Katastrof service skulle jag säga. För det första de kommer inte ringa och informera deras kunder om de fick hinder och kommer inte komma för upphämtning. Man blir irriterad för att man behöver ringa de och kolla varför de inte dykt upp. Och efter leverans kommer en tjej med denna nummer (+46755560321) ringa och hota sina kunder med att hon kommer skicka fakturan till kronofogden eller inkasso en dag efter leverans trots att förfaller datum på fakturan är om en vecka. Hon kommer ringa sönder din mobil tills du betalar fakturan...
Royal Tjänst AB
Royal Tjänst AB är en pålitlig flytt- och städfirma med fokus på effektivitet och trygghet. Vi har varit verksamma i över 13 år och har hjälpt både privatpersoner och företag med flytt och städ. Vi erbjuder varierade tjänster och som alltid anpassas efter dig som kund. Med oss får du en smidigare flytt - vi tar hand om allt...
167 omdömen om Royal Tjänst AB
Sedan starten hos Reco 2024
Först och främst vill jag klargöra att vi kom i tid enligt överenskommelsen. Vid de tillfällen vi har anlänt lite senare har vi, som avtalat, gjort avdrag på fakturan med 500 kronor. I offerten som ni har signerat framgår det tydligt att resersättning ska betalas efter avslutad flytt. Detta är inkluderat i den faktura ni har mottagit. Vi har skickat kvitto i samband med fakturan, då betalning ännu inte inkommit. Vi har försökt nå er flera gånger både via samtal och meddelanden för att reda ut detta, men utan svar. Ni är...
Nöjd med flytten och städ jobb, de kom i tid och gjorde bra jobb, jag rekommenderar Royal Tjänst.
Jag är otroligt nöjd med Royal Tjänst! De skötte hela min flytt på ett fantastiskt professionellt sätt. Personalen kom i tid och var mycket trevliga och respektfulla genom hela processen. De plastade in alla möbler noggrant, skyddade allt som behövde extra omsorg och såg till att ingenting blev skadat. De arbetade snabbt men ändå väldigt organiserat, och de var hela tiden hjälpsamma och lyhörda för mina önskemål. Det märktes att de har stor erfarenhet och verkligen bryr sig om sina kunder. De ringde innan de kom och även...
Fantastisk service! De kom i tid, arbetade snabbt och professionellt. Personalen var trevlig, hjälpsam och höll mig uppdaterad både innan och efter utfört arbete. Jag är mycket nöjd och rekommenderar dem varmt – 100%!
Mycket bra Snabb, ren och väldigt trevlig behandling.
Snabbt, smidigt och proffsigt – rekommenderas!
Very good move and cleaning. arrived on time, quickly and carefully.
Ett mycket bra och utmärkt företag
Bokade både flytt och flyttstäd på samma dag. På flyttdagen var de två timmar sena och jag var tvungen att ringa runt till dem för att få tag på dem. Deras 08-nummer är det aldrig någon som svarar på. När de väl kom ville de göra städningen en annan dag istället, jag godkände det i stunden för jag var stressad som det var, och instruerades att ge nyckel till en av flyttkillarna. Efter att flytten var genomförd blev jag pressad att betala 1800kr mer än avtalat, och att betala där och då istället för efter utfört städ. Nu...
Väldigt bra flytt och städ. Flyttade 3 trappor ner och 3 trappor upp (utan hiss) och fick med sig nästan hela bohaget. De slet som hästar, stor eloge. Städningen gjordes väldigt noggrann. Jag önskar att vi flyttade in i en lika städad lägenhet som vi lämnade efter oss. Relativt punktliga tidsmässigt. Betalning sköttes smidigt. En del av varför vi är så nöjda var för att vi tog oss tiden att jämföra offerter och läsa det finstilta. Vet man vad man betalar för så blir det bra. Hedervärt företag, skulle anlita igen.
Grabbarna som jobbade skötte sig mycket bra. Det var problem att prata med dom eftersom ingen kunde svenska. Uppgjorda tider hölls inte. Det medförde stora förseningar
Ett fantastiskt företag och utmärkt service.
Negativt att de höjer priset på tidigare offert som dessutom är digitalt signerad med drygt 25%. Detta för att avståndet lägenhet till hiss via en terrass var 35m. längre än angiven. Dessutom tyckte de att fönstren inför städning var större än normalt. Mest negativa var att de ringer upp kl.14.00 på sista betalningsdag och undrar varför inte fakturan är betald? Fakturan var betals för att hanteras av bank sista betalningsdagen. Men då fram till kl.16.00. Kommer inte att anlita dem igen.
Bra jobbat .snabbt noggrant och trevliga
Det bra att ni jobbar bra jjhdhdhhdhdhdjj
Följde inte offerten. Missade en hel flytt av ett bohag (triangelflytt) Uppskattade en trea på 79 kvm till 20 kartonger packning. Hade beställt packning. Fick en månad på sig att planera, men ändå stora missar. Hotfull chef. Miss i kommunikation hela dagen så vi vaktade hela dagen, så stressande. Flyttstädning ofullständig. Sinnesjukt dåligt företag.
Tack för din återkoppling. Vi vill klargöra att packningen gjordes helt utan kostnad för dig, och när du uttryckte att du inte var nöjd tog vi bort kostnaden och packade allt gratis. Städningen har vi åtgärdat, och fönsterputsningen är planerad till den 21/1. Allt bohag i båda lägenheterna är nu flyttat. Vi beklagar att upplevelsen blev stressig och tackar för att du delar med dig av dina synpunkter.
Jag fick en mycket utförlig offert som gav ett professionellt intryck, och flyttpersonalen lyckades arbeta både snabbt och varsamt med hela bohaget (starkt jobbat, Mahmoud och Mohammed!). De var uppenbarligen mycket erfarna. Administrationen var flexibel och tillmötesgående, inga problem med ombokning och kunde tacksamt nog göra flytten på en lördags-eftermiddag. Ibland blev kommunikationen på flyttdagen svår på grund av dålig svenska, men alla parter var inlyssnande och vi löste det fint. På det stora hela är jag mycket...
ledningen och punktligheten var extremt dåliga. Vår service blev avsevärt försenad – flyttningen började 2 timmar för sent och fönsterputsningen var 6 timmar försenad. Detta orsakade en stor störning i vår vardag.
De är jätte bra på flytta och städa jätte snälla hjälp Sam
Alla möbler förstörda. Har startat reklamation/försäkringsärendet, men får inget svar. Kommer behöva gå genom konsumenten
Vi har tagit emot din reklamation och vill förtydliga följande: Det stämmer att en av lamporna (Lamba) var trasig. Vi har redan vidarebefordrat detta till vårt försäkringsbolag för hantering, och vi inväntar deras besked. Det gäller endast lampan – inte alla möbler, som fortfarande är i gott skick. Vi ber därför att du undviker att ange att ”alla möbler är förstörda”, eftersom det inte stämmer med den dokumentation som finns i ärendet. Så snart vi får återkoppling från försäkringen kommer vi att kontakta dig med nästa steg. Tack för ditt tålamod.
bra bemötande och mycket effektivt hanterat
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med bemötandet och hur ärendet hanterades. Det betyder mycket för oss.
Mycket bra flytt och städ 😊😊😊😊😊
Flytten har inte varit än, utan sker den 22 oktober
Hej! Tack för ditt omdöme. Flytten genomfördes och är nu avslutad. Vi hoppas att allt gick bra och att du är nöjd med resultatet!
Tyvärr finns det inget betyg för varken eller…. Kundtjänsten är väldigt trevlig och effektiv. Prismässigt är dom också väldigt bra och hela processen bokning till tillbaka flytt har mestadels varit ganska smidig. Tyvärr har mycket också gott fruktansvärt snett under flytten. 1 Nr till dom som skulle sköta flytten/ flyttbilen skulle ges ut en till två dagar innan men fick aldrig något nr och första person med bilen kom 30 min försent så var påväg att lämna platsen då ingen kom och ingen kunde kontaktas. Andra man kom 45...
Tack för att du tog dig tid att dela dina upplevelser med oss. Vi uppskattar att du tycker att vår kundtjänst varit trevlig och hjälpsam, och att bokningsprocessen i stort fungerade bra. Vi vill samtidigt be om ursäkt för det som gick fel under flytten: • Tyvärr kom våra medarbetare försent på grund av trafik och oförutsedda händelser. Vi förstår att detta var frustrerande. • Vi beklagar att språksvårigheter gjorde kommunikationen svår och att vissa instruktioner om packning och ömtåliga föremål inte gick fram som de...
Helt fantastiska personer som flyttade åt oss kom till oss på avtalad tid och inget var besvärligt för dem Tack för väl utfört arbete Åke
Hej Åke, Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och att vårt team kunde hjälpa er på bästa sätt. Vi ska självklart framföra berömmet till de som utförde flytten.
Själva flyttstädningen av lokalen fanns absolut inget att klaga på. Men i avtalet stod även förråd. 1,5 veckor senare är det inte gjort. Faktura kom dock! De som utför städningen är mycket duktiga. Det andra arbetet runt omkring duger helt enkelt inte
Tack för din återkoppling! Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med själva flyttstädningen – vårt team lägger alltid stor vikt vid kvaliteten på arbetet. Gällande förrådet vill vi förtydliga att det redan har städats, och vi har även skickat bilder till dig som bekräftelse efter utfört arbete. Om du mot förmodan inte har fått bilderna kan vi självklart skicka dem igen. Vi vill såklart att du ska känna dig helt trygg med att allt är utfört enligt avtalet. Med vänliga hälsningar, Royal Tjänst AB 📞 08–122 003 20 📧 royaltjanst@gmail.com
Vid offert såg det väldigt strukturerat och bra ut. Sedan blev det stökigt med personal som inte kunde svenska och kändes något otrevlig vid mailförfrågningar då de var otydliga. Flyttbilen kom inte i tid och jag behövde söka personalen som enligt min uppfattning hade missat bokningen och sände personal utan verktyg, trots att jag hade beskrivit tydligt vad som behövde tas ner. De som kom gjorde sitt bästa och vi var tvungna att hjälpa dem med verktyg etc och skruva ner det som ingick i offerten.
Tack för din återkoppling och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att allt inte gick helt smidigt under flytten – det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Våra medarbetare gör alltid sitt yttersta för att arbetet ska bli så bra som möjligt, och vi tar till oss av dina synpunkter för att förbättra vår kommunikation och planering framöver. Vi uppskattar verkligen att du uppmärksammar både det som fungerade och det som kan bli bättre. Tack för att du valde Royal Tjänst AB....
Vi anlitade Royal Tjänst för flytthjälp och flyttstäd. Tyvärr blev upplevelsen väldigt negativ. Städningen tog fyra dagar och blev ändå inte klar, trots upprepade påtryckningar vilket resulterade i att vi slutligen fick städa själva för att hinna klart innan de nya köparna skulle in. De satte inte tillbaka saker (t.ex. badkarskant) och lämnade städmaterial i trapphuset, vilket både är förbjudet och en brandrisk. Materialet läckte dessutom vatten. När de lämnade lägenheten stod fönstren vidöppna. Vi hade tyvärr betalat i...
Hej, Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du inte blev nöjd med vår tjänst. Det är aldrig vår avsikt att någon kund ska känna sig missnöjd eller inte få arbetet utfört enligt överenskommelse. Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att se över rutinerna för både städning och kommunikation för att undvika att något liknande händer igen. Vänliga hälsningar, Royal Tjänst
Varning - oprofessionell och oseriös flyttfirma! Vi önskar verkligen att vi aldrig hade anlitat denna flyttfirma. Först kom de två timmar sent, vilket gjorde att städarna ( som också var anlitade via samma företag ) fick börja innan flyttkillarna och städningen blev undermålig. När det återstod ca 50 kartonger påstod de plötsligt att vi hade för mycket saker och vägrade köra en vända till utan att vi betalade 2000 kr extra- annars skulle kartongerna lämnas kvar. Vi hade inget val och fick betala. När de sa sig vara klara...
Hej, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du inte är nöjd med tjänsten. Vi vill förtydliga att vid varje uppdrag informerar vi alltid kunden om att om volymen blir större än vad som angivits i offerten, kan en extra körning behövas. Detta står även tydligt i offerten, och vi kontaktar alltid kunden innan för att informera om eventuella extra kostnader – i detta fall 2000 kr för en extra körning. Vi tar till oss din feedback och kommer att se över våra rutiner för att förbättra kommunikationen ytterligare framöver. Vänliga hälsningar, Royal Tjänst
Jättenöjd. Nöjd med offert som stämde. Lätt få tag på när man vill fråga nåt. Allt flöt på smidigt vid själva flytten. Allt helt när jag packade upp. Inte en repa på någon av möblerna. Jättebra firma ha kontakt med. Rekommenderar varmt.
