Linneby Städ

Linneby Städ

linnebystad.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Linneby Städ AB är ett mångsidigt städföretag som tar sig an både omfattande och mindre städuppdrag. Vår verksamhet är baserad i Uddevalla men sträcker sig över hela mellersta och norra Västra Götaland. Vi arbetar lyhört och är alltid uppmärksamma på våra kunders behov och önskemål. Vi erbjuder hemstädning, kontorsstädning...

41 omdömen om Linneby Städ

Sedan starten hos Reco 2024

Inger R
Skrev om Linneby Städ

Min mamma är nöjd med städningen överlag. Det hon brukar klaga på efteråt är att de vissa gånger inte talar om att de är färdiga innan de går. Ibland blir det helt plötsligt tyst och när hon tittar efter har de gått ! Men städningen i sig är hon mycket nöjd med!

Kjell M
Skrev om Linneby Städ

Kommer alltid när dom ska och är alltid noggranna och snabba ! De kan vara lite oaktsamma när det gäller kabelanslutningar. Synd att de inte kan så bra svenska 😊 Kjell

Kent P
Skrev om Linneby Städ

Noggranna duktiga.En firma att lita på

Jenny M
Skrev om Linneby Städ

Enkel att komma i kontakt med företaget samt bra återkoppling. Enkelt att boka tid. Bra utförd städning.

Janne H
Skrev om Linneby Städ

Mycket bra utförd fönsterputs!

Erland A
Skrev om Linneby Städ

Det blir alltid bra städat, rent och snyggt. Personalen är trevliga och glada.

Juliana B
Skrev om Linneby Städ

Tjejerna som kommer är vänliga och nogranna. Chefen åtgärda saker om man lyfter något som vi var inte njöda med. Känner mig trygg att ha dem hemma. Tips: om någon ny kommer får de kontrollera att den leverera enligt man brukar göra. Annars, Mycket njöd!

Kristin J
Skrev om Linneby Städ

Toppenservice! Linneby Städ gör alltid ett bra jobb och jag har använt dem i flera år. Pålitliga, noggranna och väldigt trevliga att ha att göra med. // Kristin

Mathias J
Skrev om Linneby Städ

Fantastiskt städ, bemötande och service. Varmt rekommendera

Rolf D
Skrev om Linneby Städ

Jag har bra kontakt och får bra städat. Är helnöjd.

Marie O
Skrev om Linneby Städ

Vi gav storstädning till mamma i present! Hon var oerhört nöjd med resultatet, tack!

Mikael C
Skrev om Linneby Städ

Lyckades få tag i linnetyg städ på grund av rekommendationer att dom va riktigt bra Och de kan ja säga att de stämde mycket väl Mycket bra !!!!! Morsans lägenhet blev jättebra!!!

Robin A
Skrev om Linneby Städ

Inte noggrant städat Gjorde inte vad som var överenskommet

Lars H
Skrev om Linneby Städ

Alltid lika nöjd. Punktliga och pålitliga och det blir rent. Därför rekommenderar jag dom vidare när jag får chansen.

Julia Erika Linnea B

Väldigt nöjd efter att Linneby Städ varit i vårt hus och städat efter flytt

Britt-Marie H
Skrev om Linneby Städ

Fint bemötande från städfirman. Vi behövde hjälp med städning och fönsterputs och de utförde uppdraget till stor belåtenhet. Noggrant och skickligt utfört. Kan varmt rekommendera Linneby Städ.

Rut O
Skrev om Linneby Städ

Mycket nöjd med bemötande och utfört arbete.

Zdenko P
Skrev om Linneby Städ

Bra service. Lätt och enkelt att få kontakt. Återkommer med svar och meddelar snabbt. Utför arbetet på ett jättebra sätt och håller med vad har lovat. Gör och bjuder på alltid något extra. Helt enkelt faktiska! Verkligen att rekommendera!

Marianne A
Skrev om Linneby Städ

Bemötandet var enkelt, tydligt och trevligt! Vi hade förväntningar om ett väl utfört flyttstädning och Linneby Städ levde upp till detta med råge. Vi är väldigt nöjda!

Anita E
Skrev om Linneby Städ

Storstädning av lägenhet, alla ytskikt. Kök och badrum med kakel mycket bra, i övrigt bra men med rester av rengöringsmedel här och där. Inte lyft mattan vid ingången och gjort rent el dammsugit under den. Ej heller soffan.

