Sonja Rudqvist

Sonja Rudqvist

Sonja Rudqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Sonja Rudqvist har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Sonja Rudqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 4.9. Sonja Rudqvist har haft 36 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

178 omdömen om Sonja Rudqvist

Sedan starten hos Reco 2022
Robin A
Sålde sitt hus med hjälp av Sonja Rudqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Deje

mycket nöjd, snabb och smidig affär

Ellen B
Deje

Tack för ett bra jobb & en lyhördhet gentemot oss säljare. Du har gjort ett toppenarbete och sen dag ett gjort allt för att förmedla vårt hus!

Johan L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sonja Rudqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Skåreberget

Bra och seriöst bemötande! Allt var toppen.

Andréa E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sonja Rudqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Skåreberget

Vi är supernöjda med Sonja. Vi bytte mäklare till henne, och hon sålde vårt radhus inom en vecka efter att det var ute i flera månader hos den tidigare mäklaren. Driven, pålitlig och härlig energi!

Siv P
Forshaga

Haft stor förtroende för min mäklare Sonja Rudqvist ,Tacksam för allt hon hjälpt mig med försäljningen / MVH. Siw

Patrik Andreas N
Köpte sitt hus med hjälp av Sonja Rudqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Forshaga

Vi upplevde Sonja som väldigt trygg och professionell. Vi är väldigt nöjda.

Jennie R
Forshaga

Jag har endast gott att säga om Sonja! Rekommenderar henne varmt. Sonja såg bara möjligheter när vi startade upp vår bostadsförsäljning. Med en härlig energi, tydlighet och snabba svar gjorde hon att vår försäljning kändes trygg. Försäljningen gick fort även i en tid då det varit svårare att sälja. Vi fick även fastigheten såld till ett helt ok pris.

Lena S
Forshaga

Trevlig, engagerad. Villig att hjälpa till och göra det så bra som möjligt för både köpare och säljare .

Valdemar P
Karlstad

Smidig och snabb uppstart av säljandet, hjälp inom alla aspekter som fotografering och höll bra kontakt med ständiga uppdateringar.

Ann-Charlotte G
Skoghall

Trevligt o proffsigt bemötande. Mina förväntningar att få ärlig coachning uppfylldes av Sonja. Givit oss Mycket bra hjälp utifrån att vi behövde extra stöd utifrån situation. Det är mycket värt!