Jättegod mat, trevlig servis!
Avnjut en prisvärd helhetsupplevelse i kvarterskrogmiljö hos oss på Paraden! Paraden har varit en självklar knytpunkt för vardagsnöjen sedan invigningen av biografen här på 1930-talet. Nu har gäster, mat och dryck tagit över huvudrollen, men vi har behållit Paraden som en plats för upplevelser och inspiration med liv och rörelse...
5523 omdömen om Paraden
Sedan starten hos Reco 2017
Uppmärksamma och välkomnande. Första gången, men kommer gärna tillbaka. Att man får ha med hunden stort plus. Sa jag att det var riktigt god mat också!
Mycket god mat och väldigt kunnig servitör. Han verkade dock lite stressad tyvärr. Mysig interiör! Kommer gärna tillbaka 😊
trevligt bemötande och god mat!
Mycket trevligt och gott. Bra service.
Mycket gott och trevligt att sitta på andra våningen. Bra portioner😋
Familjär stämning, trevlig personal och god mat!
Mkt trevlig restaurang med god mat och fantastisk personal
Very good food and polite service
God mat och en hel del att välja på.
Mycket trevligt från start till slut!
Trevligt bemötande, god och vällagad mat. Väldigt soligt ute så när man kommer in och ska upp för trapporna så blir allt svart/mörkt för att inte tala om toaletten. Totalsvart utan lyse! Något måste göras åt belysningen!
Mycket nöjd med min lunch på Paraden. Första gången jag var där Enkelt att boka, trevligt bemötande, god mat. Jag skrev i bokningen att jag hade hund med mig, vi fick ett bord i ett hörn, och även en filt till hunden! Allt toppen. Går gärna tillbaka. Trevlig och smakfull miljö.
Fick vänta länge på bordet trots förbokning. Fick vänta på att få beställa och få dricka lite för länge. Maten var medioker.
bra mat och service. not baby friendly
Mysig kvartesrskrog med liv och trevlig service och riktigt god o varierad mat. Att vår älskade hund Milo även var mer än välkommen märktes direkt. Har gärna en sådan krog närmare där vi bor eller så får vi flytta …
Ett trevligt lunchbesök om man glömmer bort hur snorkigt o otrevligt vi blev bemötta vid ankomsten ( hade beställt bord). Vid beställning o servering var det trevligt.
Det var jättegod mat och jättebra service! Är supernöjd med mitt besök!
Bra mat, men hög ljudvolym satt i gatuplan💥💥
Mycket god mat och bra service. Framförallt toppen att kunna sitta lite avskilda i rummet på övervåningen. Vi kommer troligen att boka igen.
Denna recension baserar sig på ett lunchbesök 2026-03-04. Jag är vegetarian och tog "veckans vegetariska", som var "Paradens tortellini fylld med spenat, med brynt salviasmör, panko och parmesankrisp" Många plus: - Restaurangen har en väldigt lyxig och proffsig atmosfär - Personalen är väldigt trevlig - Min mat var väldigt god Priset är aningen högre än andra lunchrestauranger i närheten, men det känns fullt rimligt med tanke på plussen ovan. Totalt sett skulle det räcka ett väldigt bra betyg, men den viktigaste poängen...
Väldigt goda omeletter och dagens lunch, även rikliga portioner. Vänlig personal och välkomnande. Något hög ljudnivå, men vi kommer tillbaka.
Jättetrevlig och personlig service, mysigt inrett och miljö. Men maten är inte mer än 3 av 5. Det vill säga god men inte mer än så. Det saknar det lilla extra för att kännas riktigt vällagat.
Trevlig lokal och personal, god mat och inte för stimmigt trots fullsatt. Mycket positivt att man får ha hundar i lokalen, vi är återkommande gäster :)
Mycket mysig lokal och trevlig personal! Tonfisken med primörer drog ned betyget då många av grönsakerna inte var i säsong.
Mysig restaurang med mycket god mat. Trevlig personal! Ett litet minus för att de hade missat att städa soffan från dagen innan, den var full med brödsmulor.
Trevligt bemötande och trevlig atmosfär. Barnen fick barnportion av köttbullar och tyckte det var fantastiskt gott! Vi vuxna var mer än nöjda med både mat och service!
