Alla kategorier Mäklare Stockholms län Stockholm Kungsholmen Lilla Essingen Mäklarhuset Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
Rekommenderat företag 2016 - Mäklarhuset Essingen & Fredhäll Rekommenderat företag 2015 - Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
Större karta Vägbeskrivning
Mäklarhuset Essingen & Fredhäll

Mäklarhuset Essingen & Fredhäll

Primusgatan 73, 112 67 Stockholm

4.9 i betyg av 62 rekommendationer
Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja cirka 130 kontor över hela landet. Du kan förvänta dig kunniga och engagerade medarbetare som verkligen vill att din bostadsaffär ska bli en positiv upplevelse genom hela processen.

Mäklarhuset grundades 1973 i Göteborg och fokus från starten låg på att förmedla bostäder i Göteborg med omnejd. 1998 utvecklades Mäklarhuset till en rikstäckande kedja av fristående lokala mäklarkontor.

Läs vad 62 kunder tycker om Mäklarhuset Essingen & Fredhäll

 • Maria S
  Maria S skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Zolle var professionell och väldigt smidig att arbeta med under hela processen. Alltid tillgänglig och kunde med lätthet hantera situationen när läget förändrades!
  gillar detta
 • Alex A
  Alex A skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Samarbetsvillig, snabb och får saker gjort. Är riktigt nöjd!
  2016-10-09 Zolle B svarar Alex A
  Tack för feedbacken Alex, och tack för ett lyckat samarbete! Tveka inte att höra av dig vid ev. frågor/ funderingar. Allt gott/ Zolle
  gillar detta
 • Joakim R
  Joakim R skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Professionell, lyhörd och en extremt bra mäklare. Jobbar aktivt genom hela processen. Bästa mäklaren jag mött på.
  2016-10-09 Zolle B svarar Joakim R
  Stort tack för feedbacken Joakim. Det gör mig väldigt glad att du är nöjd med hela processen, tveka inte att höra av dig vid ev. frågor/ funderingar. Mvh/ Zolle
  gillar detta
 • Malin A
  Malin A skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Zolle är proffsig, mycket trevlig och mån om dig som säljare.
  Han är duktig och vi gjorde en snabb affär vi är mycket nöjda med! Jag ger Zolle mina varmaste rekommendationer och kommer att använda honom även framöver vid nästa försäljning. Högsta betyg!
  2016-10-09 Zolle B svarar Malin A
  Tack för din feedback Malin, uppskattar det! Det är bara att höra av sig om jag kan hjälpa till med något i fortsättningen. Allt gott/ Zolle
  gillar detta
 • Susanne Å
  Susanne Å skrev om Ellen Lindar en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Ellen hjälpte oss med försäljningen av vår bostadsrätt och vi kan varmt rekommendera alla att välja henne som fastighetsmäklare! Mycket engagerad, driven, kunnig och professionell! Vi uppskattade också verkligen hjälpen med stylingen! Fred och Susanne Å.
  gillar detta
 • Christopher K
  Christopher K skrev om Ellen Lindar en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Väldigt engagerad, gjorde det lilla extra och ville ta egna initiativ med styling etc. som man inte hinner med själv. Bra på att uppfölja och var väldigt driven från titt på lägenhet tills försäljningen var klar. Fick mer för min lägenhet på östermalm än vad vi kom överens om som lägsta pris!
  Zolle B gillar detta
 • Ewelina A
  Ewelina A skrev om Ellen Lindar en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  I am writing to recommend Ellen Lindar as an extremely customer oriented, reliable and hardworking real estate agent. Ellen helped us to buy our dream apartment recently (August 2016) and it was a pleasure to cooperate with her because of her professionalism and willingness to assist both a buyer and a seller to their best interest. Ellen presented a very pro-active attitude when contacting us and the bank on our behalf, she was very attentive and managed to solve very complex issues related to obtaining a credit from a bank.
  Ellen did an excellent job for us and I have no doubts that she did absolutely best to meet the needs of the seller and ourselves.
  Best regards,
  Ewelina Aydin
  Zolle B gillar detta
 • Afshin Z
  Afshin Z skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Zolle är extremt kunnig inom sitt arbetsområde.
  Han bemötte mig som kund på ett super bra sätt och ingav ett stort förtroende
  2016-08-20 Zolle B svarar Afshin Z
  Hej Afshin! Tack för din feedback, uppskattar det. Tveka inte att höra av dig om jag kan hjälpa dig med något i fortsättningen. Allt gott! / Zolle
  Zolle B gillar detta
 • Jonas B
  Jonas B skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Ambitiös, ödmjuk och pragmatisk. Riktig trevlig kille som vi kommer att anlita för framtida lägenhetsförsäljningar.
  gillar detta
  Visa alla (2)
    2016-08-17
  Zolle B: ... bara att ni hör av er om jag kan hjälpa till med något i fortsättningen. Hälsa Emma så gott. Med vänlig hälsning, Zolle
 • Åke B
  Åke B skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Zolle har visat på ett professionellt sätt att hantera försäljningen av min bostad allt ifrån förberedelser till avslut. Jag rekommenderar Zolle varmt. Åke
  Zolle B gillar detta
 • Theodore L
