Kasper är en fantastisk bra mäklare, tydlig, kommunikativ och får dig som kund att verkligen känna att du är i centrum.
Kasper Isgren
Kasper Isgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
.Kasper Isgren har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Kasper Isgren har haft 0 försäljningar sen 2026-02 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
165 omdömen om Kasper Isgren
En kunnig mäklare som arbetade hårt för att få fram spekulanter på min våning. Han höll mig fortlöpande informerad om vad som gällde.
Superproffsig, transparant & med bra omdöme av att vara till hands både för säljaren & köparen.
På ett korrekt och ärligt sätt. Alltid rädd att träffa en bilförsäljningsmäklare men så var inte fallet. Kan inte sammanfatta något som fortfarande inte är helt klart.
Allt bra. Uppfyllde förväntan. Väl genomfört.
Vi blev bemötta på bästa sätt. En kombination av vänlighet, tydlighet och lugn var förtroendeingivande. Även fortsatta förhandlingar med motparten förmedlades av Kasper på ett öppet och respektfullt sätt. Likaledes genomfördes kontraktsskrivningen på ett noggrannt och närvarande sätt. Utan tvekan kan vi rekommendera den aktuella mäklaren till andra som står i begrepp att sälja sin bostad.
Kasper gav ett förtroendeingivande intryck. Lugn, lyssnande, vägledande, professionell och trevlig är några ord som beskriver vad vi upplevde hos Kasper. Varmt rekommenderat.
Kasper gav vid första mötet ett professionellt intryck, var lugn och förklarade bra. Lyssnade på vad vi förväntade oss utav honom och gav oss olika råd. Både vi som säljare och köparna av vår bostad var mer än nöjda. Kan varmt rekommendera Kasper som mäklare.
Mycket nöjda med Kasper som genomgående var professionell, trevlig och hjälpsam under säljprocessen. Även mycket tacksamma för Kaspers tips och rådgivning i vår köpprocess.
Hej! Jag har inte träffat en mäklare som är så tillmötesgående och lämnar ett förtroende som Kasper gör. Het en trygghet i sitt agerande. Lyssnar och verkligen vill sälja vårt hus till det bästa priset. Mvh/Per Yngve Spjutvägen 3 i Åkarp