Seppos Massage

Rindögatan 6, 115 36 Stockholm — Visa karta

5.0 i betyg av av 13 omdömen
Seppo Mikkola har sedan drygt 25 år tillbaka hjälpt människor med svåra och till och med kroniska ryggbesvär bli helt smärtfria. Metoden är utvecklad av en finsk fysioterapeut vid namn Henrik Pietilä och går ut på att med hjälp av tummarna massera och trycka längs ryggraden för att avlasta klämda nerver och återge ryggens naturliga funktioner.

Metoden kräver stor styrka och det kanske är därför Seppo gör det så bra. Han är nämligen tyngdlyftare i grunden, med tre VM-guld i bagaget, och orkar trycka och massera tills spänningarna släpper och blodcirkulationen kommer igång ordentligt. Allvarliga ryggbesvär behöver inte betyda operation, med rejäl massage kan du bli smärtfri utan ärr.

Välkommen!
Stängt just nu
Mån-Tor: 10:00-18:00
Fre-Sön: Stängt

Läs vad 13 kunder tycker om Seppos Massage

 • 2018-03-14

  Spontant omdöme
  Aicha C skrev om Seppos Massage
  Fick rekommenderat Seppo när jag hade fruktansvärda smärtor i ryggen och husläkaren konstaterade att jag hade en inflammation i korsryggen...husläkaren tyckte att jag skulle gå med det onda i 6 månader och ta Alvedon. Det tyckte inte Seppo som rekommenderade antiinflammatoriska samt 3 besök hos honom. Guu va skönt att jag blev bra på 3 besök. Andra gången jag hade problem var när jag fick ryggskott - det ondaste man kan tänka sig. Inget hjälpte, stå, sitta, ligga gjorde ont, konstant värk. Återigen 3 besök hos Seppo gjorde susen. Gick dit som en 80-åring kom ut som en 20-åring. Helt otroligt och jag är så glad och oerhört tacksam över rekommendationen. Nu är det jag som rekommenderar Seppo till alla som har ont. Han är bäst, bäst, BÄST!!! Läs mer
  2018-03-14 seppo m svarar Aicha C
  Tack Aicha det var jätte fint skrivet! Ha det så gott! ??
  seppo m gillar detta
 • Reco tipsar!
  Agilokliniken - Arenastaden
  4.7 / 5 i betyg — 171 omdömen
  fiveYearsBadge
  "-Låsning rygg/nacke -bra bemötande -att få hjälp med problemet /låsningarna och få förebyggande övningar - känner att jag blir behandl"
 • 2017-10-09

  Spontant omdöme
  Richard Å skrev om Seppos Massage
  Har haft problem med ryggen och nacken hela mitt liv och dom senaste sex åren har jag även lidit av migrän minst en gång i veckan. Efter att ha avverkat två sjukgymnaster, en kiropraktor och en naprapat så hittade jag till slut till Seppo och nu har jag inte haft migrän på snart två månader - helt fantastiskt! Läs mer
  gillar detta
 • Aran H

  2017-07-05

  Spontant omdöme
  Aran H skrev om Seppos Massage
  Efter att ha genomfört mina tävlingar i Mens Physique och kammat hem 4 guld så åkte jag på ett diskbråck. Jag tappade all kontakt i vänster sida av överkroppen. Detta belastade mig extremt mycket då jag tränar på elitnivå och hade planer att köra SM. Jag hade gått till 3 olika naprapater men inget hjälpte. Jag fick en rekommendation av en vän att besöka Seppo. Efter min första behandling så kunde jag träna som vanligt igen och 80% av styrkan var återfunnen på vänster sida!

  Tusen tack ska du ha Seppo, du är fantastisk både som massör och individ!

  /Aran Läs mer
  2017-07-05 seppo m svarar Aran H
  Tack Aran det var mycket fint skrivet!
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Muskelcentrum Naprapat & Idrottsklinik - Fyristorg
  4.5 / 5 i betyg — 382 omdömen
  Badge2020
  "Jag fick massage av Petter(tror jag det var). Supertrevligt bemötande och trygg service. De levde upp till mina förväntningar, mina döttra"
 • 2017-06-07

  Insamlad av företaget
  Sverre S skrev om Seppos Massage
  Mycket trevligt och proffisionellt bemötande hos Seppo. Seppo har hjälpt mig behandla ett diskbråck och ger numera förebyggande behandlingar. Jag kan varmt rekommendera Seppo. Läs mer
  seppo m gillar detta
 • 2017-04-23

  Spontant omdöme
  Petri P skrev om Seppos Massage
  Till Seppos Massage!

