Snabb bra service med byte av egenköpt lykta som de installerade!
Speedy Bilservice Gävle
Välkommen till Speedy Bilservice Gävle, här levererar vi den bästa servicen med enastående hastighet! Vi kompromissar aldrig med kvaliteten, även om vi jobbar i snabb takt. Våra erfarna bilmekaniker tar hand om allt från bromsreparationer till växellådsproblem medan du kan koppla av med en kopp kaffe eller ta en promenad....
56 omdömen om Speedy Bilservice Gävle
Sedan starten hos Reco 2021
Trevliga, snabba, billiga! Rekommenderas!
Fantastiskt service och bemötande.
Vänligt och proffsigt mottagande och servis
Servicen på ac var ok. Ni har lite tråkig kundmiljö om en måste vänta. Fixa lite kaffe och en vattenautomat?
Trevliga och inget att anmärka på däckmonteringen. Däremot har jag inte varit med om att behöva hämta däcken först två dagar senare (meddelades vid inlämning) utan sådant brukar fixas medan man väntar eller samma dag. Priset blev 63:- högre än prislistan på hemsidan. Det tog 20 minuter att hämta däcken då system för ordning ej verkar finnas.
Mycket bra och snabb service 👍
Mycket trevlig personal. Fixade en tid direkt. Rekommenderas.
Trevligt bemötande och bra utfört arbete.
Mycket bra, trevlig personal, speedy håller vad dom lovar. Köpte ett nytt däck
Trevligt och snabbt bemötande!
Toppen service och trevlig personal,kommer garanterat tillbaka igen.
Trevligt bemötande och service. Professionellt!
Funkade bra trots lite strul.
Hade bilen inne för att kolla kylfläkten. Jättebra pris för felsökning på 650 kr. Fick senare en offert på 18000 kr för att byta kylfläkten. När jag protesterade kunde dom göra det för 15000 kr. Jag åkte genast och hämtade bilen och möttes av ursäkter att det är deras system som tar fram delar osv och det att det inte handlar om dom. Jag sa att jag kunde få det mycket billigare på annat ställe och möttes då av en nochalant ton tillbaka. Dom erbjöd sig att jag kunde köpa delarna själv och dom kunde fixa dit dom. Jag sa nej...
Trevlig personal i kundtjänst och dem som servade min bil.
Började lite trevande i jan-25. Efter en hel strul med leveranser,slutade det med att som kompensation e
Bra service, trevliga och hjälpsamma:)
Snabbt jobbat med felsökning och reparation av bilen
Haft problem med min AC då den inte ger någon kyla. Fick tid för åtgärd inom bara ett par dagar och fick ett bra mottagande. Felet blev avhjälpt till en rimlig kostnad.
Mycket bra bil-/däckverkstad med trevligt och serviceinriktat kundbemötande. De löser de bilproblem man har till rimliga priser.
Professionell och trevlig personal
Tack för de fina orden! Härligt att höra att personalen upplevs som professionell och trevlig. Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Speedy Bilservice
Fint bemötande fin service . Rekommenderas.
Tack så mycket för din rekommendation! Kul att du uppskattar bemötandet och servicen. Varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Speedy Bilservice
Jättebra service och trevlig personal
Tack så mycket för din fina feedback! Kul att du är nöjd med servicen och personalen. Varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Speedy Bilservice
Alltid trevliga och bra service.
Hej, Tack så mycket för de fina orden! Det är alltid lika roligt att höra att servicen och bemötandet uppskattas. Varmt välkommen tillbaka när som helst! Med vänlig hälsning, Speedy Bilservice
Trevligt bemötande. Snabb o bra service, både i telefon och vid besök. Fick hjälp med påfyllnad av köldmedia i AC. Till bra pris, dessutom 😀
Hej, Stort tack för din fina recension! Vi på Speedy Bilservice uppskattar verkligen dina ord. Härligt att höra att du är nöjd med både bemötande och service – och att vi kunde hjälpa dig med AC:n snabbt och till ett bra pris. Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning, Speedy Bilservice
Bra utförd tvätt o polish av bilen
Hej! Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med tvätten och poleringen av bilen. Välkommen tillbaka till oss på Speedy Bilservice när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy-teamet
Bra priser, snabb och professionell service. Bra bemötande! Toppbetyg
Hej! Stort tack för ditt fina omdöme och toppbetyg! Vi är väldigt glada att du uppskattar våra priser, den snabba och professionella servicen samt bemötandet. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till Speedy Bilservice! M,Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Snabb åtgärd och hjälpsam personal.
