Adam Thunell
Adam Thunell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
.Adam Thunell har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Adam Thunell har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 4.8. Adam Thunell har haft 15 försäljningar sen 2022-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-08 - 2023-02
20 omdömen om Adam Thunell
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Thunell en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Bra bemötande och återkopplingar. Engagerad och trevlig. Rekommenderar starkt :)
köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Thunell en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Trevlig och välklädd. Jag blev nöjd med köpet.
Enkelt smidigt och trevligt bemötande.
Proffsigt och trevligt rakt igenom!
Mycket bra! -
Bra bemötande. Hade bra kommunikation genom hela försäljningen. Rekommenderas starkt!
sålde sitt hus med hjälp av Adam Thunell en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Adams bemötande var positivt och han jobbade aktivt i hela försäljningen och vi är nöjda med resultatet .
Adam var både noggrann och tydlig. Allt gick smidigt med en avspänd, trevlig stund i byråns trevliga lokaler.
Adam är trevlig och proffsig i sitt bemötande. Han överträffade mina förväntningar, vilket är lika med en hög kvalitet.
Mycket nöjd med Adam. Adam skötte försäljningen av min bostad på ett utmärkt sätt. Jag hade löpande kontakt, och han återkoppla snabbt. Jag kan varmt rekommendera honom till den som ska sälja sin bostad.
Mycket öppet och trevligt bemötande!