Mycket bra. God mat, trevlig personal, lite underbemannat så service tog tid
Älskar Paraden! Brilliant service, supermysigt och fantastiskt mat.
Bästa lunchen på länge. Åt dagens en fredag.
Vi hade, som 'utsocknes' aldrig tidigare besökt Paraden. Kom direkt in i en varmt välkomnande miljö en lördag kväll vid 17:30 tiden. Blev visad till vårt förbokade bord på andra våningen av trevlig personal som direkt frågade vad vi önskade som 'starter'. Som huvudrätt valde vi musslor som var mycket utsökta, över förväntan, och på eget önskemål ett alkoholfritt rosevin som rekommenderades. Även det mycket gott. Vi tyckte att prisnivån liksom menyn var bra och kommer gärna besöka denna trevliga kvarterskrog vid framtida besök till Berwaldhallen.
Superbra service där man stämde av med oss på ett fint sätt. Calamares till förrätt var oväntat god. Till huvudrätt åt vi Flankstek och Oxkind båda rätterna var utmärkta. Lokalen mysig och sorlig på ett hemtrevligt sätt. Känslan av en populär kvarterskrog med hög klass. Vi var så nöjda med vårt besök, hit kommer vi tillbaka!
Söndagsmiddag med tre rätter, två vuxna, två barn. Väldigt trevlig personal men vi fick vänta en väl länge på attention trots glest med besökare. Härliga rätter på menyn överlag. Något besviken över entrecoten med pepparsås dock som gör att jag motvilligt drar ner betyget, jag fick en seg bit utan grillning och såsen den låg täckt av var ointressant. Kanske en personlig preferens men det hade varit bättre att byta ut den rätten mot en mer klassisk bistrovariant med generöst med restaurangbearnaise vid sidan av så att man...
Trevlig personal och miljö samt mycket god mat.
Jättegod mat! Bra value for money. Lite långsam service
Mysig miljö, Jättegod mat & service . Toppen
Mycket bra stämning, trevlig personal, grym musik. Inte minst god och vällagad mat!
Otroligt fin miljö och trevlig personal. Vi hade dessutom en liten hund med oss och den blev så väldigt väl omhändertagen och välkomnad. Maten är kalasfin. Åt en bookmaker toas som var grym. Deras dirty fries till den satte pricken över i:et.
Trevlig miljö och bra musik. Maten var inte så bra. Tråkiga tillbehör, ingen sallad, inte ens en tomat, bara två små broccolibitar på en köttbit med sås.
Upplever Paraden mycket positivt, det är därför jag/vi återkommer igen.
trevligt, snabb service, professionellt, rimlig prisnivå
Otroligt trevlig personal! Mysig stämning och härlig miljö.
Fantastisk trevligt ställe, jättegod mat och trevlig personal. Hit kommer vi gå igen!
Mycket trevligt och bra bemötande. God brunchrätt, något överprisad. Trist att efter en dryg timme bli upplyst om att det är dax för sista beatällning alt. notan, förvisso på ett trevligt sätt. Även om jag på förhand visste att vi hade 1,5 tim till bords så skaver det lite.
Han som visade till bordet var tydligt ointresserad och frånvarande . Hon som tog upp beställningen var dock trevlig och serviceinriktad - tack. Ett tips - Toast PELLE JANZON skulle behöva ytterligare förklarning i menyn, en hel tallrik med ganska tjocka skivor oxkött (=segt) var för fler än oss en ovälkommen överraskning som kan undvikas om beskrivningen i meny vore tydligare.
Mycket trevlig och proffsig personal, bra lördagsbrunch med bookmaker med tillbehör och gott kaffe. Vi hade hund med oss och fick snabbt ett nytt bord på nedanvåningen, klockrent! Miljön är klassisk med marmor och mässing. Kommer absolut tillbaks hit!
Perfekt service och mycket god mat.
Mycket god och prisvärd mat. Snabb och trevlig service.
God mat, trevlig atmosfär och kypare.
Väldigt orginell och trivsam bio med sköna stolar och möjlighet att ta med sig dricka och snacks från baren med sig in i salongen.