Mäklarhuset

Vi är Sveriges största fria mäklarkedja. Mäklarhuset är en rikstäckande mäklarkedja med över 110 lokala fristående kontor runt om i hela Sverige och delar av Spanien. Vi äger oss själva och är den enda stora kedjan som är helt fri från banker, försäkringsbolag och franchisekoncept. Vilket förkortar vägen för dig, när du ska sälja eller köpa bostad.
Vi hjälper dig med allt som rör ditt boende. Oavsett om du planerar att flytta i morgon eller om tio år. Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med stort hjärta, kunskap och en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Resultatet är en kundnöjdhet i absolut toppklass.
  • Sveriges nöjdaste kunder 2008-2015.
  • Sveriges största privatägda mäklarkedja.
  • Över 110 kontor över hela landet och delar av Spanien med cirka 550 anställda.
Mäklarhuset
"När det är dags att köpa hus i Halmstad, välj då personliga Mäklarhuset som ser till att ni får det hus ni verkligen vill ha!"
Daniel Å anlitade Mäklarhuset Halmstad
"En helt fantastisk mäklare som sätter kunden i fokus. Han är trevlig, ödmjuk och gör sitt arbete på ett proffsigt och imponerande sett. Han är helt enkelt BÄST. Han har hjälpt mig sälja mitt hyresk..."
Mattias H anlitade Mäklarhuset Nynäshamn
"Rikard erbjöd oss en rakt igenom professionell service när han hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt. Det finns verkligen ingenting att klaga på och allt att berömma. Han ger allt för att du skall var..."
Mattias S anlitade Mäklarhuset Hammarbyhöjden - Skarpnäck
"Zolle Baleng är en väldigt proffessionell mäklare som hanterar sina kunder på bästa möjliga sätt. Zolle hjälpte mig sälja min 1:a på kungsholmen med bra resultat. För mig var det viktigt att ha en m..."
Michaela S anlitade Mäklarhuset Essingen & Fredhäll

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar