Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Satelit Bygg

Satelit Bygg

4.8

Välkommen till Satelit Bygg! Vi på Satelit Bygg AB utför fasad och takrenoveringar i Stockholm. Vi är ett familjeföretag som sätter kunden i fokus och ser till att utföra arbetet med högsta kvalitet. Vi tror på återkommande kunder och sätter därför stort värde i att lämna ett bra slutresultat efter oss. Vi erbjuder kostnadseffektiva...

10 omdömen om Satelit Bygg

Göran A
Skrev om Satelit Bygg

Utmärkt arbete.Rekomenderas!Kommer att anlita dem igen!

Royal Construction & Design Nordic AB
4.9/5 i betyg av 67 omdömen 4.9 av 67 omdömen
BadgeFourYears

Till vår badrumsrenovering valde vi att gå med Royal Construction & Design efter att ha läst de många positiva omdömena på Reco. Nadja har genom hela projektet hållit tydlig och snabb kommunikation samt hjälpt oss med de materialval vi hade funderingar över. Offerten samt tidsplanen som sattes hölls, och de merarbeten vi kommit på att vi velat lägga till under tiden har vi fått tydliga kostnad på att godkänna innan merarbete utfördes. Hantverkarna som varit i vår lägenhet har alla varit proffsiga, organiserade och hårt arbetande. Slutresultatet blev ett mycket snyggt badrum där det är tydligt att man tagit sig tiden att få detaljerna rätt. Vi rekommenderar varmt Nadja och Royal Construction & Design!

Erik Johan S Erik Johan S
David Hullberg R
Skrev om Satelit Bygg

Supernöjd med putsjobbet! Jättebra service och bra kommunikation!

Linda F
Skrev om Satelit Bygg

Satelit Bygg renoverade småskador på vår putsade fasad! Resultatet blev bättre än förväntat och trodde att lagningen skulle synas men det blev jättesnyggt och syns ingenting. De fick till samma vita färg som resten av fasaden. Superbra bemötande och till ett bra pris! De jobbade snabbt. Rekommenderas!

Svensk Villarenovering AB
4.9/5 i betyg av 47 omdömen 4.9 av 47 omdömen
Badge2024

Mycket bra leverans och skickligt arbete med bra uppföljning hela vägen. Upplysningsvis så är detta de första hantverkarna som städar efter sig, well done! Kan varmt rekommendera dem om ni ska utföra arbete inom deras kompetensområde.

NICKLAS K NICKLAS K
Alexander B
Skrev om Satelit Bygg

Utförandet, kvaliteten, återkopplingen, tiden, flexibiliteten var fantastisk. Vi hade lite synpunkter på slutstädningen. Entreprenören fixade allt.. Rekommenderar Ferm verkligen!

Lars R
Skrev om Satelit Bygg

Lagning och målning på spritputsad fasad. Valet av Satelitbygg var enkelt och de infriade mina förväntningar till fullo. Jag är helt nöjd med deras arbete, som utförts med kompetens och noggrannhet. Kontakterna med firman har varit de bästa. Kontaktpersonen, Peritsa, är ytterst trevlig och kunnig. Det är mitt intryck att firman är seriös och pålitlig. Firman rekommenderas.

Sponsor
Soso Bygg AB
4.9/5 i betyg av 83 omdömen 4.9 av 83 omdömen

Vi fick hjälp med totalrenovering. Härligt gäng att ha med att göra. Blev riktigt👍

Josefin J Josefin J
Jonas A
Skrev om Satelit Bygg

Vi anlitade Satelit Bygg för fasadputsning och målning på våran nybyggda villa. Vi är otroligt nöjda med resultatet och bemötelsen från deras trevliga team samtidigt som arbetet gick smidigt och effektivt. Vi kommer att fortsätta jobba med Satelit Bygg för kommande projekt under 2021. Mvh, Jonas

Lars F
Skrev om Satelit Bygg

Mycket professionellt utfört arbete av kunnigt och effektivt samarbetande lag. I vårt fall handlade det främst om utvändig målning inklusive välgjort förarbete (nödvändig rengöring/borstning, slipning och en del snickeri) och med perfekt slutresultat. Planerar anlita samma företag för mur-/putsarbete.

Djurgården Entreprenad
4.8/5 i betyg av 13 omdömen 4.8 av 13 omdömen
Badge2024

trevliga pålitliga alltid tillgängliga höll överenskommelser om närvaro betalning efter utfört arbete Vi hade också kul runt köksbordet

Karl-Johan L Karl-Johan L
Johan G
Skrev om Satelit Bygg

Vi fick vår fasad målad. Punktliga, flexibla, hjälpsamma, inlyssnande, yrkesskickliga, snabba. Vi är mycket nöjda m Satellit Bygg AB.

Lennart V
Skrev om Satelit Bygg

Vår tegelfasad hade stark påväxt som effektivt tvättades bort. Mycket trevligt bemötande. Dessutom fick vi kostnadsfritt 2 altaner högtrycksspolade. Vi är mer än nöjda. Anne-Marie o Lennart

Royal Construction & Design Nordic AB
4.9/5 i betyg av 67 omdömen 4.9 av 67 omdömen
BadgeFourYears

Erik Johan S Erik Johan S
Katrin C
Skrev om Satelit Bygg

Satelit Bygg putsade om grunden på vårt hus samt målade under taket. De var proffsiga, trevliga och höll tidsplanen och priset var rimligt. Vi är mycket nöjda med deras arbete.