Hej! Stort tack för din fina kommentar! Vi är glada att du är nöjd med både bemötande och snabb service. Varmt välkommen tillbaka till oss på Speedy Bilservice! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Det skulle underlätta om personalen kunde och förstår svenska.I övrigt bra.
Trevlig personal! Dock inte hundraprocentigt nöjd det tog längre tid och ett jobb glömdes. Det är mänskligt att glömma.
Hej, Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och för att du lyfter fram vår personal och service! Vi beklagar verkligen att arbetet tog längre tid än förväntat och att ett jobb glömdes bort. Vi förstår att det kan vara frustrerande, och vi uppskattar att du har förståelse för att misstag kan inträffa. Vi tar till oss av din feedback och kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att sådana situationer inte upprepas i framtiden. Vi vill att alla våra kunder ska vara fullt nöjda, så vi hoppas att vi får...
Supertrevlig personal som anstränger sig för att ge bra service. Fick tid med kort varsel.
Hej, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår service och bemötande. Vi gör alltid vårt bästa för att vara flexibla och hjälpa till så snabbt som möjligt, så det är roligt att höra att det uppskattas. Varmt välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Bra kundservice. Utförde arbetet väldigt fort. Mycket nöjd
Hej, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både kundservicen och arbetet vi utförde. Det betyder mycket för oss att höra – och du är alltid varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Gick fort att fixa bilen men frågade om en felkod , fick inte riktigt svar vad som va felet
Hej, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt med bilen, men det är tråkigt att höra att du inte fick ett tydligt svar kring felkoden. Vi strävar alltid efter att ge så klara besked som möjligt, och vi tar till oss din feedback för att bli ännu bättre. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor – vi hjälper dig gärna! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Gjorde en hjulinställning, bra pris och hjälpsam firma. Efter hjulinställningen var ratten fortfarande lite sne, förmodligen inget majoriteten av befolkningen ens tänkt på. Men jag åkte tillbaka och fick en ny tid snabbt för att finjustera det hela. Helt klart bra kundbemötande :)
Hej, Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar verkligen din förståelse och att du gav oss möjligheten att rätta till det med en finjustering. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och nöjda, och vi är glada att du upplevde vårt bemötande som positivt. Varmt välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Bra bemötande och snabb service.
Hej, Stort tack för din fina feedback! Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet och den snabba servicen. Vi gör alltid vårt bästa för att leverera en smidig upplevelse, och det betyder mycket att det märks. Varmt välkommen tillbaka till oss på Speedy Bilservice Gävle! Vänliga hälsningar, Teamet på Speedy Bilservice Gävle
Trevligt bemötande och snabb service.
Hej, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde erbjuda snabb service. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en så bra upplevelse som möjligt och det värmer att höra att du var nöjd. Hoppas att vi får chansen att hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Aldrig några problem. Schyssta grabbar som är vanliga arbetare som oss andra.
Trevligt bemötande och proffsiga!
Inger bilverkstad som vi i Gävle skall använda. Man byte olja i växellådan på min bil. Verkstaden hade lämnat en offert med bra pris. Men man tömde och fyllde i endast 3 liter olja. Det skall vara 7,5 l. Betalade bara för 3 l. Fick felaktig faktura som avsåg ett helt annat jobb. Åkte åter till verkstaden och då skrev man en ny faktura där det inte framgick hur mycket olja man fyllt i. Vidare var man mycket otrevliga. Sammantaget anlita inte denna verkstad i Gävle, Fd kriminalkommissarie,
Hej Karl, Tack för ditt omdöme. Vi förstår att du är besviken, och vi vill gärna förtydliga några punkter. Först och främst vill vi klargöra att vi inte själva har skickat någon offert till dig, utan det var via tjänsteförmedlaren Autobutler som du mottog en offert. I denna offert framgår det att det var 3 liter olja som skulle bytas, vilket du också godkände. Vi har därför utfört jobbet enligt den arbetsorder vi mottagit från Autobutler. Angående fakturan så beklagar vi om det uppstod någon förvirring. När du påpekade...
