Torbjörn Frylén
Torbjörn Frylén är mäklare på Mäklarhuset Uppsala
.Torbjörn Frylén har varit registrerad mäklare sedan 2000-09. Torbjörn Frylén har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.8. Torbjörn Frylén har haft 14 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
Att gång på gång få förtroendet att hjälpa gamla och nya kunder med deras största affär i livet.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag brinner för det jag gör och är tävlingsinriktat med tydlig målbild.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är lyhörd för kundens behov vilket resulterar i ett lyckat resultat.
2022-03 - 2023-02
113 omdömen om Torbjörn Frylén
Sedan starten hos Reco 2015
köpte sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Frylén en del av Mäklarhuset Uppsala
Köpt vår första gemensamma bostadsrätt genom Torbjörn.
Han har ett väldigt balanserat fokus på både köpare och säljare samt är en väldigt trygg och ansvarsfull mäklare som hela tiden hållit oss underrättade om allt och är alltid tillgänglig.
Han är en proffsig och vänlig person som gjorde köpet tryggt och trevlig. En mäklare man kan lita på! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Frylén en del av Mäklarhuset Uppsala
Proffesionellt och sakligt och trevligt
köpte sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Frylén en del av Mäklarhuset Uppsala
Trevligt bemött. Lyssnande. Ordentlig genomgång av alla papper vid ägarbytet. Erbjudande om fortsatt kontakt vid behov.
köpte sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Frylén en del av Mäklarhuset Uppsala
Det gick allting bra , han har kunskap i hans jobb. Han kan mycket om sitt jobb 👍🏻
sålde sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Frylén en del av Mäklarhuset Uppsala
Torbjorn helped us both to buy and sell our property. I feel like he cared about us and our needs and he was flexible. Friendly, serious and professional. If i need help again i will definitely work with again.
sålde sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Frylén en del av Mäklarhuset Uppsala
Torbjörn är trygg i sin roll, han är duktig på att hålla en "lagom" personlig dialog och är en duktig administratör. Känns som han har ett bra engagemang och fångar upp alla bollar.
Torbjörn motsvarade våra förväntningar.
Vi har tillsammans haft en smidig försäljningsprocess. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Frylén en del av Mäklarhuset Uppsala
Väldigt trevligt bemötande, lyhörd och kommunikativ. Respektfull i att låta mig fundera och inte hetsar på för beslut.
Även om det var lite fram och tillbaka så känner jag mig trygg i hans hantering och ser fram emot att anlita honom i framtiden om behov finns. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Frylén en del av Mäklarhuset Uppsala
Saklig, ordning och reda och trevlig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Frylén en del av Mäklarhuset Uppsala
Mycket saklig och engagerad mäklare, som var lätt att få tag i från början till slut.Vi träffade totalt nio mäklare i Uppsala, Torbjörn var den som ingav störst förtroende. Han svarade korrekt även på frågor som torde vara mer obekväma, till skillnad från andra mäklare som svarade det de trodde var bäst för affären. Det innebar att vi kände oss bekväma med Torbjörn och därmed köpte lägenheten.
sålde sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Frylén en del av Mäklarhuset Uppsala
Seriös, snabb och håller vad han lovar. Suverän mäklare!