Torbjörn Frylén är mäklare på Mäklarhuset Uppsala

Torbjörn Frylén har varit registrerad mäklare sedan 2000-09. Torbjörn Frylén har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.8. Torbjörn Frylén har haft 14 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att gång på gång få förtroendet att hjälpa gamla och nya kunder med deras största affär i livet.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag brinner för det jag gör och är tävlingsinriktat med tydlig målbild.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är lyhörd för kundens behov vilket resulterar i ett lyckat resultat.

2022-03 - 2023-02

113 omdömen om Torbjörn Frylén

Sedan starten hos Reco 2015
    • Fålhagen
    2022-09-30 Verifierad kund
    Köpt vår första gemensamma bostadsrätt genom Torbjörn.
    Han har ett väldigt balanserat fokus på både köpare och säljare samt är en väldigt trygg och ansvarsfull mäklare som hela tiden hållit oss underrättade om allt och är alltid tillgänglig.
    Han är en proffsig och vänlig person som gjorde köpet tryggt och trevlig. En mäklare man kan lita på!
    Hej Lina!

Tusen tack för de värmande orden och hoppas att du hade en bra födelsedag. Lycka till med renoveringen och jag är övertygad om att det blir super fint : )

• Årsta
    2022-05-27 Verifierad kund
    Proffesionellt och sakligt och trevligt
    Hej Per!
    Tack för det fina omdömet och jag är glad att du fick en bostad med solig uteplats och tillgång till bastu

• Kapellgärdet
    2022-05-15 Verifierad kund
    Trevligt bemött. Lyssnande. Ordentlig genomgång av alla papper vid ägarbytet. Erbjudande om fortsatt kontakt vid behov.
    Hej Pia! Tack för det fina omdömet och ha mig gärna som bollplank : ) Hälsningar Torbjörn Torbjörn Frylén
    • Stenhagen
    2022-04-18 Verifierad kund
    Det gick allting bra , han har kunskap i hans jobb. Han kan mycket om sitt jobb 👍🏻
    Hej Naderah! Vad roligt att allt känns bra, jag är jätteglad att lägenheten passade dig och att du kommer närmare familjen Hälsningar Torbjörn Torbjörn Frylén
    • Stenhagen
    2022-04-15 Verifierad kund
    Torbjorn helped us both to buy and sell our property. I feel like he cared about us and our needs and he was flexible. Friendly, serious and professional. If i need help again i will definitely work with again.
    Hi Paul! Thank you for the great review and it has been fun to help you both when you bought and when you sold the apartment and I am always available when you need my help Regards Torbjörn Torbjörn Frylén
    • Centrum
    2022-02-09 Verifierad kund
    Torbjörn är trygg i sin roll, han är duktig på att hålla en "lagom" personlig dialog och är en duktig administratör. Känns som han har ett bra engagemang och fångar upp alla bollar.
    Torbjörn motsvarade våra förväntningar.
    Vi har tillsammans haft en smidig försäljningsprocess.
    Hej Helena! Tack för det finna omdömet och det värmer i hjärtat. Det har varit roligt att få hjälpa till med försäljningen av er fina lägenhet Hälsningar Torbjörn Torbjörn Frylén
    • Svartbäcken
    2021-12-07 Verifierad kund
    Väldigt trevligt bemötande, lyhörd och kommunikativ. Respektfull i att låta mig fundera och inte hetsar på för beslut.
    Även om det var lite fram och tillbaka så känner jag mig trygg i hans hantering och ser fram emot att anlita honom i framtiden om behov finns.
    Hej Shirin! Vad roligt att allt känns bra och tack för de fina omdömet. Jag ser fram emot att kunna hjälpa dig och dina vänner i framtiden : ) Hälsningar Torbjörn Torbjörn Frylén
    • Fålhagen
    2021-11-28 Verifierad kund
    Saklig, ordning och reda och trevlig.
    Hej Stina! Tack för de fina orden och det är alltid roligt att hjälpa er : ) Hälsningar Torbjörn Torbjörn Frylén
    • Luthagen
    2021-09-20 Verifierad kund
    Mycket saklig och engagerad mäklare, som var lätt att få tag i från början till slut.Vi träffade totalt nio mäklare i Uppsala, Torbjörn var den som ingav störst förtroende. Han svarade korrekt även på frågor som torde vara mer obekväma, till skillnad från andra mäklare som svarade det de trodde var bäst för affären. Det innebar att vi kände oss bekväma med Torbjörn och därmed köpte lägenheten.
    Hej Henrik! Tack för det fina omdömet och jag är jätteglad att dottern tycker om lägenheten och slipper att pendla varje dag : ) Hälsningar Torbjörn Torbjörn Frylén
    • Luthagen / Stabby
    2021-09-16 Verifierad kund
    Seriös, snabb och håller vad han lovar. Suverän mäklare!
    Hej Andreas! Tusen tack för de fina orden och det har varit jätteroligt att hjälpa Er med försäljningen av bostaden som är så fin och mysig