Trevlig personal och nöjd med flyttstädningen. Allt fungerade som utlovat
Nivora Group AB
Nivora Group AB är ett serviceföretag baserat i Malmö som arbetar i hela södra Sverige. Vi erbjuder tjänster inom städ, flytt och takvård med fokus på resultat som märks. Under vårt tak finns de tre bolagen Nivora Takvård, Nivora Städ och Nivora Flytt, som alla specialiserar sig på det namnet avslöjar. Vi hjälper till med...
16 omdömen om Nivora Group AB
Jag vill gärna dela med mig av min upplevelse av er flytt- och städtjänst. Jag uppskattade att personalen kom i tid, var trevliga och arbetade effektivt. Samtidigt vill jag nämna att gick som det ska, smidigt och jättebra.
Tack för flytthjälp verkligen, det gick snabbt ^^
Tack för taktvätt det blir väldigt rent och fint!
Jag testade det här städföretaget och är verkligen imponerad! Supertrevlig personal, otroligt noggranna och resultatet blev fantastiskt. Det kändes så fräscht och rent hemma efteråt. Jag kommer definitivt att boka igen. Rekommenderas starkt!
Väldigt nöjd med flytten! Killarna från Nivora Group var punktliga, trevliga och jobbade riktigt effektivt. De hanterade allt med omsorg och såg till att allt gick smidigt. Kändes tryggt från början till slut. Kan varmt rekommendera dem!
Tack för er fantastiska arbet ! Tipsar att fler testar deras arbete 😊 grym Team
Jag är jättenöjd! De kom i tid, var trevliga och gjorde ett bra jobb. Kan verkligen rekommendera dem :)
Jag rekommenderar 👏🏼👏🏼👏🏼
Super nöjd, fint städat, jätte trevliga och kommer i tid!! Stort rekommendation Nivora!!
Super nöjd av flytten vi har fått hjälp av Nivora flytt jätte trevliga grabbar som hjälpte mig med lite extra grejer i lägenheten som gjorde att jag ger en superbra känsla och ger en bra omdöme om den har företaget
Förtjänar inte ens 1 stjärna. Var i kontakt med Nivora Group, vi hade bestämt städning och sanering av en lägenhet kl 9:00. Kl 8:50 ringer dom för att bekräfta adress sen frågar dom om jag kan betala idag istället för 10 dagar efter utfört arbete som det står i avtalet, sen säger dom kommer om 10 min, ingen kom, kl 9:30 försöker jag ringa var samtalet går direkt till 3svar. För 3 timmar försöker jag få kontakt med dom utan svar, ringer sedan från min fars mobil, och dom svarar direkt. Ljuger om system fel och sen att städarna...
Snabb offert . Bra pris. Lite missuppfattning med det löste sig ändå till det bättre.
Super bra. Enkla att få tag på och supertrevliga. Superfint städat också! Mer än nöjd!
Jag flyttade nyligen och Nivora företaget gjorde allt så lätt! De kom i tid och var snälla. Jag rekommenderar dem verkligen!
Stort tack för fantastisk service och bra bemötande. Mitt hem är överlämnad till hyresvärden med godkänd städning tack vare