  Theodore L skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Professionellt bemötande
  Bra förhandlare
  Trevlig
  Punktlig
  Zolle B gillar detta
 • Jessica F
  Jessica F skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Mycket trevligt bemötande och seriöst intryck. Snabbt, tydligt, lätt och tryggt! Jag är mycket nöjd från början till slut! Rekommenderas!
  Zolle B gillar detta
 • Frederik P
  Frederik P skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Jättenöjda, levererade precis det de lovade och sa sig göra.
  Lätt att få kontakt med och raka, bra svar på våra frågor.
  Zolle B gillar detta
 • Alexander H
  Alexander H skrev om Ellen Lindar en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Ellen hjälpte mig att sälja min lägenhet. Genom hela försäljningsprocessen så var hon väldigt engagerad och proffissionell. Lägenheten såldes till rekordpris i området.
  Hon var alltid lättillgänglig och så måste jag säga att hon är en väldigt duktig säljare.
  Jag kommer definitivt att anlita henne igen.
  Jag hade väldigt höga förväntningar när det gäller försäljningspriset och hon nådde upp till dem.
  Zolle B gillar detta
 • Malin
  Malin skrev om Ellen Lindar en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Ellen är otroligt engagerad, påläst och genuint intresserad av att göra ett bra jobb. Insatt i både fastigheter och har ett exceptionellt bra öga för design vilket i kombination för en mäklare är både en fantastiskt kombination och ofta ger ett resultat över snittet.
  gillar detta
 • Andreas L
  Andreas L skrev om Ellen Lindar en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Jobbat mycket tillsammans med Ellen under en period som säljare. Imponerad över hur hon så lätt kunde bygga relationer med sina kunder och hur hon fick alla att känna sig speciella. Lojal, ödmjuk, driven och en riktigt duktig säljare! Om jag någon gång ska sälja min bostad tänker jag definitivt anlita Ellen!!
  gillar detta
 • Anna W
  Anna W skrev om Ellen Lindar en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Ellen hjälpte oss inför och under försäljningen av vår bostadsrätt och kan varmt rekommendera alla att välja henne som sin fastighetsmäklare! Sällsynt att hitta någon som är så engagerad, driven och som verkligen förstår bostadsmarknaden och försäljning. Att få hjälp med stylingen innan var guld värt. Övertygad om att slutpriset inte blivit så högt utan henne!
  gillar detta
 • Oswald B
  Oswald B skrev om Ellen Lindar en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Ellen har hjälpt mig med värdering av min lägenhet. Smidig och hjälpsam genom hela processen. Personlig & samtidigt professionell. Ellen är ett självklart val för mig inför kommande lägenhetsaffärer. Rekommenderas!
  gillar detta
 • Xian I
  Xian I skrev om Peter Karlsson en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Peter och Jag(Leif) kom väl överens och hade gemensamma värderingar i många frågor. Det enda jag kan tänka på som en förbättring är att Peter som till vardags säljer lägenheter kunde säga till kunden som är sällanköpare, tänk igenom en gång till innan du skriver på, om det är något du vill ha förändrat eller genomgånget. Det är så svårt att tänka på allt som köpare. Lättare för mäklaren som har det som yrke. Annars var allt bra. Bra stöd till oss som köpare
  gillar detta
 • Mikael L
  Mikael L skrev om Peter Karlsson en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Supernöjd! Peter skötte om allt på ett väldigt professionellt sätt från början till slut och jag som uppdragsgivare kände mig aldrig orolig. Affären gick otroligt smidigt och jag kan inte annat än att vara jättenöjd med resultatet. Peter får mina absolut bästa rekommendationer! Mvh Mikael
  gillar detta
 • Stefan H
  Stefan H skrev om Peter Karlsson en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Peter är trevlig, flexibel och snabbfotad. Att sälja med Peter var ett bra val eftersom han var duktig på att skapa intresse för lägenheten och dessutom mycket flexibel att visa lägenheten för nya intressenter med kort varsel. Han bemötte oss som ganska petiga uppdragsgivare på ett mycket trevligt vis.
  gillar detta
 • Micaela O
  Micaela O skrev om Mehdi Pirouzfar en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Efter att ha pratat med många mäklare på olika fastighetsbyråer var Mehdi det självklara valet. Otroligt serviceminded, entusiastisk och som klippt och skuren för sin yrkesroll. Under hela processen har Mehdi varit tillmötesgående, flexibel och verkligen levererat det där lilla extra. Jag rekommenderar Mehdi till alla vänner och bekanta. Tack för en toppenaffär.
  gillar detta
 • Lars N
  Lars N skrev om Mehdi Pirouzfar en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Från det första mötet till påskrivet kontrakt och handslag med köparen, sköttes allting otroligt professionellt. Vi fick kontinuerlig information genom hela säljprocessen och förlöpande snabbt svar på våra frågor. Exportkompetens inom området vi sålde i, ett öga för detaljer och en vilja att inte lämna någonting till slumpen är två viktiga intryck vi fick av mäklaren.

