Spanjorskan

• Badge2025
4 796
4.0
Call 08-663 33 55 Share

Hos Spanjorskan hittar du spansk matglädje som får dig att längta till sydligare breddgrader. I vår restaurang kan du äta både lunch och middag eller komma för att dricka ett läskande glas cava eller en öl efter jobbet. Här får du livlig stämning i stil med Madrids bakgator, samtidigt som du känner dofterna av rätter som rotisserad...

4796 omdömen om Spanjorskan

Sedan starten hos Reco 2017

Per M
Wrote about Spanjorskan

Mycket trevligt bemötande och vänlig personal. Det var vårt första besök och vi fick boka hela baren för våra gäster väldigt uppskattat. Stort tack!

Birgitta T
Wrote about Spanjorskan

Överprisad mat och dyrt vin. Jäktad personal som flera gånger sa att vi hade ”ont om tid”

Helén U
Wrote about Spanjorskan

Som en resa till Spanien men på 3 timmar. Vinet, maten, musiken, inredningen och bemötandet. Toppen!

Robert Å
Wrote about Spanjorskan

Väldigt god och prisvärd festmeny. Varm och ombonad miljö med en härlig puls. Vi kommer tillbaka!

Elisabet F
Wrote about Spanjorskan

Det givna stället för oss locals!

Selma E
Wrote about Spanjorskan

Super! Mysig miljö och bra personal

Jeanette W
Wrote about Spanjorskan

Fin service, med uppmärksam personal.

Berit E
Wrote about Spanjorskan

Fruktansvärt hög ljudnivå. Gick inte samtala normalt o ändå var vi bara två pers. Maten o vinet var bra men med tanke på det höga priset så upplever vi det inte prisvärt. Trevlig personal (även om någon var lite vimsig)

Maria E
Wrote about Spanjorskan

Toppen! God mat och trevlig service

Johan U
Wrote about Spanjorskan

Tyvärr hetsades vi att lämna i förtid när en kreditkortsterminal landade oombedd på bordet, detta tillsammans med en uppmaning att betala. Maten imponerade inte. Trevlig stämning men alldeles för högljutt.

Tessan B

Supertrevlig restaurang! Riktigt bra service

Annica N
Wrote about Spanjorskan

En härlig stämning, trevlig personal, Känslan av Madrid. Engagerad vinmakerska vid vårt besök gav guldkant

Anki M
Wrote about Spanjorskan

Trevlig personal som kom med vatten till hunden

Johanna E
Wrote about Spanjorskan

Mysig och ”chill” restaurang. Hundar är välkomna och personalen är så trevliga och engagerade!

Sandra A
Wrote about Spanjorskan

Fantastiskt. Hade önskat att det fanns vin i en lite lägre prisklass på glas.

Kristina S

Trevligt och gemytligt ställe😫

Agneta H
Wrote about Spanjorskan

Trevligt o varm stämning. Bra bemötande av personal som tillgodosett våra önskemål. Härligt god mat. Vi kommer gärna igen.

Benita K
Wrote about Spanjorskan

Tycker det var för lite mat man fick per rätt. Jag har varit hos er för ca 1 år sedan då var det bättre.

Therese S
Wrote about Spanjorskan

God mat, fantastiskt vin och trevlig personal. Allt till ett rimligt pris.

Ulf S
Wrote about Spanjorskan

Vi var ett större sällskap som förbeställt tapas. Blev precis så bra som vi förväntat oss. Toppkök och toppservice!

Stina S
Wrote about Spanjorskan

Mycket god mat och härlig stämning!

Alexis A
Wrote about Spanjorskan

Toppen! Bra mat och grym service

Eva S

Trevlig betjäning fin service,

Kåre B
Wrote about Spanjorskan

Mycket trevligt bemötande. Har varit där flera gånger och var som vanligt mycket nöjd. Brukar beställa in ett antal tapas som i regel är väl tilltagna så man kan dela. Mini-hamburgarna är utmärkta.

Camilla A
Wrote about Spanjorskan

Bra Spansk restaurang med bra service och väldigt trevligt bemötande och service. Gosa Tapas och mellanrätter. Kan varmt rekommendera den.

Anton F
Wrote about Spanjorskan

God mat som serverades snabbt av trevlig personal. Det som drar ner betyget är den stökiga stämningen och höga ljudnivån. Vi kom sent, men vårt bord var ändå inte klart. Satt nära ingången så blev mycket liv.

Nina V
Wrote about Spanjorskan

Trevlig personal, trevlig service.

