Pbb Städ AB

• Badge2025

17 omdömen om Pbb Städ AB

Henric P
Skrev om Pbb Städ AB

Rent fint i huset Er personal är trevliga flexibla o duktiga

Camilla O
Skrev om Pbb Städ AB

Har haft PBB städ i många år och alltid varit väldigt nöjd. Bra kvalité på städning och flexibla om vi ibland behövt byta tid eller t ex lägga till fönsterputs.

Caroline C
Skrev om Pbb Städ AB

Otroligt duktiga, noggranna och vänliga. De gör det där lilla extra som att bädda sängarna "hotellfint". Håller tiden vilket också uppskattas.

Inger W
Skrev om Pbb Städ AB

Är jättenöjd med vårt samarbete. Känns proffsigt rent , fräscht och snyggt när vi kommer hem efter städningen.Känns som att det är ett företag man kan lita på , det är inte helt lätt att släppa in några man inte känner i sitt hem. Lätta att ha att göra med , de skräddarsyr schemat och är aldrig omöjliga vid extra önskemål.

Cecilia R
Skrev om Pbb Städ AB

Min kontakt med Pbb Städ har alltid varit god. Är det ngt jag haft synpunkter kring har Violeta och Magda och gänget löst det. De är snabba och det uppskattas! Detta trots att de ibland tvingas plocka undan efter våra "lata" tonåringar som inte orkar plocka undan grejer inför att deras rum ska städas. Prisvärt och vi är nöjda överlag med städningen.

Karin S

Billigt Noggrant Smidigt och enkelt

Caroline A
Skrev om Pbb Städ AB

PBB städ har städat hos mig i ett par år. Alltid lika nöjd. De är noggranna,pålitliga och lyhörda för önskemål!

Videdals G
Skrev om Pbb Städ AB

Det fungerar jättebra med Pbb Städ.

Sofi B
Skrev om Pbb Städ AB

De är bäst! Tack för jättefint städ och alltid bra service.

Anna W
Skrev om Pbb Städ AB

Trevlig personal, hör av sig om tiden förändras. Supernöjd med deras arbete.

Friedegard L
Skrev om Pbb Städ AB

Vi uppskattar pålitligheten, flexibiliteten och är i stort nöjda med städningen.

Scandinavian A
Skrev om Pbb Städ AB

Exceptionellt utförande av arbetet!

Dan R
Skrev om Pbb Städ AB

Super! Vi har varit kunder väldigt länge och har alltid varit nöjda

Karin E
Skrev om Pbb Städ AB

Trevlig personal! De är noggranna, vill göra ett bra arbete!

Linnea M
Skrev om Pbb Städ AB

Trevlig personal och enkelt att komma i kontakt med dem vid behov

Linda G
Skrev om Pbb Städ AB

Alltid pålitliga och mycket professionella. Väldigt bra utfört arbete.

Armita D
Skrev om Pbb Städ AB

Professionell och ansvarsfullt företag och med arbetare. Sparsam, hållbar och välplanerad arbetssätt.