Alla kategorier Ögonfransförlängning Stockholms län Stockholm Kungsholmen STILO - Ögonfransar Sthlm

STILO - Ögonfransar Sthlm

Karlsviksgatan 3, 112 41 Stockholm — Visa karta

4.5 i betyg av 100 rekommendationer
STILO Ögonfransar Sthlm grundades år 2010. Här arbetar vi i huvudsak med fransar och ögonbryn. I våra fina lokaler på Kungsholmen får du en professionell ögonfransförlängning, färgning av dina fransar och ögonbryn eller en lash lift.

Vi som jobbar på STILO är utbildade och certifierade fransstylister som alltid är uppdaterade med den senaste tekniken, materialet och kunskaperna. Vi anstränger oss alltid för att kunna tillgodose våra kunders önskemål och leverera hög kvalitet på våra behandlingar. Varmt välkommen!
 

Läs vad 100 kunder tycker om STILO - Ögonfransar Sthlm

 • Anna H
  Anna H skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Så trevlig salong!!
  Mycket proffsiga och härligt avslappnad miljö!
  Alltid supernöjd med fransarna och andra behandlingar.

  Vad gäller kritiken från Josephine V så var jag i rummet intill för min behandling... jag hörde Sandras bemötande som var helt klanderfritt.
  Du, Josephine, kanske är upprörd nu eller av något annat men din version stämmer inte alls.
  Sandra erbjöd dig både påfyllning hos den du varit hos innan samt förklarade vad korrigering betydde....
  Hon anklagade dig inte alls för att ljuga utan konstaterade att hon inte kunde se något av det du upplevde/upplevt.
  Du sa dessutom att du haft fransar under lång tid... då borde du veta att man inte själv tar loss fransarna hursomhelst

  Du sa flera ggr att du var så nöjd med fransarna som den andra stylisten gjort och nu skriver du att det var uruselt från början...

