Silverdal Trafikskola

Silverdal Trafikskola

5.0 / 5 baserat på 1 omdöme
Varmt välkommen till oss på Silverdal Trafikskola i Sollentuna,. Här möts du av en liten och mysig trafikskola vi startade 2021 för dig som vill ha en personligt skräddarsydd trafikutbildning med tydliga och engagerade pedagoger som hjälper dig hela vägen i mål.
Vi talar alla flytande svenska och flytande engelska och har som mål att ingen ska falla mellan stolarna - alla ska få den hjälp de har rätt och behandlas med respekt och trygghet oavsett vem du är.
Vi är unik som trafikskola då vi under snart 10 år specialinriktat oss på gruppenNPF(neuropsykiatriska funktionsvariationer) som tex. Adhd, Asperger, autism och Dyslexi. Vi arbetar lågaffektivt och innehar kompetens för olika typer av rädslor och trauman kopplat till körkortet.
Vi är alla utbildade och engagerade pedagoger med vidareutbildning inom Attention Sthlm. Vi är en öppen skola för HBTQ och som utbildar rakt, enkelt och tydligt och är såklart med i STR(Sveriges Trafikutbildare Riksförbund). Här är du i trygga händer med målet om att här ska du bli en säker och reflekterande körkortstagare.

Utmärkelser

Skriv ett omdöme

1 omdömen om Silverdal Trafikskola

Sedan starten hos Reco 2023
 • skrev om Silverdal Trafikskola
  2023-05-22 Spontant omdöme
  Jag hade i många år lagt körkortsdrömmen på hyllan då jag i mina yngre år fick en dålig upplevelse på en annan trafikskola samt har saknat någon att övningsköra med privat. Hittade till Silverdal Trafikskola via "Lets Deal" av en slump och beslöt mig då för att ge det hela en ny chans då skolan verkade vara personlig, låg nära mitt jobb men även hade automatbil istället för manuell som jag tidigare haft svårigheter med.

  Redan efter första lektionen med Peter så kände jag direkt att det var rätt körskola för mig & fortsatte då min utbildning hela vägen tills jag nyligen klarade min uppkörning med hjälp av skolans egen bil. Jag är så oerhört tacksam för all hjälp och dom kunskaper som jag nu har fått som gör att jag känner mig trygg i trafiken.

  Rekommenderas varmt om du vill ta ditt körkort oavsett ålder eller vilka förutsättningar som du själv har.

  Ett stort tack igen till bästa Peter & Silverdal Trafikskola. Med vänlig hälsning, Niklas
  Tack Niklas, som utbildare och människa är vi rörda till tårar. Tack och återigen tack för din berättelse och dina ord. Du är så saknad och du har varit en sådan oerhört stor pusselbit för oss likväl och vi hoppas att du nu kör försiktigt i din nya vita bil. Måna kramar från hela Silverdal Trafikskola men mest av allt från Peter🫶🏻👍🏻🚙💨 Silverdal Trafikskola
  Gilla