ScissorHands
4.9 i betyg av av
444 omdömen
Välkommen till ScissorHands!
Vi lyssnar på vad du egentligen tycker inför en klippning eller styling. Har du någon gång gått från frisören och känt att det blev lite fel. “Varför var jag inte tydligare med vad jag ville ha?”.
Vi ser till att så inte blir fallet. Genom att lyssna på dig som kund kommer vi överens om bästa sättet att göra dig nöjd. Hos oss hittar du 7 stycken kreativa frisörer som gärna ger dig konsultation kring vilka produkter som passar dig bäst. Vi arbetar med produkter som Olaplex, Kevin Murphy, Sebastian, Revlon, American Crew och mycket mer.
Välkommen in till oss på Norra Agnegatan 41 på Kungsholmen och läs gärna vad våra tidigare kunder tycker om oss!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag444 omdömen om ScissorHands
skrev om
Klipp och färgning blir alltid bra hos Annelie. Rekommenderas!
skrev om
Otroligt trevlig och duktig, jag kommer gå och klippa mig hos henne igen.
skrev om
Jättebra bemötande och alltid nöjd med resultatet.
skrev om
Första gången jag var hos Linette. Jättenöjd. Hon är väldigt lyhörd och mån om att det ska bli så bra som möjligt.
skrev om
Mycket bra bemötande och mina förväntningar är att bli bra klippt och det vart jag
En herrklippning och vart nöjd -
skrev om
Trevligt bemötande och duktig frisör. Klippningen blev jätte bra!
skrev om
Blev trevligt bemött. Linett är en mycket bra frisör och jag är nöjd.
skrev om
Det är alltid supertrevligt att bli klippt av Kim. Resultatet är en fullträff varje gång. Jag kan verkligen rekommendera honom!
skrev om
Skicklig frisör - jag är alltid nöjd när Patrik klipper mig. Ser ingen anledning att byta frisör - jag kör på hos Patrik !
skrev om
Klippning. Från långt till kort frisyr. Mycket bra klippt och jag stortrivs med min nya frisyr.
skrev om
Bra bemötande och jag blev nöjd med resultatet.
Stilsäker pricksäker och snabb
skrev om
Mitt hår blev klippt som om en 2- åring varit framme med saxen!!! Jag var tvungen att uppsöka ny frisör som försökte ’rädda’ det som gick av håret.. Något så taggigt och ojämnt har jag aldrig råkat ut för
USELT är för snällt betyg! -
skrev om
Hon var jättesnäll och pratsam! Hon lyssnade på vad man ville och klippte jättebra!!🥰🥰🥰
skrev om
Mycket trevligt bemötande. Jag är mycket nöjd med klippning och slingor. Frisören Britt-Marie Larsson är fantastiskt duktig och trevlig.
skrev om
Superbra frisör som alltid är trevlig att prata med😊
skrev om ScissorHands
Bästa frisören någonsin! Tack Linette!
skrev om
Trevligt bemötande. Snyggt klippt frisyr som jag fick många positiva kommentarer om. Ann-Mari
skrev om
Grym frisör. Personlig, skicklig, naturlig!
skrev om
Superhärlig klippning och en trevlig pratstund utan press. Aldrig haft ett så bra klipp-besök förut. Linette 10/10👍👍❗️❗️Klipp er här, jag lovar att nu blir nöjda.
skrev om
Linette leverar som vanligt alltid nöjd :)
skrev om
Herrklippning av otroligt duktiga och trevliga Linette!
skrev om
Patrik klippte min särbo Björn alldeles utmärkt. Ett extra plus var hans trevliga sätt som gjorde att de fick väldigt bra kontakt under klippningen.
skrev om
Lätt och boka tid digitalt. Är mycket nöjd med klippningen. Trevligt bemötante.
skrev om
Skicklig och mycket professionell i alla led! Så nöjd efter mitt första besök. Kommer definitivt att gå till Britt-Marie igen!
skrev om
Första gången hos Linette och var länge sedan jag blev så nöjd med resultatet. Kommer definitivt bli en återkommande kund :)
skrev om
Den bästa klippningen jag någonsin fått!
skrev om
Mycket bra bemötande och utförd tjänst.
skrev om
Jag hade bokat klipp och balayage och blev jättenöjd med resultatet. Linette var väldigt proffsig så kände mig trygg i hennes händer!
Professionell och mycket trevlig
skrev om
Klipper mig alltid hos Linette, trevlig, glad och lyhörd. Alltid toppenresultat!!
skrev om
Gott hantverk och vänligt bemötande.
skrev om
Proffesionellt bemötande. Jag blev nöjd med både färg och klipp och kommer gärna tillbaka.
skrev om
Alltid välklippt efter hårets kvalitet!!!
skrev om
Klippt och färgat håret hos Linette i flera år. Följde med henne från hennes tidigare salong då jag alltid varit nöjd med klippningen och känt mig trygg med slingor som hon gör (på mitt långa, tjocka och cendréfärgade hår). Att jag som kund alltid möts av ett glatt leende och får trevliga samtal är en bonus såklart.
skrev om
Hög kompetens i yrket! Alltid blivit nöjd med Kims klippning. Proffsig och bättre än de flesta andra frisörer jag provat.
skrev om
Duktig på att färga sist var jag ej nöjd med klippningen. Men det brukar jag vara.trevlig personlighet.
skrev om
Supertrevlig och duktig frisör! Har varit en återkommande kund sedan flera år tillbaka, alltid gått nöjd därifrån :)
skrev om
Jättenöjd med besöket! Har gått till Linette i många år och blev så glad att hitta henne och få tid på Scissor Hands efter lång period utan besök pga covid pandemin.
skrev om
Skicklig, yrkeskunnig, noggrann, ser vad som passar mig -och inte. Inger förtroende.
En behaglig stund i frisörstolen. -
skrev om
Kunnig, noggrann, lyhörd och trevlig
skrev om
Fantastisk frisör. Alltid supernöjd!
skrev om
klipp, färg, ögonbryn och frans....
trevligt bemötande
skönt och avslappnande
professionell och duktig! -
skrev om
Klippning samt handlat vissa varor
skrev om
Väldigt duktig och trevlig frisör. Klippte en kort frisyr (man). Rekommenderar henne starkt.
skrev om
Klippning och slingor. Blev bra bemött. Linette var lyhörd, fatta vad jag ville göra.
skrev om
5 av 5! Hade det varit möjligt så hade hon fått ännu högre betyg. Lyssnade in vad jag ville men samtidigt kom med proffsiga tips och råd. Vill rekommendera alla att gå till Linette!
skrev om
Patrik är lyhörd och kunnig. Jag blev så nöjd!
skrev om
Väldigt proffsig och en stjärna på slingor och färger! Mycket bra, rekommenderas verkligen!!
skrev om
Alltid lika trevligt att komma till Linette och få en bra hårdag !🤗