  Jag vet bara vad jag hörde och det är inte enligt din version i alla fall

  Från mig får salongen toppbetyg alla dagar i veckan!!
  gillar detta
 • Josephine V
  Josephine V skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Katastrof! tänkte ge Stilo en chans, bokade tid hos Rebecca som gjorde mina fransar, obehaglig behandling men dock väldigt fint resultat, precis som jag efterfrågat. Men direkt efter och de medföljande dagarna känner jag att det är alldeles för mycket lim, det skaver och gör ont, och fruktansvärt irriterande. får irriterande ögon och allt är bara kaos, vilket gör att jag tvingas dra bort flertalet fransar en kväll när jag inte lyckas somna för att det skaver så mycket. Ringer då salongen i hopp om att få tag i rebecca varpå hennes kollega Sandra svarar och säger att hon är bortrest. Jag förklarar scenariot att det gått 1 vecka med fransarna o att jag tvingats ta bort jättemånga på grund av obehaget. Då föreslår Sandra att jag ska komma till henne, så vi bokar in första bästa tid och jag går från jobbet för att lösa detta. När jag kommer dit får jag ett otroligt otrevligt bemötande och hon ifrågasätter exakt allting, "du har ju inga fransar kvar, men dom som är kvar ser bra ut, OM det nu är så att dom var dåligt gjorda" osv osv, hon insinuerar att jag hittat på detta varpå jag brister ut i gråt för att jag orkar inte mer, har haft jätteproblem med fransarna och jag var där, redo att betala ett lite rabatterat pris för att få det åtgärdat, och hon är otroligt nedsättande. Det är ett service yrke dom sysslar med och utför dom jobbet dåligt/på fel sätt bör man korrigera det. Jag hade planer på att börja gå hos dom kontinuerligt pga att resultatet ändå var fint. Men jag fick ett otroligt dåligt bemötande där hon inte trodde på det jag sa, ifrågasatte allt, hade en väldigt nedsättande ton. Jag valde att avbryta och gå därifrån. Sandra menade på att jag hade ringt för sent, allting var mitt fel, jag hade inga fransar kvar så hon inte kunde kolla att "det verkligen var för mycket lim" för det litade hon inte på. Hon menade på att hon tänkte korrigera mina fransar, dvs ta bort de dåliga och sätta på nya, om jag hade haft några. även fast jag tydligt sa över telefon att jag hade behövt ta bort nästan alla. Oavsett missförståndet, hon gjorde absolut ingenting för att jag som kund ska känna mig viktig och att de ger mig den service jag förtjänar när jag betalat 1500 kr för ett uruselt jobb. Hade hon varit trevlig och tillmötesgående hade jag där och då betalat henne för den korrigering jag fått och jag hade gladeligen gått tillbaks och gjort mina fransar framöver. Men nej, detta stället rekommenderar jag ingen, otroligt fult gjort och riktigt dåligt bemötande!
  2017-08-25 STILO - Ögonfransar Sthlm svarar Josephine V
  Hej Josephine!
  Tack för ditt omdöme trots ditt missnöje. Vill ändå ge dig ytterligare en förklaring och min syn på detta trots att vi pratade om det när du var här.
  Ja, du borde kontaktat oss tidigare om du nu redan direkt och dagar efter känt att det gjorde ont och att du blev irriterad i dina ögon pga av förlängningen, så ska det inte vara.
  En vecka efter på måndagen erbjöd jag dig en tid redan dagen efter. Min intention var då att se över dina fransar och självklart då ta bort de som du upplevde ett obehag över samt att fylla upp det som behövdes. Du kunde inte då utan första lediga tid därefter var på fredagen men att jag skulle höra av mig så snart det blev en ledig tid under veckan. Jag fick en ledig tid på onsdagen som jag erbjöd dig men då passade fredagen dig bättre.
  Du kommer hit och jag går igenom de fransar som finns kvar. De sitter fint separerade och ingen av de har för mycket lim på sig vilket jag meddelar dig. Du säger att du ryckt bort alla de som haft för mycket lim på sig varpå jag meddelar dig att det inte är ett bra alternativ och att du isf skulle hört av dig och kommit till oss tidigare. Eftersom jag inte har några fransar att korrigera vid det här laget så undrar jag vad du vill att jag ska göra eftersom det var det jag tog in dig för. Vi tar alltid emot kunder inom rimlig tid för att korrigera fransar som ev lossnat tidigt eller om man upplever ett obehag så vi kan se vad orsaken kan vara. Detta gör vi kostnadsfritt. Hade du meddelat mig att du även ville att jag skulle fylla upp dina fransar så hade jag behövt avsatt en längre tid för det men det var inget som framgick när vi talades vid i telefon. Du blir upprörd och tycker du blir dåligt bemött. Jag erbjöd dig även att vi kunde boka en tid i nästa vecka hos Rebecca då hon är tillbaka. Du säger vid flera tillfällen att du ändå var jättenöjd med hennes jobb och ville tillbaka till henne. Detta avböjde du nu för att du tyckte att du blivit dåligt bemött av mig.

