Vendela Gilbert

Vendela Gilbert

Vendela Gilbert är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Vendela Gilbert har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Vendela Gilbert har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 279 omdömen med ett betyg på 4.9. Vendela Gilbert har haft 52 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

279 omdömen om Vendela Gilbert

Sedan starten hos Reco 2018
Linn W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Vendela Gilbert en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Bagaregården

Vendela är väldigt hjälpsam och har ett proffsigt bemötande. Kontinuerliga uppdateringar under processen, vilket skapar en trygghet!

Matti A
Sålde sitt hus med hjälp av Vendela Gilbert en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Fräntorp

Proffsigt bemötande och perfekt utfört arbete.

Åse L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Vendela Gilbert en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Örgryte

Jättenöjda! Vendela är proffsig, genuin, trevlig, snabb att få kontakt med och vi fick jättefin hjälp i hela processen att köpa vår första bostad!

Elin N
Strömmensberg

Jag upplevde Vendela som trovärdig och pålitlig under hela processen. Hon var tillgänglig för mig när jag hade frågor och jag upplevde att hon kändes ärlig och professionell i sitt bemötande. Mycket bra och trygg mäklare!

Martin A
Lunden

Väldig bra bemötande, väldigt påläst om området, lägenheten & föreningen!

Ann E
Lunden

Vendela var trevlig och positiv. Hade en bra kunskap som hon förmedlade på ett bra sätt. Jag kände mig trygg. Hon var snabb och effektiv på alla sätt och försäljningen gick över förväntan.

Helena D
Kålltorp

Bra kommunikation i alla kanaler (telefon, sms, mail och fysiska möten) Mottaglig för snabba vändningar Frågade mycket om min åsikt vilket var både bra och mindre bra (jag är ju amatören i sammanhanget) Mycket trevlig Transparent

Svar från Vendela Gilbert

Tusen tack för dina fina ord Helena. Det betyder mycket att du uppskattade kommunikationen och öppenheten genom hela processen. Jag tar också med mig din feedback kring balansen mellan att fråga om din åsikt och att själv vara mer vägledande. Tack för att jag fick förtroendet att hjälpa dig!

Filiph J
Strömmensberg

Väldigt bra. Alltid tillgänglig vid frågor. Kändes tryggt hela vägen Toppen!

Svar från Vendela Gilbert

Tack bästa Filiph för din rekommendation, så härligt att allt gick så smidigt och bra! :) Vi ses på tillträdet.

Emil N
Bagaregården

Fint engagemang och proffesionellt agerande under hela perioden! Från att vi tog initiativ till att lägenheten blev såld!

Svar från Vendela Gilbert

Vad roligt att ni är nöjda! Tack för att ni tog er tiden att skriva en rekommendation. Hälsa Johanna så ses vi på tillträdet!

Fredrik E
Bagaregården

Har bara bra saker att säga. Vendela har varit otroligt hjälpsam genom hela processen, väldigt tillgänglig och har varit tydlig i sin kommunikation hela vägen. Kändes tryggt och bra från början till slut.

Svar från Vendela Gilbert

Tack snälla Fredrik för din fina rekommendation. Grattis till en fantastisk bostad!