Allmänt bra...................................................
Adam Thunell
Adam Thunell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
.Adam Thunell har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Adam Thunell har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.8. Adam Thunell har haft 38 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
34 omdömen om Adam Thunell
Adam är ambitiös och brinner för kundernas bästa och vet vad som behövs för att nå målet. Alltid nåbar om man har några brådskande frågor.
Mycket trevlig mäklare med stort engagemang och ett personligt bemötande som jag verkligen uppskattade. Bara plus!
Saklig och engagerad med ett trevligt sätt och bemötande. Tommy Matsson
Tusen tack för att jag fick chansen att förmedla ert fina hus!
Adam har skött sitt åtagande på bästa sätt. Väldigt tillmötesgående, proffsig och serviceminded. Uppskattar verkligen hans korta svarstid vid kontakt Jag kontaktar honom gärna igen vid försäljning.
Hej Kristin, Vad glad jag blir av att läsa detta, tusen tack för dina fina ord! Vi hörs säkert framöver!
Oerhört seriös, alltid tillgänglig och trevlig!
Tack Jonas!! Så kul att du och din sambo hittat ert drömboende!
Adam skötte affären på ett professionellt, tryggt och smidigt sätt hela vägen. Lätt att ha och göra med och alltid tillgänglig.
TACK Kasia! Hoppas ni kommer att trivas!
Bra bemötande - jag är nöjd/mvh Monica
Tack Monica, vad glad jag blir!
Mycket bra, täta dialoger och intresserad av att det ska bli bra avslut för båda parterna.
Tusen tack Thomas, kul att det blev ett bra resultat!
Professionell och tydlig. Skötta allt parfekt och smidigt. Villig att ta reda på svaren på mina frågor.
Tack Martin, hoppas ni kommer att trivas!