Mycket vänlig och kunnig personal från tidsbeställning till specialister som mäter och undersöker mina ögon och ger utförlig info om ögonstatus och vilket behov som behövs framöver. Ser fram emot att besöka Ögonvision igen.
Ögonvision
Välkommen till Ögonvision! På Clemenstorget 4 i Lund hittar du Ögonvision. Vi är en butik bestående av både ögonläkare såväl som optiker och ligger i framkant vad det gäller den senaste tekniken inom optik. Vi är utrustade för ögonbottenfoto, OCT och synfältsundersökning. Kvalitet ligger i fokus och vi gör alltid det lilla...
649 omdömen om Ögonvision
Sedan starten hos Reco 2019
Väldigt teevliga och proffesionella!
Proffsigt jobb väl agerande 👍
Optikern som gjorde synundersökningen var väldigt trevlig.
Butiken var fräsch och personalen var supertrevliga. De hjälpte mig att hitta rätt typ av linser och förklarade skillnaderna på ett sätt som faktiskt var lätt att fatta. Synundersökningen var noggrann och gick smidigt, och jag kände att de verkligen visste vad de gjorde. Jag gick därifrån med linser som passade mig bättre än de jag haft innan.
Professionellt och noggrant bemötande. Supernöjd kund
Över mina förväntningar!!!!!!
Bra service och vänlig personal, ett exempel till övrig sjukvården.
Rekommenderar starkt! Trevliga och professionella personal med goda kunskaper. 😊
Kompetent och väldigt trevlig personal
Noggranna undersökningar och bra service.
Bemötandet var helt OK, personligt och trevligt. Jag hade en tidigare undersökning, hos en annan optiker, med i bagaget. Den hade inte varit så lyckad. Den här ingav förtroende. Dessutom ingen förändring av synen vilket resulterade i att jag inte köpte nya bågar - vid detta besöket. Jag prövade emellertid flera och återkommer gärna.
Mycket proffsigt. Mycket trevligt bemötande.
Mycket trevligt och kompetent bemötande.
Väldigt hjäpsamma. Service minded.
Snabb och bra service. Liten butik är skönt. Mycket grundlig synundersökning
Lugn och trygg., vänligt bemötande i en miljö som andas proffsighet.
Professionellt mycket vänligt
Mycket professionella och hjälpsamma. Dessutom den enda butik i Lund med Silhouette bågar. Rekommenderas
Alla var väldigt vänliga och kändes kompetenta!
Trevligt bemötande och bra resultat
Super duktig optiker. Ödmjuk och proffsig!
Jag blev otroligt fint bemött av Ögonvision redan från första stund. Personalen var både professionell, vänlig och väldigt lyhörd för mina behov, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela besöket. Mina förväntningar var höga eftersom jag hört mycket gott om dem, och de överträffade verkligen dessa. Undersökningen var noggrann och allt förklarades tydligt. Ögonläkaren tog sig tid att gå igenom allt med mig och visade en oerhörd förståelse, omtanke och ett engagemang som kändes väldigt tryggt. Sammanfattningsvis...
Hej, Betyget gäller optikern i Lund vid Clemenstorget, men inte Synsam som lurar, utnitja sina kunder. Jag hade en så så dålig upplevelse med dem, och jag ångrar den dag som jag gick till dem. Det var den sämste optikern jag hade varit en gång hos dem. Nu är jag trygg och nöjd med optikern i Lund. Tack för att ni har frågat mig. MVH Meha
Mycket bra bemötande, hög känsla för service och ge en bra kundupplevelse.
Excellent treatment. Very well conducted and explained No delays. Eye test for driving licence
Trevligt mottagande, personligt. Bra behandling med undersökning
Excellent service!. Technical knowledge and expertise is excellent, and very kind. Absolutely much more than my expectations, because everything was clearly explained and supported. Also great orientation about the matter. Vision test for drive licence application. I would strongly recommend Ögonvision for this service, that they offer is really excellent.
Trevlig personal och professionellt mottagande. Återkommer om ett år
Jag har både varit hos ögonläkaren och köpt glasögon hos er och alltid blivit väldigt trevligt och proffsigt bemött.
Väldigt bra bemötande, trevligt personal och vi den hjälpen jag behövde. Jag är jätte nöjd.
Mycket trevligt bemötande, ögonen OK så inga glasögon inköpt Däremot ögondroppar mot torra ögon, på rekommendation En optiker att rekommendera
Jag blev bemött på ett mycket vänligt och personligt sätt. Fick fullt förtroende för min optiker direkt! Ögonvision lever alltid upp till mina förväntningar, har varit kund där i många år. Beställde nya glasögon som jag nu är mycket nöjd med. Tack för att ni alltid är så vänliga och tillmötesgående!
Bra och professionellt bemötande.
Alltid proffsigt och vänligt bemötande. Väldigt nöjd med mina progressiva glasögon :)
I had to undergo the vision assessment for the driving license. Everything was done quick, professional, with friendly and careful explanation. Thanks!
Allt var tillbelåtenhet. Trevligt bemötande. Jag är nöjd.
Bemötandet var trevlig, undersökning gick snabbt och jag fick en tid väldigt snabb pga återbud. Jag är nöjd
Bra och mänskligt bemötande. Har gått hit i flera år och aldrig haft några problem.
mycket bra har varit mycket hos ögonvission är mycket nöjd
Fin service, klar och lättförståeligt information.
Väldigt trevligt bemötande och riktigt bra service!
Bemött.mycket vänligt ,professionellt,lugn,informativ,effektiv,snabbt resultat.
Jag gick till Altina för synundersökning vid 2 tillfällen, hon hade väldigt trevligt och professionellt bemötande. Jag var väldigt nöjd med mitt besök.
Den var bra, mycket trevlig kvinna som tog emot mej och gjorde undersökningen på mina ögon. Mvh Magnus Groth.
Jag fick bra bemötande och fin vård
Proffsigt och personligt bemötande
Jag behövde (enligt min egen bedömning) en extra synunersökning för att få en second opinion i samband med undersökningar av mina ökande synproblem som konstaterats av min ordinarie optiker och därtill relaterad utredning om utveckling av åldersrelaterad grå starr. Resultatet gav en mycket god bas för mig att kunna bedöma hur jag skall besluta om fortsatt tillvägagångssätt.
Ett professionellt bemötande. Tack!
Proffsigt och trevligt bemötande av alla som arbetade i butiken. En optiker mm som jag kan rekommendera till andra.