  Med vänlig hälsning,
  Sandra - STILO STHLM
  2017-08-25 Josephine V svarar STILO - Ögonfransar Sthlm
  Bara på ditt svar ser man din seriositet i det hela, man får inte ens en ursäkt för att du bemötte mig otroligt illa och insinuerade att jag LJÖG och att du inte trodde på mig när jag sa att mina fransar hade alldeles för mycket lim. Vad du än skriver och hur du än ser på saken kvarstår faktum; jag betalade 1500 kr för ett uruselt jobb, och fick ingen kompensation eller korrigering, enbart ett dåligt och otrevligt bemötande. Inte ens nu i efterhand försöker du korrigera någonting. Kommer aldrig rekommendera Er/Dig för någon.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Madelene B
  Madelene B skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Jättefin ögonfransförlängning, är jättenöjd med resultatet.
  gillar detta
 • Malin E
  Malin E skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Supertrevligt, proffsig, kan verkligen rekommendera Sandra!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Liz L
  Liz L skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Jätte trevligt bemötande och mysig salong. Proffsig personal.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Linda J
  Linda J skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Bra bemötande. Ser fram emot att se lokalen inredd och fixad :)
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Anette N
  Anette N skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Välbesökt salong med gott rykte, mycket professionella, trevliga och superduktiga tjejer, de är hjälpsamma och svarar på alla frågor man kan tänkas ha inför sin fransförlängning.
  Förutom att man får ett varmt välkomnande och en skön avkopplande stund hos dem så går man dessutom därifrån med absolut snyggaste fransarna som överträffar dina förväntningar, det är trolleri och magi helt enkelt!
  Skön atmosfär, soft musik och bekväma "sängar", ja man blir mycket väl omhändertagen på Stilo.
  Anna Karin som jag går hos är så lätt på handen att jag ofta somnar av rent välbehag, har bara positivt att säga om Stilo och jag rekommenderar dem framför alla andra salonger som jag har besökt! ett tips är att vara ute i god tid med tidsbokning då de är mycket efterfrågade.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Beatrice P
  Beatrice P skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Första gången jag gjorde lash lift så inget att jämföra med men kändes tryggt o professionellt, kommer gå tillbaks.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Pia S
  Pia S skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Sandra på stilo är helt fantastiskt duktig. Skulle rekommendera henne till alla jag känner.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Tina B
  Tina B skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Jättetrevlig bemötande. Väldigt nöjd med resultatet på fransarna.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Jenni S
  Jenni S skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Bra service och fina fransar!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Mia A
  Mia A skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Alltid supernöjd efter mina besök på stilo ögonfransar Sthlm. Har vart en kund under flera års tid, super bra service och trevlig personal som gör allt för att göra kunden nöjd!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Sarah L
  Sarah L skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  På Stilo blir man alltid lika nöjd. Världens finaste fransar och supergullig personal.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Madeleine J
  Madeleine J skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Skön avkoppling , trevlig och proffsig personal, utmärkt resultat.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Josefin K
  Josefin K skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Sandra är jätteduktig! Fransarna blir supersnygga. Tyvärr vart det för slitsamt för mina fransar och varannan gång blev det lite slarvigt gjort och dålig separering mellan fransarna.
  2017-03-13 STILO - Ögonfransar Sthlm svarar Josefin K
  Hej Josefin!
  Tack för din respons. Vi suger åt oss av kritiken och jobbar för att bli bättre!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Frida H
  Frida H skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Utmärkt service och resultat, alltid nöjd!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Therese E
  Therese E skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Var ute i god tid med din bokning för här får du stans bästa fransar!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Katarina M
  Katarina M skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Sandra som gör mina fransar är så himla duktig och får mig alltid att känna mig suuuperfin! Så härligt att få ligga i den varma sängen :)
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Anna W
  Anna W skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Jag har gjort fransförlängning volym hos Sandra på STILO Ögonfransar Sthlm och är jättenöjd med såväl resultat som bemötande. De är riktiga proffs! Nu är jag stamkund!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Madeleine B
  Madeleine B skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Det är en väldigt härlig upplevelse där jag blir proffesionellt omhändertagen och ompysslad med nya fina fransar.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Marie S
  Marie S skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Mycket bra! Mycket bra! Mycket bra!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Madelaine T
  Madelaine T skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Bra service. Bra jobb. Kommer gärna tillbaks!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Maria R
  Maria R skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Mycket bra salong. Där man alltid går ifrån med ett ledende på läpparna av nöjdhet.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Parvin L
  Parvin L skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Fantastiskt bemötande. Lugn och trevlig miljö. Känns mig harmonisk när jag lämnar salong.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Ebba H
  Ebba H skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Väldigt proffsiga och noggranna. Upplevelsen som kund var väldigt bra. Var också supernöjd med resultatet!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Camilla O
  Camilla O skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Jättebra service och duktiga tjejer!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Chatarina R
  Chatarina R skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Duktiga fransstylister. Alltid snyggt och naturligt resultat.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Anna-lena S
  Anna-lena S skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  STILO-Ögonfransar har trevlig och duktig personal och man kan boka tider som passar just mig som jobbar kontorstider.
  Dom ser till att du blir nöjd.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • cecilia r
  cecilia r skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Kan starkt rekommendera Stilo, extremt proffsiga!
  Har vart kund här i över två år och går lika nöjd och glad ut från denna salong var gång!

  Så vill man få det snyggaste fransarna så är det till Stilo man ska gå!

