Snabb hantering och bra kommunikation!
Mekonomen Bilverkstad Sigtuna/Bilyaa Sigtuna AB
Välkommen till Bilyaa Sigtuna AB! Vi är din mekonomen verkstad i Sigtuna/Märsta. Vi är en Godkänd Bilverkstad som innebär att vi ställer hårda krav på vår verksamhet vad det gäller fackmässighet, kvalitet och leverans. Som Godkänd Bilverkstad följer vi: * Miljökrav * Lagar och förordningar * Allmänna reklamationsnämndens...
784 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Sigtuna/Bilyaa Sigtuna AB
Sedan starten hos Reco 2020
Alltid bra service och oavsett vem man pratar med har personen ett trevligt bemötande. Rekommenderar starkt.
Trots personalbrist och lite stökigt med nyanställda mm så fick jag vänligt och så bra bemötande och service de kunde leverera. Bra jobbat med dåliga förutsättningar!
Lämnade bilen två dagar innan, trodde det va en.redan dagen därpå blev jag uppringd om åt gärd. Trodde jag skulle få vänta ytterligare en deg men icke. Ett sms vid tvåtiden, bilen klar. Det va bara att hämta. Trevlig personal och trevligt bemötande. Nöjd kund
Bra bemötande. Lätt att boka tid
Bra och kundvänligt bemötande.
Väldigt trevlig bemötande och väldigt duktiga personal, kan rekommendera varmt.
Bra kundmottagande duktiga bilmekaniker. Blev en bra service helt enkelt.
Grym service och snabbt jobbat.
Trevligt bemötande. Fixade felet snabbt. Rekommenderas.
Bilverkstad Sigtuna / Bilyaa var behjälplig under den långa väntetiden på reservdelar. Jag blev bemöt på ett bra sätt varje gång.
Trevligt och vänligt bemötande.
Mycket trevligt bemötande. Lång väntan på grund av semestrar men fick information under tiden. Fick beskrivning om vad som gjordes och kostnad. Fick tillbaka bilen tvättad! Trevlig servicekille!
Super trevlig personal och bemötande Kommer tillbaka när nästa problem uppstår 😉😀
Trevligt bemötande och flexibilitet.
Trevliga. Service i toppklass, Kommer att besöka dom till nästa service på bilen
Mycket snabb service och bra pris
Som alltid trevliga lätt att få tid och bra service. Rekommenderas.
Efter att ha varit på en annan verkstad som inte klarade uppgiften., klarade Sigtuna/ Bilyaa galant och till ett lägre pris!! Vi återkommer och rekomenderar denna verkstad till vänner och bekanta.
Bra snabb service inget att klaga på
Utmärkt servis samt trevligt personal. Rekommenderar de till alla.
Bra och proffsigt bemötande, kände stort förtroende för verstaden.
Fantastisk bemötande och snabb service!
Bra proffsig service! Bra bemötande och bra pris.
Beställde däck, dem monterade och balanserade dessa. Normal verkstad, inga konstigheter, seriösa. Vi använder den uteslutande pga promenadavstånd från hemmet och de är smidigt.
Snabb o utmärkt service Trevligt o förtroendegivande möte
Supertrevliga och proffsiga. Lämnar alltid in båda bilarna här när något gått sönder.
Bra och snabb service i krissituation. Mycket trevlig och kompetent personal.
Trevligt bemötande, snabb återkoppling. Alltid hjälpsamma killar.
Snabb och bra service när även startbatteriet behövde bytas.
Inga konstigheter, trevlig personal, jobbet blev snabbt fixat
Alltid lika bra bemött. Snabba, kunniga, hjälpsamma.
Alltid lika trevliga och service inriktade!!!
Bra bemötande snabb in på verkstaden efter bärgning dit. Generatorn brunnit batteriet celler brunnit byte rem felsökning. Tycker dock väl dyrt drygt 11000:-. Men felen är åtgärdade o bilen går bra
Bra mottagande Snabb service Tydligt pris
Väldigt bra bemötande. Företaget levde upp till de förväntningar vi hade. Bra service, trevligt bemötande!
Riktigt bra bemötande och hjälpsam personal
Trevligt bemött! Serviceminded personal. Tillmötesgående! Verkade angelägen om att jag skulle bli nöjd och det blev jag!
Rep av AC i Husbilen , ett mycket stort jobb som grabbarna på Mekonomen Bilverkstad genomfört på ett mycket profetionelltbsät, samt mycket trevliga , högsta betyg till den enheten 🌹🌹🌹🌹🌹
Vänligt och proffsigt bemötande.
Jag fick hjälp väldigt fort och bra råd om vad som behövde göras. Blev godkänd av bilbesiktningen så jobbet var bra utfört.
Bra bemötande och snabbt byte av fönstermekanism.
Vi har haft en mycket god kontakt med er.
Mycket tillmötesgående och snabba återkopplingar.
Trevligt bemötande och snabbt utförd service på bilen!
Bra bemötande och snabb service
Qk1 qk1 qk1 qk1 qk1 qk1 qk1 qk1
Kompetent och trevlig personal. Smidig hantering av serviceärendet.
Mycket trevliga och kompetenta
Bra service, fick snabbt tid. Trevligt bemötande!