  Mehdi levde med råge upp till våra högt ställda krav och förväntningar och jag kan varmt rekommendera både Mehdi och Mäklarhuset!
  gillar detta
 • Brf Körsbärsträdet 30
  Brf Körsbärsträdet 30 skrev om Peter Karlsson en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Vår bostadsrättsförening har anlitat Peter Karlsson vid flera tillfällen och är mycket nöjda med allt gällande försäljningarna. Utmärkt service, fantastiskt bemötande, snabb genomförande och högsta professionalism. Både säljare och köpare har varit mycket nöjda.
  gillar detta
 • David M
  David M skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Väldigt nöjd med Zolles ödmjuka och proffesionella behandling av mig som kund samt uppdraget i sin helhet. Dessutom påvisade han ett kreativt och proaktivt sätt att ta sig an sättet att lyckas få min lägenhet såld som jag inte erfarit tidigare. Jag rekommenderar Zolle och Mäklarhuset Essingen & Fredhäll starkt, och kommer anlita Zolle vid samtliga av mina framtida potentiella hus/lägenhetsförsäljningar.
  Zolle B gillar detta
 • Carl Johan B
  Carl Johan B skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Mycket proffsig och superbra i alla lägen. Ställde verkligen upp och gjorde det lilla extra.
  Zolle B gillar detta
 • Stefan J
  Stefan J skrev om Mehdi Pirouzfar en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Väldigt nöjd med allt från dag ett. Har varit hjälpsam på alla sätt och vis, mycket mer än vad man normalt kan önska av en mäklare. Toppbetyg!
  gillar detta
 • Anna S
  Anna S skrev om Mehdi Pirouzfar en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Fantastiskt kunnig person med ett enormt engagemang! Trevlig, snabb, flexibel och lösnings orienterad - mitt självklara val nästa gång jag behöver en mäklare!
  Zolle B gillar detta
 • Robin W
  Robin W skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Zolle uppträdde oerhört professionellt genom hela processen och var alltid väldigt lättillgänlig. Vårt erfarenhet var enbart positiv och ville skulle inte tveka inför att på nytt anlita Zolle i framtiden.
  Zolle B gillar detta
 • Carl Olof W
  Carl Olof W skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Jag är mycket nöjd med Mäklarhuset och Zolle Baleng försäljningen av min lägenhet sköttes exemplariskt från början till slut.
  Under processen hade vi många samtal och det märktes att han förstod sig på marknaden vilket var betryggande. Utmärkt resultat och uppförande från hans sida.

  Jag kan varmt rekommendera att anlita Zolle! Det kommer jag göra nästa gång jag behöver en mäklare.
  Zolle B gillar detta
 • Henrik N
  Henrik N skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Min upplevelse med Mäklarhuset och framförallt mäklaren blev mycket positiv och trygg trots väldigt höga förväntningar.

