos mekaniker utan erbjöd viss kompensation eller att häva köpet. Det sätter kunden i en väldigt tuff sits efter att ha lagt många timmar på att buda, resa till lokalen, testa, osv.