Bilcity i Danderyd AB

Rinkebyvägen 11, 182 36 Danderyd — Visa karta

1.5 i betyg av av 8 omdömen
 

Läs vad 8 kunder tycker om Bilcity i Danderyd AB

 • MARIANNE B

  2020-01-20

  Spontant omdöme
  MARIANNE B skrev om Bilcity i Danderyd AB
  En av våra kunder köpte bil av dem i maj -19 men de kom inte hem innan bilen gick sönder ! De kontaktade firman som sa att de kunde lämna in bilen på verkstad som skulle ge kostnadsförslag på att åtgärda felen . De lämnade in bilen till Östgöta Maskinsevice AB i Mantorp och vi gav kostnadsförslag och pratade med dem ett flertal tillfällen . Försäljaren kunde inte förstå hur det kunde ha blivit så men självklart skulle det åtgärdas omgående ! Bilmekanikerna hade även ett flertal samtal med firman då det uppdagades flera allvarliga fel ,det var bara att reparera fick vi uppgift om ,så det gjorde vi och beställde delar och reparerade .Kunden blev nöjd och det kostade oss 6003 kronor att hjälpa dem +att vi fick skjutsa och hämta kunden då bilen inte var körbar . Det har vi inte tagit betalt för då vi tycker att det är goodwill . Vi gjorde det så billigt vi bara kunde och de godkände priset
  Vi skickade fakturan första gången i början av Juni ock vid första påminnelsen och efter att meken hade ringt ett par gånger påstod de att vi skulle ha skickat bild på trasiga delar . Vilket inte varit något problem vid tex offerten, men meken fick intrycket att de inte var förvånade över att bilen inte funkade
  SÅ GÖR INGET TILL BILCITY I DANDERYD om ni inte har lärlingar och att de skickar de delar som krävs !
  Marianne Gustafsson / Östgöta Maskinservice AB Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Fordonsbolaget
  4.8 / 5 i betyg — 609 omdömen
  Badge2020
  "Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service"
 • Klaus S

  2019-08-07

  Spontant omdöme
  Klaus S skrev om Bilcity i Danderyd AB
  Min kusin köpte en bil hos bilcity 2019.05.24.

  Bilen hade ett fel som det upplystes om och det var glödstiften till dieselvärmaren.
  Vid genomgång och provkörning föll passagerarsidans fönster ner och deras mekaniker som kollade på det sa att det bara berodde på att tätningslisten var trasig. Vid köp skulle företaget skicka både tätningslist och glödstift gratis.

  Bilen var så gott som nybesiktigad enligt säljaren Richard Haddad och hade inga anmärkningar.

  Min kusin köpte bilen.

  Tiden gick och trots upprepade försök via mail att få kontakt med bilföretaget fick han inget svar. Dom lovade reservdelarna skickades inte och bilen stod still i väntan på service och åtgärd.
  Efter ett tag bestämde min kusin att trots allt ta bilen till lokal Volvoverkstad och då uppdagades flera ALLVARLIGA fel varav två DIREKT LIVSFARLIGA!.

  Ena framfjädern hade gått av och man hade svetsat fast en loppa på den avbrytna biten så den inte skulle vara vass. Dessutom hade man svetsat fast en mutter i skålen där fjädern sitter för att "förhindra" den från att glida ut.

  TRE STYCKEN bränsleslangar läckte. Dieseln läckte från motorn och ner på det varma avgasröret. Trots att diesel inte är lika lättantändligt som bensin finns det stor risk för att det antänds och bilen börjar brinna.


  Bilen var inte nyligen besiktigad utan senaste besiktningen hade skett 2018.05.04


  Utöver detta var det inte tätningslisten som var felet med passagerarsidans fönster utan själva mekanismen i dörren.

  Jag har sökt chefen på Bilcity säkert 15 gånger utan att få tag i honom. Har pratat med Richard samt två andra personer och bett få kontakt med chefen. Jag vägras att bli kopplad till honom och inte heller ringer han upp.

  Jag har polisanmält Bilcity då dom medvetet utsatt personer för livsfara genom att tiga och ljuga om ALLVARLIGA brister i en bil som egentligen skulle varit behäftigad med körförbud.
  Ärendet är även anmält till ARN men då jag på nätet sett att BILCITY inte följer ARN:s rekommendation kommer jag även driva ärendet vidare juridiskt med krav på kostnaderna för kända och dolda (förljugna/förtigna) felen.