  Mäklaren, Zolle Baleng, tog till sig den information som krävdes och lyssnade verkligen på vad jag önskade med min försäljning vilket kändes tryggt och bra.

  Det som fungerade allra bäst var kommunikationen mellan mäklare och mig där jag upplevde att han agerade proaktivt med all information vilket gjorde att man vid skarpt läge kunde agera lugnt och fatta ett genomtänkt beslut.

  Jag kom i kontakt med Zolle Baleng vid köpet av min lägenhet där han guidade mig genom köpet och hjälpte mig i de olika processerna. När det blev dags att sälja så var det ett självklart val, jag ville känna mig trygg!


  Min helhetsbild av Mäklarhuset och Zolle Baleng är toppbetyg.
  Zolle B gillar detta
 • Mattias J
  Mattias J skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Vi fick ett väldigt proffsigt och vänligt bemötande under hela processen. Zolle var hela tiden väldigt engagerad och tillgänglig för oss säljare. Han utmärker sig verkligen genom sitt kunnande inom området.

  Vi kan verkligen rekommendera att anlita Zolle som mäklare.
  Zolle B gillar detta
 • Adam G
  Adam G skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Professionellt bemötande av en karismatisk och duktig säljare.
  Zolle har genom sitt engagemang möjliggjort mitt livs hittills första fastighetsaffär på ett tillfredställande sätt. Jag kommer att kontakta honom igen när det är dags att sälja nästa lägenhet.
  Zolle B gillar detta
 • Tomas V
  Tomas V skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Jag är mycket imponerad av Zolle som mäklare och person. Han sålde min och min frus lägenhet på Lilla essingen med ett stort engagemang och personlighet. Det jag gillade mest med honom var hans ärlighet och att han lyssnade på våra önskemål samtidigt som han kom med konstruktiv kritik för att på bästa sätt lägga upp planen inför försäljningen. Zolle är seriös med det lilla extra, hör alltid av sig om det är något, han hjälpte oss även med vårt nya bostadsköp samt att han även hörde av sig lite senare för att kolla om vi var nöjda med det nya boendet. Vi kan varmt rekommendera Zolle som mäklare.
  Zolle B gillar detta
 • Andreas
  Andreas skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Mycket snabb med att återkoppla, hade flera egna idéer om hur försäljningen kunde gå till för bästa resultat. Väl genomförd försäljning.
  Zolle B gillar detta
 • Sanna N
  Sanna N skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Är mer än nöjd med min mäklare fr Mäklarhuset Zolle Baleng.
  Han motsvarade mina förväntningar och mer, jag kände mig trygg att allting sköttes som jag ville och är otroligt glad över snabb och extremt bra service.
  Zolle B gillar detta
 • Anett M
  Anett M skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Snabb att återkomma, tydlig, engagerad, mån om att leverera och hög niva i leveransen.
  Zolle B gillar detta
 • Rebecca E
  Rebecca E skrev om Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Bra och tydlig information av mäklaren som vi valde av 4 st. En trovärdig och förtroendeingivande presentation gällande att sälja en bostadsrätt i Stockholms innerstad.
  Även om tillgängligheten till mäklaren och dialogen var bra så upplevde jag att för lite åtgärder vidtogs då mäklaren fick ett enda bud på 6 visningar utan att kunna förklara var felet låg eller ge bättre förslag på hur man kunde förbättra broschyrerna mm. Jag skrev om all text själv och föreslog ändringar samt satte upp säljlappar i portarna själv då jag ansåg att samma dag eller dagen före visning är för kort med tid.
  Fotografen tog ok foton men var ganska ointresserad av att ge feedback gällande styling och verka för att ta fram de bästa vinklarna/ta bort onödigt ur bilden som vi inte tänkt på.
  Tyvärr blev försäljningspriset lägsta tänkbara och flera hundra tusen under mäklarens estimat. Om jag inte haft kontrakt och tidspress pga ny bostad hade jag valt att byta mäklare mycket snabbare. På det hela en mycket tråkig erfarenhet som var enormt stressande även om vi också förstår att vi hamnade i en period då bostadsmarknaden inte var bra.
  gillar detta
 • Anders Ö
  Anders Ö skrev om Peter Karlsson en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Allt igenom perfekt med Peter Karlsson som mäklare 2013
  gillar detta
 • Henrik W
  Henrik W skrev om Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  So far so good. Men hittills har Essinge & Fredhäll varit mycket tillmötesgående.
  gillar detta
 • Daniel H
  Daniel H skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Zolle är en mycket trevlig och social kille. Jag har ett stort förtroende för honom. Han är ärlig och rak, vilket jag gillar.
  Zolle B gillar detta
 • Jenny A
  Jenny A skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Jag kan verkligen rekommendera Zolle Baleng som mäklare. Professionell, kunnig och alltid tillgänglig. Det, plus det faktum att försäljningen överträffade mina förhoppningar med råge gör att jag verkligen vill rekommemdera andra att anlita Zolle.
  Zolle B gillar detta
 • Mattias T
  Mattias T skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  En duktig mäklare med stort engagemang och driv. Om frågor dyker upp när man funderar på att sälja, när man håller på att sälja och när man har sålt så har alltid Zolle tid att svara. Man känner sig trygg med Zolle Baleng som mäklare.
  Zolle B gillar detta
 • Madeleine S
  Madeleine S skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Mäklarhuset, Zolle Baleng är mäklare på Mäklarhuset och sålde mitt hus i Viksjö, Järfälla. Min uppfattning om hans tjänster och bemötande är odelat positiva. Han visade respekt, hänsyn, var inlyssnande, tålmodig, expeditiv och handlingskraftig i alla ärenden rörande försäljningen av mitt hus.
  Zolle B gillar detta
 • Johan A
  Johan A skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Bra engagemang och bemötande och en smidig och snabb hantering av försäljningen av min lägenhet. Jag rekommenderar honom varmt!
  Zolle B gillar detta
 • Johan G
  Johan G skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Jag är helt övertygad om att jag inte kunde ha valt en bättre mäklare än Zolle Baleng.