Hej, Stort tack för din fina recension! 🌸 Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både flytten och servicen. Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt arbete och rekommenderar oss vidare. Varmt välkommen att höra av dig igen nästa gång du behöver hjälp! Vänliga hälsningar, Royal Tjänst
Bra jobbat snygg...............
Otroligt duktiga flytt killar Salar.Mustafa och Mohamed Städerskerna också jätte duktiga gjorde ett fantastiskt jobb.
Hej, Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd med både flytten och städningen. Vi ska hälsa Salar, Mustafa och Mohamed samt städteamet om ditt beröm – det kommer de verkligen att uppskatta! Vänliga hälsningar, Royal Tjänst
Alla föremål säkra och kompletta
Hej, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att allt gick bra och att alla föremål kom fram säkra och kompletta. Vänliga hälsningar, Royal Tjänst
Gick väldigt smidigt allting. Flytt och städ. Bra kommunikation med arbetsledaren. Fick jobba helg både en lördag och en söndag. Va inga problem.
Hej, Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är glada att allt gick smidigt med både flytt och städ, och att du är nöjd med kommunikationen och vår flexibilitet. Vänliga hälsningar, Royal Tjänst
Really helpful. They came on time and did their job professionally
Hi, Thank you so much for your kind words! We’re happy to hear that you were satisfied with our punctuality and professional service. Best regards, Royal Tjänst
Bra bemötande och flyttkarlarna kom på utsatt tid. Snabb och effektiv i och urlastning
Hej, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med bemötandet och att flytten gick snabbt och smidigt. Vänliga hälsningar, Royal Tjänst
Unfortunately, not the best experience… I moved from Skellefteå to Stockholm in August 2025. Since I live alone with pets and work full-time, I had no choice but to arrange an unattended move. To make things easier, I prepared a detailed guide with photos and explanations and handed over my keys to the staff in Stockholm. The process started well. The movers arrived on time, and I was promptly notified that the move had begun. However, things quickly went downhill on delivery day. I received no updates until someone from...
Hi, Thank you for taking the time to share your experience. We are truly sorry to hear that your move did not go as smoothly as expected and that you faced several issues along the way. This is not the level of service we aim to provide, and we understand how stressful this situation must have been for you. We would like to clarify that the delay and miscommunication regarding the elevator were due to an internal mistake, and we have since reviewed our procedures to ensure this does not happen again. We are also glad that...
Allt gick bra! Tack för en smidig flytt!
Hej, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att allt gick bra och att flytten blev smidig. Vänliga hälsningar, Royal Tjänst
.mycket nöjd med helheten. Från offert till material på plats. Väldigt punktliga
Hej, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med hela processen – från offert till utfört arbete. Punktlighet och service är viktigt för oss, så det värmer att du uppskattar det. Vänliga hälsningar, Royal Tjänst
Vi är så nöjda med den snabba och professionella hjälpen vi fick med flytten. Mycket trevligt bemötande genom hela processen. Tack!
Hej, Stort tack för ert fina omdöme! 😊 Vi är glada att höra att ni är nöjda med både flytten och bemötandet. Det betyder mycket för oss att ni uppskattade vår service. Vänliga hälsningar, Royal Tjänst
Dom var sena, inte överdrivet men ca 30min utan att höra av sig. Jag behövde lägga till en extra tur med lastbil vilket gick bra men dyrt. Det kändes väldigt stressigt och slarvigt. Hörde när saker tappades utan att dom kom och berättade vad och upptäcker nu i efterhand sånt som blivit kantstött. Fick ställa mig i trappuppgången och enda betalningsalternativ som uppgavs var Swish. Aldrig anlitat denna typ av tjänst förut så det kanske inte är något konstigt men det kändes lite lustigt. Och gå på toaletten fick dom ju såklart...
