Vi är mycket nöjda med Henning. Han hade ett professionellt och genuint bemötande och hjälpte oss på bästa sätt!
Henning Wennberg
Henning Wennberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
.Henning Wennberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Henning Wennberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 176 omdömen med ett betyg på 4.9. Henning Wennberg har haft 52 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
176 omdömen om Henning Wennberg
Henning är kunnig, tillmötesgående, snabb med att återkoppla, flexibel och lösningsorienterad! Med sitt professionella arbetssätt och kompetens hjälpte han oss att köpet gick väldigt smidigt till.
Bra som bollplank inför tecknade av köpekontrakt, Henning ställde upp på visning även kort framförhållning, lugn och trevligt sätt, dessutom engagerad. Hanterar och löser problem och frågor , även praktiska problem. Lyhörd för oss som husspekulanter.
Tack så mycket Olof! Ni har köpt ett superfint hus. Nu ska vi även hjälpa er med en bra försäkring. Allt gott!
Trevlig, tillmötesgående och väldigt hjälpsam
Tack så mycket! Övertygad om att ni kommer älska både lägenhet och område.
Henning är mycket professionell och trevlig, samt gav ett genuint intryck. Han sålde verkligen in lägenheten vi köpte på bästa sätt, och skötte jobbet bra.
Tack så mycket! Hoppas ni är nöjda med köpet av en fin lägenhet.
Henning är fantastisk bra mäklare. Hanns kunskap som mäklare är 100%. Jag rekommenderar verkligen han att sälja eran lägenhet. Han har sålt 2 lägenheter för oss, och han ger sig aldrig innan han har en köpare. Tack än en gång Christer o Monica Dackander
Tack för ett fint omdöme Christer och Monica. Var ett nöje att få hjälpa er med försäljning även denna gång. Lycka till med flytten!
Hjälpsam genom att svara på frågor man han och snabba svar! Respektfull och lugnt mäklare, skulle varm rekommendera honom till andra som ska köpa lägenhet i Göteborg.
Tack Simon för ett fint omdöme. Lycka till med flytten
Svarar snabbt, och är tydlig vad man än ställer för frågor. Grym!
Tack så mycket! Lycka till i ert nya boende :)
Efter oförståelsen från min tidigare beskrivning så har jag nu ändrat omdömet, här på Reco.
Hej! Hoppas ni är nöjda med att det blev en smidig försäljning och till rekordpris. Lycka till med flytten till Norrland!
Lyhörd, kommunikativ, noggrann, trevlig, engagerad, driven, professionell och pålitlig.