  / Cecilia
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Emelie K
  Emelie K skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Professionella och alltid lika trevliga när man kommer!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Daphne L
  Daphne L skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  STILO gör alltid ett toppenjobb! Fantastiskt trevliga tjejer och härligt avslappnad stämning på salongen.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Diana I
  Diana I skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  bästa någonsin så proffsig och kunnig inom alla områden hon jobbar med. inte många som håller hennes kvalité
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Hanna K
  Hanna K skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Bra bemötande och bra utförd tjänst
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Annika N
  Annika N skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Jag är jättenöjd med mina långa fransar!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Ing-marie M
  Ing-marie M skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Bemötandet var bra, men inte resultatet. Har kanske lite fransar men gjort det privat tidigare med kanonresultat. Fick inte så värst bra respons när jag ville att de skulle fylla i mer.
  Kommer inte att återvända dit mer. :(
  2016-09-20 STILO - Ögonfransar Sthlm svarar Ing-marie M
  Hej Ing-mari!
  Tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss. Det är tråkigt att du inte vill komma tillbaka till oss men din fransstylist gjorde säkerligen en korrekt bedömning utifrån dina egna fransar vilken längd och volym som de själva skulle klara av. Det kan självklart variera i omdöme från stylist till stylist men i detta fall så trodde hon inte att dina egna skulle klara av varken mer eller fylligare.
  Har man för tunga eller för långa fransar kan det istället resultera i att ens egna fransar går av. Vill man ha ett långsiktigt resultat så måste man tyvärr vara försiktig med det och vi månar om våra kunders egna fransar och anpassar oss efter de förutsättningar som finns. Hoppas dock du hittar en stylist som kan uppfylla dina önskemål.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Stèphanie P
  Stèphanie P skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Verkligen bra men ofta passar inte tiden.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Josefin K
  Josefin K skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Superduktig men för DYRT. Helt nöjd med resultatet och behandlingen men det är för höga priser.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Sofia G
  Sofia G skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  STILO - proffsiga och hjälpsamma!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Jennifer M
  Jennifer M skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Plus:Duktiga, garanterat super fina fransar.
  Minus: Men väldigt svårt att få tid. Lyckas man få tid så boka påfyllning på engång, på plats, annars så boka 1-2månader innan om det går. Detta kan bero på vem man går till.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Frida L
  Frida L skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Man blir väl omhändertagen på STILO. Man kan verkligen koppla av och lita på att jobbet blir riktigt bra utfört. Mycket nöjd!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Gabriella L
  Gabriella L skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Supernöjd! Fina fransar och supergullig personal:)
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Caroline N
  Caroline N skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Sandra är superduktig på fransar och trevlig är hon också! Rekommenderas!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Charlotte H
  Charlotte H skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Snabbt & snyggt. Jessica är ett fullblodsproffs!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Mathilda L
  Mathilda L skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Jättefina fransar hos trevlig personal
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Emma C
  Emma C skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Alltid lika nöjd. Fransar som håller länge!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Pamela A
  Pamela A skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Snygga och naturliga fransar! Gick smidigt =)
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Emelie B
  Emelie B skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  STILO Ögonfransar har allt som man vill ha som kund!
  Jag sa att jag skulle testa ögonfransar hos STILO en gång men har fastnat och gör det om och om igen!
  Tjejerna är Proffsiga,trevliga,serviceminded och gör alltid så att kunden går därifrån nöjd!
  Jag kommer aldrig gå till en annan salong! JAG ÄR EN MYCKET NÖJD KUND <3
  BÄSTA STÄLLET! High five till er tjejer!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Sofia S
  Sofia S skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  ALLTID nöjd efter ett besök hos Sandra. Professionell och mycket noggrann. Stockholms absolut bästa, rekommenderar varmt!
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Roxanna B
  Roxanna B skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  STILO Sthlm är seriösa och sätter kunden i fokus. En aning dyra, men det jämnar ut sig när man inte behöver vänta i flera månader för att få en ny tid.
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta
 • Helen A
  Helen A skrev om STILO - Ögonfransar Sthlm
  Bästa salongen,rekomderar Maja som är glad,trevlig och jätte proffsig
  STILO - Ögonfransar Sthlm gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Karlsviksgatan 3, 112 41 Stockholm
Kategorier