Hej, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du inte är helt nöjd med flytten och förstår att situationen upplevdes stressig. Det är självklart inte vår avsikt att du som kund ska känna dig osäker eller besvärad under arbetet. Vi tar till oss din feedback kring både bemötande och hantering av bohag, samt rutiner vid betalning och kommunikation vid försening. Dina synpunkter hjälper oss att förbättra vår service framöver. Vänliga hälsningar, Royal Tjänst
Bra personalen, bara kom lite sent ,
Hej, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med personalen och beklagar att vi blev lite sena. Vi uppskattar din förståelse. Vänliga hälsningar, Royal Tjänst
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG! Katastrof från början till slut! Inget gick rätt, tiderna som var överenskomna hölls inte. Flyttstädningen var allt annat än ok. De kom med för liten bil och skulle debitera 2700kr för en extra bil.De slarvade med att plasta in möblerna så soffan kom fram med oljefläckar på. De debiterade 1500kr extra för att flytta tvättmaskin plus installation, vilket visade sig de inte kunde, för ingen hade elbehörighet. De ville ha betalt via swish direkt när sista lådan var inburen, vilket vi inte gick med...
Hej, Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du inte är nöjd med vårt arbete. Det är givetvis inte vår avsikt att någon kund ska känna sig missnöjd eller uppleva brister i utförandet. Vi vill förtydliga att information om extra kostnader för exempelvis ytterligare bil eller tunga lyft alltid framgår i offerten innan uppdraget utförs. Vi använder ibland Swish som betalningsmetod vid flyttar, men erbjuder även faktura när det önskas. Vi tar till oss din feedback kring kommunikation, tider och städning...
- "أعطي شركة Royal Tjänst AB تقييمًا كاملًا 5 نجوم على الخدمة الممتازة التي قدمتموها. لقد كانت تجربة نقل الأثاث خالية من أي مشاكل، وكان الفريق محترفًا ومتعاونًا." - "أنا ممتن جدًا لشركة Royal Tjänst AB على الخدمة الرائعة التي قدمتموها. لقد كانت عملية النقل محترفة ومنظمة، وأشكركم على الاهتمام بالتفاصيل والالتزام بالمواعيد."
Stort tack för dina fina ord och ditt förtroende! 🙏 Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med vår service, vårt engagemang och att vi höll tiderna. Det gläder oss att flytten blev en positiv upplevelse. Vänliga hälsningar, Royal Tjänst AB
I purchased moving and cleaning. They are terrible at they're service. For cleaning i had to wait for them for 5 hours when i called to ask if they are on the way they didn't responded after 5 hours they told me that they couldn't come on the booked time they had to change in to next day. Cleaning they left almost all the apartment dirty as a result I got to pay the landlord 1800kr penalty, I paid 2000kr for cleaning to them. Moving i had to help them lift on the stairs as they couldn't lift sofa, over 10 boxes i had to lift by my self i wish if I moved and cleaned by my self.
Hi, Thank you for sharing your feedback. We’re truly sorry to hear that you were not satisfied with the moving and cleaning service. This is not the level of quality or reliability we aim to deliver, and we understand how frustrating the delays and issues must have been for you. We take your comments seriously and will review what happened with both our cleaning and moving teams to ensure such situations are avoided in the future. Please contact us directly so we can look into your case in detail and discuss possible solutions. Kind regards, Royal Tjänst
billigt och bra service verkligen.
Hej, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både priset och servicen. Vänliga hälsningar, Royal Tjänst
Bästa företaget när det kommer till flytt och städ. De löser alla problem och har otrolig bra personal, tack bästa shan för hjälpen och rekommenderar stark till alla.
Stort tack för ditt fina omdöme Armin. Med vänliga hälsningar, Shan Royal Tjänst AB
Jag är väldigt nöjd med flyttfirman. Allt gick smidigt och de hade jättebra support. De var alltid tillgängliga och svarade snabbt på mina frågor. Rekommenderas starkt!
Stort tack för ditt fina omdöme Yeganeh. Med vänliga hälsningar, Shan Royal Tjänst AB
Tack bästa Shan och hela flytt/städgänget. Ni gjorde vår flytt smidig, trevlig och perfekt 👌
Stort tack 🙏 för ditt fina omdöme Rebecca 🙏 du e bästaaa . Med vänliga hälsningar, Shan Royal Tjänst AB
Fantastiska! Från första kontakt var det väldigt hög servicemedventenhet. Alltid snabba att svara, väldigt trevliga. Själva transporten gick mycket bra, killarna var mycket noggranna och försiktiga med våra saker. 10 av 10 rakt igenom.
Stort tack för ditt fina omdöme Marcus. Med vänliga hälsningar, Shan Royal Tjänst AB