  På mindre än två veckor fick jag min lägenhet såld, för 250 000 kr över accept pris, efter en förhandsvisning.

  Zolle gav redan från början ett professionellt, seriöst, trevligt och kunnigt intryck och skötte min lägenhetsaffär på ett exemplariskt sätt.

  Varje gång jag skickade mail eller sms med en fråga fick jag alltid svar omgående och det kändes väldigt viktigt, speciellt när det handlar om något så "viktigt" som en lägenhetsaffär.


  Som jag skrev i början, jag kunde inte vara mer nöjd.

  Nästa gång jag behöver komma i kontakt med en mäklare så kommer jag endast kontakta Zolle.
  Zolle B gillar detta
 • Allra
  Allra skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Är supernöjd med den hjälp jag fick av Zolle Baleng på mäklarhuset.
  Bra service och ett väldigt bra resultat.
  Kommer garanterat ta hjälp av honom nästa gång.
  Zolle B gillar detta
 • Ann E
  Ann E skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Ett allmänt mycket gott intryck.
  Fick mycket positivt bemötande där engagemanget var avgörande för mitt val av Zolle och mäklarföretaget när min bostadsrätt såldes. Jag uppskattade också att det var ärliga besked om säljprocessen.
  Zolle B gillar detta
 • Harpo L
  Harpo L skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Zolle hjälpte mig att sälja mig lägenhet på Södermalm. Jag är otroligt nöjd med resultatet.

  Jag hade lite speciella behov, då jag hade bråttom att sälja min lägenhet. Zolle anpassade försäljning efter mina behov och sålde lägenheten med kort varsel.

  Priset jag fick för min bostad var högt över vad jag hade kunnat hoppas på.

  Jag var i kontakt med fem mäklarfirmor, inför min försäljning. Valde Zolle och mäklarhuset för att han gav ett seriöst och trevligt intryck.

  Zolle var väldigt lättillgänglig och hjälpsam under hela försäljningen. Även efter försäljningen vilket jag har uppskattat mycket.

  Tack för en jätte lyckad försäljning Zolle!

  Lycka till med fortsatta försäljningar!
  Zolle B gillar detta
 • Erik M
  Erik M skrev om Zolle Baleng en del av Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
  Han gav ett seriöst intryck och det kändes bra redan från första sekunden.
  Med tanke på att jag fick sålt lägenheten inom 2 v till ett kanonpris så skulle jag säga att företaget verkligen levde upp till förväntningarna.
  För att sammanfatta det hela så gick hela processen väldigt smidigt och enkelt, och Zolle Baleng utförde sitt jobb på ett effektivt och professionellt sätt.
  Representant för Mäklarhuset Ess gillar detta
Kategorier