Zakie H
Skrev om Linneby Städ

Fantastisk städning och service! Vi har anlitat Linneby Städ två gånger – först för flyttstädning och nu för fönsterputs i vårt husbygge. Båda gångerna har vi varit otroligt nöjda! Tjejerna som hjälpt oss har varit noggranna, effektiva och dessutom väldigt trevliga. Jag minns fortfarande doften av nystädat i lägenheten för två år sedan – så fräscht! Vi kommer definitivt att boka dem igen. Kan varmt rekommendera Linneby Städ och deras proffsiga arbete. Tack!

Sara Johanna Josefina H

Riktigt bra städat av alla ytor! Använde oss av Linneby Städ som flyttstäd för andra gången och är mycket nöjda! Rimligt pris! Rekommenderas!

Mekano A
Skrev om Linneby Städ

Vi upplever de som väldigt noggranna, vi är väldigt nöjda med städet. Lite syn bara att de som är på plats inte kan svenska så bra.

Rolf A

Jag upplevde Linneby Städ som Flexibla och tillmötesgående

Maria R
Skrev om Linneby Städ

Trevligt bemötande. Städade jättefint och var noggranna och effektiva. Kommer fortsätta att anlita dem.

Ann-Louise S
Skrev om Linneby Städ

Vi blev bemötta på ett mycket bra och professionellt sätt. Vi behövde hjälp snabbt och Linneby städ ordnade detta dagen efter. De fyra gånger vi köpt städtjänst av Linneby städ, har vi varit mycket nöjda med dess tjänster. Det bästa av allt är att DET BLIR VERKLIGEN RENT. Noga och trevliga.

Gunnar D
Skrev om Linneby Städ

Väldigt bra kontakt genom hela processen. Snabbt svar och offert och tydlig info när städningen kunde utföras. Väl genomfört jobb och fakturan på direkten. Allt till vår fulla beslåtenhet och jag väljer Linneby Städ även nästa gång ! Glada hälsningar Lena Dramsvik

Thore N
Skrev om Linneby Städ

Snyggt och prydligt efter städet

Monika H
Skrev om Linneby Städ

Mycket bra service! Duktiga medarbetare!

Nina S
Skrev om Linneby Städ

Helt nöjd. Saknade bara svenskt tal

Moa K
Skrev om Linneby Städ

Jättenöjd! De har hjälpt mig med städning i flera år, alltid lika nöjd. Allt från storstäd till flyttstädning. Kan varmt rekommendera!

Inger R
Skrev om Linneby Städ

Hon är väldigt nöjd med städningen , väldigt noggrant gjort !

Britt-marie T
Skrev om Linneby Städ

Fint bemötande både i telefon och på plats. Alltid noggranna och duktiga. Fick hjälp med fönsterputsning och höststädning.

Erland A
Skrev om Linneby Städ

Det är alltid välstädat och en trevlig stund när de r och städar.

Jenny M
Skrev om Linneby Städ

Trevligt bemötande. Ok städning.

Kjell M
Skrev om Linneby Städ

Mycket trevlig personal och jag gav dom uppgifter om hemstädning som de sköter bra ! Det enda negativa är att dom inte kan Svenska så det blir jättesvårt att kommunicera med dom ! /Kjell

Catharina E
Skrev om Linneby Städ

Toppen och fint resultat Trevligt bemötande!

Johan Ö
Skrev om Linneby Städ

Det blev jättefint städat och de hade lyssnat på våra önskemål!

Nils O
Skrev om Linneby Städ

Städar bra, kommer när de ska och lätta att få tag i och boka tider och fakturan kommer snabbt

Ulf H
Skrev om Linneby Städ

Lätta och flexibla att ha att göra med och har alltid varit nöjd med resultatet!

Juliana B
Skrev om Linneby Städ

Jag köper 2 gg per månad städtjäst. Jag är super njöd med personalen som kommer och städa, alltid gör "den lilla extra.", de är snälla och glada och är njöd med deras arbete. Tidogare har vi synd firmor men aldrig varit njöda fram tills nu. Jag Känner mig trygg att ha de hemma trots vi inte är där. Är det något som uppstår tar chefen saker direkt och återkoppla inkl. åtgärder. Jag rekommenderar företaget starkt .

Svar från Linneby Städ

Hej till alla, Tack för dom fina ord, mvh Linneby städ Ab/ Djellza