William Pernefors

William Pernefors

William Pernefors är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

William Pernefors har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. William Pernefors har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 54 omdömen med ett betyg på 4.8. William Pernefors har haft 23 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

54 omdömen om William Pernefors

Sedan starten hos Reco 2024
Natalia G
Sålde sin lägenhet med hjälp av William Pernefors en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Gamlestaden

William var professionell i sin roll, han var tillmötesgående och snabb att återkoppla.

Svar från William Pernefors

Tack för det Natalia och grattis till en riktigt bra försäljning! Vi hörs framöver och lycka till med nya boendet.

Marielle F
Köpte sin lägenhet med hjälp av William Pernefors en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Bagaregården

Från första mötet till avslutad affär har allt gått otroligt snabbt och smidigt. Jag uppskattade den raka och effektiva kommunikationen, fick alltid snabba svar och kände mig hela tiden uppdaterad. Mitt bostadsköp var en mycket positiv upplevelse som resulterade i en bra affär. Jag kan absolut rekommendera William till alla som vill ha en trygg och lönsam bostadsaffär.

Svar från William Pernefors

Tusen tack för din uppskattning, det betyder verkligen mycket! Det har varit ett sant nöje att få vara med på din resa. Stort grattis till din nya fina lägenhet, jag tror och hoppas du kommer trivas fantastiskt bra!

Emma R
Bagaregården

Väldigt trevlig, noggrann och kunnig. Han höll oss uppdaterade under hela processen vilket uppskattades väldigt mycket. Han var också väldigt hjälpsam och återkopplade alltid snabbt. Mycket nöjd, rekommenderar.

Svar från William Pernefors

Wow! Tack Emma för ett snabbt men mycket välfungerande samarbete. Grattis till både en lyckad försäljning och köpet av en fin ny bostad genom Svensk Fastighetsförmedling!

Moa S
Lunden

Mycket trevlig och tillmötesgående! Kändes som han både ville säljarens och köparens bästa.

Svar från William Pernefors

Tack för det Moa, kul att den känslan märks! Grattis till köpet av en mycket fin bostad! :)

Sofia K
Lunden

Serviceinriktad, professionell och vänlig!

Svar från William Pernefors

Tack för de fina orden och grattis till en fantastiskt fin lägenhet Sofia!

Katrin P
Lunden

Mycket trevlig, kunnig och engagerad mäklare som höll oss uppdaterade under hela processen. Extra nöjd med att han hade kundregister och intressenter och att lägenheten kunde säljas redan på förhandsvisning. En snabb och effektiv process.

Svar från William Pernefors

Tusen tack Katrin och grattis till både köp och försäljning! Vi ses på tillträdet :)

Johanna A
Lunden

Positiv. Snabb återkoppling. Tydlig och trevlig.

Svar från William Pernefors

Tack för ett jättebra samarbete Johanna och tack för förtroendet i försäljningen. Grattis till en snabb och bra försäljning :)

Ebba L
Göteborg

Jag kan varmt rekommendera William som mäklare. Han har sedan start varit väldigt engagerad. Trots en tuff marknad och en relativt lång process har han verkligen tagit in mina önskemål och gjort sitt yttersta utifrån dem. Kommunikationen har varit tydlig och kontinuerlig under hela processen, vilket jag har uppskattat. Väldigt nöjd!

Svar från William Pernefors

Tusen tack för de fina orden Ebba! Tack för ett bra samarbete och grattis till försäljningen :)

Jimmy S
Bagaregården

Mkt serviceinriktad och intresserad av att få till en bra affär.

Svar från William Pernefors

Tack Jimmy! Grattis till en bra försäljning :)

Anton A
Göteborg

Mycket bra, var till stor hjälp under hela bostadsköpet!

Svar från William Pernefors

Grattis till köpet av en grymt fin lägenhet Anton!