  Min rekommendation: Köp inte en bil här!
  Försäljarna är villiga att sätta köparens liv på spel för några tusenlappars skull, och antingen ljugs det ändå från verkstaden till företagslednigen eller så genomsyras företaget av inkompetens! Läs mer
  gillar detta
 • Maria E

  2019-01-21

  Spontant omdöme
  Maria E skrev om Bilcity i Danderyd AB
  Värsta företaget du kan köpa bil av. Väljer att inte ta tillbaka den trasiga bilen trots uppmaningar av ARN. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Haninge Bilpark
  4.7 / 5 i betyg — 833 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Bra, trevligt, proffsigt och tryggt! Jag köpte en begagnad Volvo från Haninge bilpark som såg fin ut, och vid en närmare inspektion efter"
  Leo Alexander B
 • Sebbe A

  2018-12-09

  Spontant omdöme
  Sebbe A skrev om Bilcity i Danderyd AB
  Fina bilar bra bemötande, Trevlig personal, Läs mer
  gillar detta
 • 2018-08-07

  Spontant omdöme
  Thuan N skrev om Bilcity i Danderyd AB
  Köpte en bil men upptäckte hos handlaren att servicelampan lyste. Enligt säljaren var bilen "nyservad" och verkstaden har förmodligen glömt att släcka lampan. De skulle stå för kostnaden att släcka lampan. Det visar sig att bilen behövde en service och att den inte var nyservad. Den senaste servicen gjordes för 6 månader (endast en oljeservice), dessutom har servicelampan lyst i över en månad och bilhandlaren har helt enkelt ignorerat den. Nu svarar de inte på mailen längre.

  Ärendet är anmäld till ARN:

  Uppmanar alla att inte bara undvika denna bilhandlare de andra två som ägs av samma ägare. De är:
  Bilcity i Danderyd AB
  Länna Bilcenter Aktiebolag
  Bilcity Järfälla AB Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Carson Sverige
  4.5 / 5 i betyg — 629 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jät"
 • 2017-07-13

  Spontant omdöme
  Mehrdad F skrev om Bilcity i Danderyd AB
  Akta er för bilcity och säljarna. Kolla noga avtal och service boken med datum.
  Jag köpte en audit som fått motorhaveri nu. Verkstaden skulle ha drivit fråga till Audi men pga att bilcity inte servad bilen i rätt tid och mil Audi tar inte på sig ngt. Det har blivit försäkrings ärende och jag får stå på en hög självrisk.
  Hampus ljög när jag frågade om allt var ok med bilen. Idag besökte jag honom och förklara vad som hänt. Så klart spelar han dum även om försäkringen sa att i såna ärenden säljaren borde stå för Good Will.
  Oprofessionellt person som hampus är, ber mig sticka och kallar mig för jävla lufare. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-09-24

  Spontant omdöme
  andreas skrev om Bilcity i Danderyd AB
  Köpte en bil hos bilcity danderyd med tanken på att det var säkrare att köpa bil från bilhandlare istället för privat, men hade helt fel! Att köpa bil hos bilcity danderyd är nånting jag inte kan rekommendera till någon, har haft bilen i 400 mil och har redan lagt ner 15.000:- i reparationer. Bilcity danderyd säger att täcker inte solid försäkringen (som dom också säljer) så kan dom ingenting göra.
  Så fort du skriver på köp kontraktet friskriver sig bilcity ansvaret helt!! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Lindholm Bil AB
  4.6 / 5 i betyg — 95 omdömen
  Badge2020
  "Köpte en bil, bilen hade legat ute till försäljning på blocket och där var det en viss felinformation som man vart informerad om när man kom"
 • 2015-06-15

  Spontant omdöme
  Danne J skrev om Bilcity i Danderyd AB
  Vill varna andra för att köpa bil här. Även efter att vi fått rätt i allmänna reklamationsnämnden så vägrar de åtgärda de allvarliga fel som fanns vid köp. Att felen fanns innan medgav tidigare ägare. För att inte luras att köpa bil här så rekommenderas en kontroll med allmänna reklamationsnämnden om anmälningar som kommit in mot företaget. Läs mer
  gillar detta

Bästa Försäljarna av begagnade bilar nära Bilcity i Danderyd AB:

4.8 i betyg av 13 omdömen
Mats Herbert F Mats Herbert F tycker:
“Köpte en VW Touareg av Peter, ...” Läs mer
Risbergs Bil (5.6km)
4.2 i betyg av 46 omdömen
Strands Bilar (7.0km)
4.9 i betyg av 199 omdömen
Bil & Invest (7.4km)
4.1 i betyg av 46 omdömen
egbil.se (7.5km)
4.8 i betyg av 30 omdömen
BD Bil inköp (7.6km)
4.8 i betyg av 116 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco