Fantastiskt rent och snyggt i vår flyttstädning
Levanta 365 AB lokalservice
Levanta 365 AB är mer än en städfirma – vi är din personliga partner för en enklare vardag. Vår vision är enkel: "Vi städar så att du kan fokusera på familjen." Med ett team av erfarna experter och ett nytänkande perspektiv skräddarsyr vi våra tjänster för ditt hem eller företag. Vi fokuserar på noggrannhet och detaljer för...
17 omdömen om Levanta 365 AB lokalservice
Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är verkligen glada att du är nöjd med din flyttstädning. Det är precis så vi vill att våra kunder ska känna – trygghet, kvalitet och ett skinande rent hem. Välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Levanta 365
Snabb, smidig service och trevligt bemötande
Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att du upplevde vår service som snabb, smidig och trevlig — precis så vi vill arbeta. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Levanta 365
Rekommenderar varmt! Jag bokade flyttstäd som utfördes i perfektion. De skickade även en chaufför som kom och hämtade nyckeln på min nya adress på andra sidan stan, så jag slapp åka och låsa upp min gamla lägenhet när städet skulle påbörjas. Verkligen fin service och proffs på det de gör, stort tack!
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med flyttstädningen och vår service. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel och bekväm som möjligt för våra kunder — därför känns det extra fint att du uppskattade nyckelhämtningen och vårt arbete. Tack för ditt förtroende och de varma rekommendationerna. Vi hjälper dig gärna igen när behovet uppstår! Vänliga hälsningar, Levanta 365
Riktigt dåliga och slarvigt genomförd städning. Avråder alla från att anlita städfirma.
Hej Martin, Tack för din återkoppling. Vi vill börja med att be om ursäkt för förseningen och att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar. Tyvärr drabbades vi av ett sjukdomsfall samma morgon, vilket gjorde att vi fick ordna ersättare i sista stund. Vi erbjuder alltid 14 dagars garanti, vilket innebär att vi kommer tillbaka och åtgärdar om något inte är godkänt. Enligt ditt sms var du nöjd med städningen i övrigt, men hade synpunkter på golvet – vilket vi direkt erbjöd att åtgärda. Tyvärr fick vi inte möjligheten...
Jättenöjd!
Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är verkligen glada att du är jättenöjd med vårt arbete. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen! Vänliga hälsningar, Levanta 365
Hej! Jag tycker Levanta utförde en bra städning av min lgh. Fönsterna blev riktigt rena och även golven samt badrummet. En list i ena fönstret har blivit skadat och detta rapporterades inte. Lite synd att den som städa inte kunde svenska eller engelska, men bra kontakt med ansvarig.
Hej! 🌸 Tack så mycket för din feedback och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Vi är glada att du är nöjd med städningen, särskilt med fönstren, golven och badrummet. Vi beklagar att en list skadades och inte rapporterades – vi tar till oss av det och kommer att se över våra rutiner så att sådant hanteras bättre framöver. Tack också för din förståelse gällande språket; vi arbetar kontinuerligt med att förbättra kommunikationen i vårt team. Tack igen för ditt förtroende! 💜 Med vänliga hälsningar, Levanta 365
Levanta 365 hjälpte mig med flyttstädning med mycket kort varsel (samma dag). Jag blev mycket trevligt bemött. De missade lite första dagen, men de hade ju inte hela dagen på sig och det saknades lampor i lägenheten, så det var svårt att se, så det vore orättvist att skylla det på städaren. Men de kom tillbaka nästa dag utan att jag behövde argumentera och gjorde om det som köparen hade klagat på, och sedan var köparen nöjd med resultatet. Jag kan varmt rekommendera Levanta 365. Väldigt smidig service och mycket trevligt kundbemötande.
Hej! 🌟 Tack så mycket för ditt fina och ärliga omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att vi kunde hjälpa dig med flyttstädningen med kort varsel och att allt blev bra till slut. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig nöjda, och det betyder mycket för oss att du uppskattade både servicen och bemötandet. Tack för ditt förtroende – och varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Levanta 365
Väldigt bra. Bra bemötande och flexibel skulle verkligen rekommendera detta företag
Stort tack för din fina rekommendation! Vi är glada att du uppskattade både bemötandet och vår flexibilitet. Det betyder mycket för oss att höra att du gärna skulle rekommendera oss vidare. Med vänliga hälsningar, Levanta 365
Mycket bra service. Underbart att komma hem när hela lägenheten doftar ren!
Stort tack för din fina återkoppling! Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattade servicen och att ditt hem kändes fräscht och rent. Det är precis det vi vill uppnå för våra kunder! Med vänliga hälsningar, Levanta 365
Nöjd med städningen inför min flytt. Blev misskommunikation angående adressen men dem löste det på ett trevligt och professionellt sätt.
Tack för din feedback! Vi är glada att du blev nöjd med städningen inför flytten. Vi beklagar misskommunikationen kring adressen, men det känns bra att vi kunde lösa det snabbt och på ett trevligt sätt. Med vänliga hälsningar, Levanta 365
Väldigt trevligt bemött och informativt!! Hade inga förutsatta förväntningar. Men allt blev perfekt. Flyttstädning av 69 kvm lägenhet. De personer som kom och städade var mycket trevliga och kunniga, städningen var mer än perfekt och den som flyttade in efter mig tyckte detsamma. Fem av fem stjärnor till denna personal och företag!!!
Stort tack för din fantastiska feedback! Vi blir verkligen glada över att höra att du är så nöjd med både bemötandet och flyttstädningen. Det betyder mycket att städningen uppskattades av både dig och den som flyttade in efteråt. Vi ska också vidarebefordra dina fina ord till vår personal – de kommer att bli väldigt glada! Tack för att du tog dig tid att ge oss fem stjärnor och rekommendera oss. Med vänliga hälsningar, Levanta 365
Super städning och bra kommunikation. Nöjd kund!
Stort tack för din återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med både städningen och kommunikationen. Din feedback betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar, Levanta 365
Helt nöjd med städningen och mycket trevlig personal.
Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med städningen och att vår personal gav ett bra bemötande. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera på samma höga nivå. Med vänliga hälsningar, Levanta 365
Vi beställde flyttstädning och fick bra bemötande av chefen via telefon. Hon hörde av sig några gånger och svarade på mina frågor. Kvinnan som städade gjorde otroligt bra jobb! Det var bättre än vi förväntade! Jag kan varmt rekommendera Levanta!
Stort tack för din fina rekommendation! Det gläder oss att du är nöjd både med bemötandet och med flyttstädningen. Vi vill alltid finnas där för våra kunder, svara på frågor och skapa trygghet – och det känns fantastiskt att du upplevde resultatet som ännu bättre än förväntat. Din återkoppling värmer verkligen och motiverar oss att fortsätta leverera på högsta nivå. Med vänliga hälsningar, Levanta 365
Inte tillfredsställande, smutsigt. Fick komma tillbaka och städa igen! Dåligt helt enkelt.
Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att städningen inte blev helt som förväntat vid första tillfället. Vi tar alltid sådana synpunkter på största allvar och är glada att vi kunde åtgärda det direkt redan nästa morgon kl. 08.00. Ibland kan små missar tyvärr inträffa, men vår prioritet är alltid att lösa dem så snabbt som möjligt så att du som kund blir nöjd. Vi uppskattar din ärlighet och ser det som en möjlighet för oss att utvecklas och bli ännu bättre. Med vänliga hälsningar, Levanta 365
Bra bemötande. Flyttstädning som genomfördes mycket väl! Prisvärt!!!
Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du är nöjd både med bemötandet och resultatet av flyttstädningen. Att kunna leverera en tjänst som känns både professionell och prisvärd är precis vad vi strävar efter. Din rekommendation betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar, Levanta 365
Riktigt bra arbete. Vi hade hyrt ut lägenheten till ett par som hade två ungar. Såg ut som ett bombnedslag efter att dom flyttat ut. Levanta fick lägenheten att se ny ut igen. Hoppas att deras anställda har bra villkor och bra löner. Svårt att se utifrån. Arbetet som städaren gjorde var 5/5.
Stort tack för din fina rekommendation! Vi är glada att vi kunde göra lägenheten som ny igen och att du blev nöjd med resultatet. Våra medarbetare är hjärtat i verksamheten, och vi värnar om att de ska ha bra villkor och trivas i sitt arbete. Din feedback betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar, Levanta 365