Jag är väldigt nöjd med denna städtjänst! Jag gillar att de använder miljövänliga produkter – det känns tryggt och bra för miljön. Jag använde dem för att städa hela hemmet och för fönsterputs, och båda var mycket bra. Allt såg rent och fräscht ut. Rekommenderas varmt!
Nano Tvätt Och Städning Växjö
5 omdömen om Nano Tvätt Och Städning Växjö
Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är väldigt glada att du uppskattar att vi använder miljövänliga produkter – det är viktigt för både oss och våra kunder. Härligt att höra att du är nöjd med både hemstädningen och fönsterputsen! Du är alltid varmt välkommen att anlita oss igen. Med vänliga hälsningar, Rennano – Nano tvätt och städning
Vi beställde fönsterputs båda inne och ute och vi var jättenöjda med resultatet. Vi blev väldigt bra bemött av Nano tvätt och städning och kommer att rekommendera våra kompisar att ta kontakt för fönstertvätt och även andra tjänster som erbjuds! Tack för god arbete!
Hej, Stort tack för er fina feedback! Vi är väldigt glada att höra att ni är nöjda med både resultatet och bemötandet. Det betyder mycket för oss att ni vill rekommendera oss vidare till era vänner – det uppskattas verkligen! Tack för förtroendet och ni är varmt välkomna att höra av er igen när ni behöver hjälp. Vänliga hälsningar Rennano Team
Jag vill varmt rekommendera Nano Tvätt och Städning i Växjö! Företaget håller en mycket hög kompetensnivå vilket verkligen märks i deras arbete – inte minst genom att de arbetar enligt SRY som är en branschstandard för kvalitet inom lokalvård. Det skapar trygghet som kund. Bemötandet är alltid trevligt och professionellt och de är väldigt lyhörda för kundens behov. De har en imponerande förmåga att anpassa sina tjänster efter olika önskemål vilket gör samarbetet smidigt och flexibelt. Dessutom är de alltid snabba på att...
Stort tack för din fantastiska och utförliga feedback! Vi är verkligen glada och stolta över att du uppskattar vårt arbete och vår kompetens. Det betyder mycket för oss att du känner dig trygg med våra tjänster och att vårt arbetssätt enligt SRY gör skillnad. Vi lägger stor vikt vid kvalitet, bemötande och att alltid anpassa oss efter kundens behov, så det är extra roligt att det märks. Tack också för att du lyfter vår tillgänglighet och återkoppling – det är något vi alltid strävar efter att vara snabba och tydliga med....
Jag är mycket nöjd med tjänsten! Det var väldigt smidigt att fà bilen tvättad pa plats. De kom i tid, var trevliga och gjorde ett fantastiskt jobb - bilen ser ut som ny. Rekommenderas varmt!
Thank you so much for your wonderful feedback! We’re very happy to hear that you were satisfied with our service and that everything was smooth and convenient for you. It means a lot to us that you appreciated our punctuality and work — and we’re especially glad your car looks like new again! Thank you for your recommendation, and we hope to see you again soon. Best regards Rennano Team
Jag är mycket nöjd av biltvätten. Tack.
Tack så mycket för din fina feedback! 🙏 Vi är glada att du är nöjd med biltvätten – det betyder mycket för oss. 🚗✨ Välkommen tillbaka när som helst! 🌿 /Team Rennano