  När man har hur ont som helst i ryggen,
  när man har hur lite pengar som helst,
  när man inte vet vad man skall göra......!

  .....då är det bra att ha en bror som säger "ring till Seppo!
  Det gjorde jag, mot vinst och förlust då jag provat det mesta som stod till buds
  och ingenting hjälpte.

  Mycket är skrivet om honom och alla får tro vad dom vill , själv tänker jag på trollkarlar, magi och sisu!

  Jag vill även tillägga att jag har bokat tid till familj och nära vänner då de har haft problem med ryggen, samtidigt passat på att boka en tid till mig själv, även då jag inte själv haft ont då behandlingen inte bara lindrar smärta utan även själ!

  Tack!, Kiitos! Thank you!, Seppo!!

  Broder Petri Pentilä Läs mer
  2017-04-23 seppo m svarar Petri P
  Tack Petri Pentilä om jätte fina ömdöm! Mvh seppo Ryggspecialist!
  Petri P, seppo m gillar detta
 • Reco tipsar!
  Access Rehab - Vasastan
  4.7 / 5 i betyg — 896 omdömen
  Badge2020
  "Jätteduktiga och super trevliga."
 • Marianne K

  2017-04-23

  Spontant omdöme
  Marianne K skrev om Seppos Massage
  Har haft ont i nacken i över ett år och gått till både kiropraktor, massörer och naprapater utan varaktigt resultat. Blev rekommenderad att gå till Seppo och har nu äntligen blivit av med smärtan. Rekommenderar verkligen Seppo massage. Läs mer
  2017-04-23 seppo m svarar Marianne K
  Stort tack Marianne om jätte fina ömdöm mvh seppo Ryggspecialist!
  seppo m gillar detta
 • Magnus N

  2017-04-11

  Spontant omdöme
  Magnus N skrev om Seppos Massage
  Har bara lyckats övertala en person att Seppo kan hjälpa dig. Önskade att fler tog möjligheten till ett bättre liv! Jag själv var dömd av läkarna att leva med problemen som jag hade från mitt diskbråck längst ned i ryggraden. Nu kan jag träna springa eller göra vad jag vill. Hoppas du tar chansen för värken går att få bort!
  Det här var det minsta jag kunde ge honom som tack för att jag fick mitt liv tillbaka! Till dig som väljer att prova så kan jag bara glädjas av att du precis tagit ett steg mot ett bättre liv!

  Med vänlig hälsning,
  Magnus Läs mer
  2017-04-23 seppo m svarar Magnus N
  Stort tack Magnus Noren om fina orden mvh seppo Ryggspecialist
  Petri P gillar detta
 • Reco tipsar!
  Muskelcentrum Naprapat & Idrottsklinik - IFU Arena
  4.6 / 5 i betyg — 272 omdömen
  Badge2020
  "Behandling Blev bemött på ett trevligt och perfekt sätt Mina förväntningar var/är att bli bra från det jag behandlats för. det har vi inte"
 • 2017-04-09

  Spontant omdöme
  Sverre S skrev om Seppos Massage
  Seppo är en mästare med sina händer och starka fingrar. Har hjälpt mig med diskbråck i ländryggen och ryggskott samt numera med regelbunden behandling i förebyggande syfte. Kan varmt rekommendera Seppo om du har problem med ryggen. Läs mer
  2017-04-23 seppo m svarar Sverre S
  Stort tack Sverre det är så himla roligt att jobba när kunderna är nöjda! Mvh seppo Ryggspecialist
  Petri P, seppo m gillar detta
 • 2017-04-05