Sanna Z
Wrote about Spanjorskan

Vi hade en supertrevlig kväll i fin miljö o härlig service

Inger N
Wrote about Spanjorskan

Trevligt bemötande och snabb och uppmärksam service. Härlig miljö och lagom stimmigt med prat och musik. Riktigt bra och rikligt med mat på menyn Återkommer gärna.

Noona K
Wrote about Spanjorskan

Proffsigt bemötande, välkomnande och lätt personal. Jättemysig krog och helt fantastiskt god mat!! Med fina råvaror! Rekommenderar starkt.

Malin Linnea Maria P
Wrote about Spanjorskan

Trevlig miljö & goda maträtter. Dock lite väl hög musik.

Mats L
Wrote about Spanjorskan

De arrangerade 5 rätters meny synkat med väldigt goda spanska viner. Jättetrevligt och dessutom ett utmärkt och intressant föredrag från vinimportören om vinerna och deras producent i Spanien. Ser fram emot nästa vinevent som jag inte vill missa!!!

Ulrika P
Wrote about Spanjorskan

Livligt, trevlig personal och gott. Perfekt när man är många (10) och inte vill förbeställa. Snabb matservering.

Jeanette N
Wrote about Spanjorskan

God mat och trevlig personal!

Vera R
Wrote about Spanjorskan

Ätit en god lunch med många olika tillbehör. Maten var mycket god.Perfekt att kunna välja själv. Trevlig personal men oerhört högljutt i högra delen av restaurangen. Svårt att föra en konversation.

Robin E
Wrote about Spanjorskan

Avslappnat, fantastisk personal, galet god mat

Maria B
Wrote about Spanjorskan

Vi kom med förväntningar från tidigare besök om att få bra service och god mat. De kom verkligen inte på skam denna gången heller. Personalen är vänlig och välkomnande och maten smakade bra. Vi var fyra i sällskapet och alla kände samma sak. Vi kommer tillbaka.

Peter A
Wrote about Spanjorskan

Det var mycket trevligt bemötande. Bra bord och allt fungerade enligt plan. Maten var mycket god. Extra tack för att jag fick beställa er Paella fastän det bara var jag i sällskapet. Man skulle tydligen vara två för att få beställa det. Fin stämning i kroglokalen.

Sandrine C
Wrote about Spanjorskan

Jättegott och väldigt bra service.

Malin D
Wrote about Spanjorskan

Supermysigt och gott!! Kommer gärna tillbaka!

Lotta E
Wrote about Spanjorskan

Mycket bra. Lite lägre ljud på musiken dock.

Karin K
Wrote about Spanjorskan

En underbar restaurang med trevlig service… vi hade lite bråttom(teater) och de två som åt avsmakningsmenyn fick det ngt jäktigt på slutet.

Anna T
Wrote about Spanjorskan

Det drog ut på tiden eftersom servitören missade maträtter så vi blev utmotade innan vi hann dricka kaffe så vi fick avbeställa dessert och kaffe. Vi hade bokat bord för 4 personer och bordet var så litet så vi fick ha vinflaskan och vattenflaskor på golvet. Ändå fick ingen mat rum så all tapas fick vi dela upp på tallrikarna direkt. Klaffsigt och kladdig med högar av mat på tallriken! Går aldrig dit igen.

Sara H
Wrote about Spanjorskan

Trevligt bemötande och service. Ljudnivån extremt hög för att vara en restaurang (svårt att prata över bordet).

Cecilia E
Wrote about Spanjorskan

Jag tycker tyvärr att Spanjorskan gått ner sig i standard. Lokalen kändes mer gammal än cool, personalen kändes ganska urtråkade och Spansk bricklunch erbjöd inget utöver en helt vanlig bricklunch på en medelmåttig restaurang tyvärr. Väldigt tråkigt att se hur en tidigare så härlig restaurang changerat.

Christer P
Wrote about Spanjorskan

Inredningen trevlig. Bra utbud av mat och dryck. Fick mycket vänligt bemötande. Men ljudnivån var så hög att vi 3 svårligen kunde höra vad den andre sa! Det drog ner vårt omdöme kraftigt! Ska vi återkomma måste vi ringa först och bli utlovade ett bord där man kan konversera. Aldrig mer bordsbeställning på nätet.

Ann-Charlotte B
Wrote about Spanjorskan

Trevlig personal, god mat och härlig stämning. Alla super nöjda.

Ann Ö
Wrote about Spanjorskan

God tappas med gött vin, trevligt bemötande. Blev en trevlig upplevelse med bästa väninnan🙏🥰

Sofia G
Wrote about Spanjorskan

Otroligt god mat och superbra service!

Anna-Karin S
Wrote about Spanjorskan

Helt ok.Lite hög musik, kanske. Lite okonventionell paella, saknades saffran?