Torbjörn Frylén

Torbjörn Frylén

Torbjörn Frylén är mäklare på Mäklarhuset Uppsala

Torbjörn Frylén har varit registrerad mäklare sedan 2000-09. Torbjörn Frylén har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 166 omdömen med ett betyg på 4.8. Torbjörn Frylén har haft 21 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att gång på gång få förtroendet att hjälpa gamla och nya kunder med deras största affär i livet.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag brinner för det jag gör och är tävlingsinriktat med tydlig målbild.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är lyhörd för kundens behov vilket resulterar i ett lyckat resultat.

2024-12 - 2025-11

166 omdömen om Torbjörn Frylén

Sedan starten hos Reco 2015
Katarina L
Tunabackar/Svartbäcken

Jag vill varmt rekommendera Torbjörn som mäklare! Han hjälpte mig inte bara att sälja min lägenhet på ett smidigt och professionellt sätt, utan har även varit ett ovärderligt stöd och rådgivare i samband med mitt köp av ny bostad. Torbjörn är kunnig, engagerad och alltid tillgänglig för frågor- oavsett om det handlar om små detaljer eller stora beslut. Jag har hela tiden kännt mig trygg i processen och fått tydlig information och goda råd längs vägen. Hans kombination av erfarenhet, lugn och genuint engagemang gjorde både...

Svar från Torbjörn Frylén

Hej Katarina! Tusen tack för de fina orden, det gör mig verkligen glad att höra att du känt dig trygg och stöttad genom hela processen – både vid försäljningen och köpet av din nya bostad Hälsningar Torbjörn

Gunilla D
City

Bra på att hålla kontakt och hålla mig uppdaterad. Upplevs om pålitlig och engagerad

Mathias L
Främre Luthagen

Mycket bra samarbete. Han är pålitlig, engagerad och professionell.

Carl S
Industristaden

Jag anlitade Torbjörn för försäljning av min bostadsrätt och är mycket nöjd med processen. Kommunikationen var tydlig och Torbjörn var alltid tillgänglig för frågor. Han höll mig hela tiden uppdaterad och jag fick relevant information om både försäljningsprocessen och marknadsläget. Jag upplevde hela tiden ett högt mått av professionalism och förtroende. Jag kan varmt rekommendera Torbjörn och skulle gärna anlita honom igen."

Eva K
Främre Luthagen

Förtroendeingivande, flexibel, tillmötesgående, alltid tillgänglig, informativ och kunnig. Bra att bolla frågor med. Jag rekommenderar honom varmt.

Svar från Torbjörn Frylén

Hej Eva! Tack för det fina orden och det är så roligt att du är nöjd och kan planera inför flytten till den nya bostaden : ) Hälsningar Torbjörn

Adam M
Luthagen

Jag har bara lovord att säga om Torbjörn. Han är lugn, metodisk, rak i sin kommunikation och med ett trevligt bemötande. Att få hålla kontakt med Torbjörn i ett bostadsköp är en riktig ynnest - tillmötesgående från första visningen, tar sig tid och får dig som köpare att känna dig trygg. Hans sätt att arbeta på är något man stöter på alltför sällan i köpprocessen. Jag kan varmt rekommendera Torbjörn som mäklare oavsett om du ska köpa eller sälja.

Svar från Torbjörn Frylén

Hej Adam! Så roligt att allt känns bra och dina ord värmer i hjärtat. Jag är så glad att det blev en bra lösning för dig och en bostad som passar så bra med närhet till jobbet : ) Hälsningar Torbjörn

Tobias H
Luthagen

Inte första gången jag jobbar med Torbjörn. Att sälja när man befinner sig utomlands och inte kan vara lika delaktig kräver en mäklare som är är trygg i sin roll, kan marknaden och har energin att driva affären i hamn, tack Torbjörn!

Svar från Torbjörn Frylén

Hej Tobias! Tack för det fina orden och så roligt att få hjälpa till med försäljningen : ) Hälsningar Torbjörn

Henrik W
Salabacke

Hjälpsam och professionell genom hela processen.

Maria-Therese R
Kapellgärdet

Trevlig, påläst om objektet och mycket bra ordning på dokumentationen. En toppen mäklar. Tack!

Christina E
Kapellgärdet

Han har alltid ställt upp när jag ringt och varit osäker, ställt frågor både tokigt och slugt mm. Aldrig varit påstridig och han har varit ett bra stöd i mina beslut.