  Spontant omdöme
  Kristoffer P skrev om Seppos Massage
  Fick ett diskbråck i ländryggen för ett par år sedan, och gick länge med en outhärdlig värk i både ryggen och ena benet. Ingen läkare eller sjukgymnast kom med något vettigt råd om vad man skulle göra för att värken skulle släppa förutom att proppa sig full med diverse värktabletter. Efter ett par månader ledsnade jag totalt på att gå runt med konstant värk och knappt kunna röra sig, så jag började googla runt på nätet för att se om man kunde hitta nånting som kunde vara till hjälp. Fick då upp Seppo. Läste på lite grann om han och skickade ganska snabbt iväg ett mail där jag beskrev situationen. Jag tror att jag åkte ner dom där 50 milen inom en vecka från att jag först hittade Seppo på nätet. Åkte ner och fick 1 massagebehandling, och det är helt otroligt vilken skillnad det gjorde. Från att knappt ha kunnat sitta i en stol mer än i ett par minuter körde jag själv halva vägen tillbaka hem. (Vägen ner spenderade jag liggandes i baksätet). Redan samma kväll började känseln komma tillbaka mer och mer i benet samtidigt som värken började avta. Han lyckades med något som inte sjukvården klarade av och det är jag väldigt tacksam för.

  Jag kan verkligen rekommendera alla att besöka Seppo, han gör skäl för sitt smeknamn Mr. Magic! Läs mer
  2017-04-06 seppo m svarar Kristoffer P
  Tack Kristoffer om fina orden!?
  Petri P, seppo m gillar detta
 • Reco tipsar!
  Access Rehab - Sjöstaden
  4.7 / 5 i betyg — 961 omdömen
  Badge2020
  "Naprapat tid två gånger på grund av smärta jag har haft i över ett år. Hon hittade inte bara problemet men fick mig också känna mig trygg."
 • Anneli H

  2017-03-30

  Spontant omdöme
  Anneli H skrev om Seppos Massage
  Jag har testat en mängd olika behandlingar, utan nån särskild framgång. Men efter att få behandling av Seppos magiska tummar så har jag äntligen hittat någon som kan behandla, helt otroligt vad Seppo kan åstadkomma på 30 min. Efter c:a 30 år av besvär med rygg, har jag blivit mycket bättre. Är otroligt tacksam och nöjd! ❤️ Läs mer
  2017-04-06 seppo m svarar Anneli H
  Stort tack Anneli fint skrivet!
  Petri P, seppo m gillar detta
 • Jari P

  2017-03-30

  Spontant omdöme
  Jari P skrev om Seppos Massage
  Fantastiskt, en halvtimme hos Seppo och nu är det ordning på ryggen och nacken igen.
  Jag borde gå oftare så man slapp onödig värk, men tydligen lär man sig aldrig.
  Nu lovar jag mig själv att försöka gå mer regelbundet i förebyggande syfte.
  Tack Seppo för stt du finns! Läs mer
  2017-04-06 seppo m svarar Jari P
  Stort tack Jari! Jätte fint skrivet! Ha det bäst!
  Petri P, seppo m gillar detta
 • 2017-03-20

  Spontant omdöme
  Veronica K skrev om Seppos Massage
  Jag har i flera år lidit av smärta i ryggen som strålade ut i armarna och nacken. Allt blev med tiden värre och påverkade mig psykiskt och fysiskt. Efter att ha varit hos en rad sjukgymnaster, naprapat, läkare utan större resultat blev jag rekommenderad Seppo. Redan efter ett par behandlingar känner jag mig mycket bättre och slipper både värktabletter och bandage. Detta har ökat mitt välmående och min livskvalité enormt. Jag kan varmt rekommendera Seppo. Han är obeskrivlig duktig på det han gör. Han har hjälpt många människor till att bli smärtfria när ingen annan kunnat. Läs mer
  2017-03-20 seppo m svarar Veronica K
  Tack Veronica om Fina ord! mvh Seppo
  Petri P, seppo m gillar detta
 • 2012-06-05

  Spontant omdöme
  Lars L skrev om Seppos Massage
  Om varken läkare, kiropraktorer, naprapater eller sjukgymnaster lyckats lindra era rygg- eller ischiasproblem, smärtande axel el. liknande, så kan jag varmt rekommendera Seppo. Hans tummar är magiska! Läs de fina recensionerna på hans hemsida, så förstår ni vad jag menar. Läs mer
  Petri P, seppo m gillar detta

Bästa Massagarna nära Seppos Massage:

Entouch (1.8km)
4.8 i betyg av 297 omdömen
Shirin W Shirin W tycker:
“Fyllde på mina läppar, vilket ...” Läs mer
Get Glow (2.0km)
5.0 i betyg av 29 omdömen
5.0 i betyg av 28 omdömen
4.9 i betyg av 86 omdömen
4.7 i betyg av 896 omdömen
4.9 i betyg av 178 omdömen

Karta

Kategorier