Hög servicenivå. Jag är mycket nöjd!
Hej, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är verkligen glada att du är nöjd med servicen och det arbete vi utförde. Att våra kunder är nöjda är det viktigaste för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen när du behöver det! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Hade en tid bokad för service, när jag kom dit fanns inte delarna så jag fick boka ny tid. Den tiden fungerade dock allt bra. God service, trevlig personal.
Hej, Tack för ditt omdöme och för att du tar dig tid att ge oss feedback! Vi beklagar verkligen att vissa delar var försenade vid ditt första besök. Vi arbetar aktivt med våra leverantörer för att förbättra tillgången och minska väntetider. Din förståelse och tålamod betyder mycket för oss, och vi är glada att vi kunde hjälpa dig när allt var på plats. Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Kanske ni behöver någon som styr upp er administration men trots att de blir lite rörigt så vinner ni ett fint betyg på ert bemötande och er tänstvillighet
Hej, Tack för din ärliga feedback! Vi är glada att du uppskattar vårt bemötande och vår vilja att hjälpa till, Vi har nyligen genomfört ett personalbyte, vilket kan ha påverkat vissa rutiner. Vi jobbar aktivt och vi lova att förbättra och anpassa oss så att vi kan ge en ännu bättre och mer effektiv service framöver. Vi tackar för ditt tålamod och ser fram emot att hjälpa dig igen! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Husbilen blev inte klar enligt överskommelse så vi missade barnbarnets födelsedag. Reservdelarna hade inte kommit det blev jag informerad när jag skulle hämta husbilen på em. Hade jag fått besked innan jag åkte dit ( 2 busslinjer,promenad på 30 min) hade vi kunnat ordna annan transport från Gävle till Norrköping.
Hej, Vi beklagar verkligen att husbilen inte blev klar i tid och att du inte fick information om förseningen i förväg. Vi förstår hur frustrerande det måste ha varit, och vi tar till oss din feedback för att förbättra vår kommunikation i framtiden. Vi uppskattar ditt tålamod och hoppas på att få hjälpa dig bättre vid nästa tillfälle. Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
1 Personal hittar inte bokningen fast jag fått sms bekräftelse. 2 När jag ska betala så vill dom ha mycket mer betalt än va jag har fått pris på när jag ringde och bokade tid. 3 Dom glömde att fylla i service boken trots att jag frågade om de gjort det och det hade dom gjort sa dom.Men inte så jag fick åka tillbaka och få den ifyllt. 4 Tog jätte lång tid för honom att få ut kvittot på servicen. Upplever mycket osäker framför kassan.
Hej, Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen de problem du upplevde under ditt besök. Vid den tiden hade vi en praktikant som nyligen började hos oss, vilket ledde till vissa missförstånd och fördröjningar. Vi förstår att detta påverkade din upplevelse, och vi ber om ursäkt för det. Det är väldigt viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och nöjda. Vi har nu åtgärdat alla de problem som uppstod och förbättrat våra rutiner för att säkerställa att sådana situationer inte upprepas. Vi hoppas att du ger oss en...
Snabbt jobb, väl utfört och till ett bra pris.
Hej, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt snabba arbete och pris. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Alltid bra bemötande av personalen. Tacksam på förslag jag ska göra.
Hej, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att våra förslag varit till nytta för dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen nästa gång! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Bra och snabb service. Kom in för däckskifte på drop-in under högsäsong men de tog emot direkt. Väldigt prisvärt.
Hej, Strot tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår snabba och prisvärda service, även under högsäsong. Det är alltid vårt mål att ge våra kunder en smidig och effektiv upplevelse. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen och göra dig lika nöjd nästa gång! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Snabbt och smidig. Prisvärda med hög kvalitet
Hej, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba och smidiga service, samt att vi kan erbjuda både bra kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle
Bra bemötande, men det tog lite väl lång tid för hjulbytet. Precis 1 timme.
Hej, Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att utföra arbetet så snabbt som möjligt, men ibland kan det ta lite längre tid på grund av högsäsong eller brist på persona. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra vår service och hoppas att vi kan ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång. Vänliga hälsningar, Speedy Bilservice Gävle