Henning Wennberg

Henning Wennberg

Henning Wennberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Henning Wennberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Henning Wennberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 176 omdömen med ett betyg på 4.9. Henning Wennberg har haft 52 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

176 omdömen om Henning Wennberg

Sedan starten hos Reco 2020
Frida M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henning Wennberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Munkebäck

Vi är mycket nöjda med Henning. Han hade ett professionellt och genuint bemötande och hjälpte oss på bästa sätt!

Joan J
Munkebäck

Henning är kunnig, tillmötesgående, snabb med att återkoppla, flexibel och lösningsorienterad! Med sitt professionella arbetssätt och kompetens hjälpte han oss att köpet gick väldigt smidigt till.

Olof S
Köpte sitt hus med hjälp av Henning Wennberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Kärralund

Bra som bollplank inför tecknade av köpekontrakt, Henning ställde upp på visning även kort framförhållning, lugn och trevligt sätt, dessutom engagerad. Hanterar och löser problem och frågor , även praktiska problem. Lyhörd för oss som husspekulanter.

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket Olof! Ni har köpt ett superfint hus. Nu ska vi även hjälpa er med en bra försäkring. Allt gott!

Lovisa G
Munkebäck

Trevlig, tillmötesgående och väldigt hjälpsam

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket! Övertygad om att ni kommer älska både lägenhet och område.

William R
Munkebäck

Henning är mycket professionell och trevlig, samt gav ett genuint intryck. Han sålde verkligen in lägenheten vi köpte på bästa sätt, och skötte jobbet bra.

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket! Hoppas ni är nöjda med köpet av en fin lägenhet.

Christer D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henning Wennberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Munkebäck

Henning är fantastisk bra mäklare. Hanns kunskap som mäklare är 100%. Jag rekommenderar verkligen han att sälja eran lägenhet. Han har sålt 2 lägenheter för oss, och han ger sig aldrig innan han har en köpare. Tack än en gång Christer o Monica Dackander

Svar från Henning Wennberg

Tack för ett fint omdöme Christer och Monica. Var ett nöje att få hjälpa er med försäljning även denna gång. Lycka till med flytten!

Simon S
Göteborg

Hjälpsam genom att svara på frågor man han och snabba svar! Respektfull och lugnt mäklare, skulle varm rekommendera honom till andra som ska köpa lägenhet i Göteborg.

Tack Simon för ett fint omdöme. Lycka till med flytten

Hanna R
Kallebäck

Svarar snabbt, och är tydlig vad man än ställer för frågor. Grym!

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket! Lycka till i ert nya boende :)

Gabriel J
Sålde sitt hus med hjälp av Henning Wennberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Vidkärr

Efter oförståelsen från min tidigare beskrivning så har jag nu ändrat omdömet, här på Reco.

Svar från Henning Wennberg

Hej! Hoppas ni är nöjda med att det blev en smidig försäljning och till rekordpris. Lycka till med flytten till Norrland!

Felicia M
Bagaregården

Lyhörd, kommunikativ, noggrann, trevlig, engagerad, driven, professionell och pålitlig.