Andreas Özgun

Andreas Özgun

Andreas Özgun är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Andreas Özgun har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-12 och har fått 402 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Özgun har haft 46 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

402 omdömen om Andreas Özgun

Sedan starten hos Reco 2019
Dragana C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Fantastisk mäklare! Otroligt effektiv och professionell genom hela processen. Allt sköttes smidigt och vi kände oss trygga från start till mål. Dessutom överträffade slutpriset våra förväntningar. Rekommenderas varmt!

Aleksandar C
Södertälje

Jätte bra man och mäklare Allt gick jättebra och smidigt med alla info i bra tid och tidligt Tack

Jan Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Nykvarn

Väldigt professionell i sitt jobb. Interaktionen med Andreas kändes väldig trevlig, jag hade lätt och göra med honom då han var klar och tydlig i sitt språk. Affären gick igenom hela vägen en stor del pga Andreas!

Mariam M
Nykvarn

Jag är nöjd med samarbetet med min mäklare! Från första kontakt till avslutad affär har allt fungerat smidigt, professionellt och tryggt. Mäklaren var alltid tillgänglig för frågor, höll mig uppdaterad genom hela processen och gav värdefulla råd som verkligen gjorde skillnad.

Krister K
Sålde sin stuga med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Kallfors

Andreas var väldigt noggrann & tillmötesgående . Vid budgivningen gjorde han ett bra intryck både till säljare & köpare.

Semra C
Södertälje

Hej! Jag är mycket nöjd med min fastighetsmäklare som var profesyonell hjälpsam. Han är jätte trevligt, snäll man.

Olof A
Mariekäll

Mycket trevlig mäklare. Lade alla klutar till för att det skulle bli en snabb affär. Alltid kontaktbar och snabb respons på frågor. Kan varmt rekommendera honom.

Kenan Ü
Södertälje

Hej Han var en snäll,duktig och trevlig person. Han kunde bra sitt jobb. Han ställde upp med det vi önskade. Vi fick svar på alla frågor. En önskvärd mäklare

Mikael P
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Centrala Södertälje

Andreas och Svensk fastighetsförmedling är stjärnor! Han/de levererade en superb service och hjälp vid vår försäljning och vårt nya köp. Om jag ska göra nya husaffärer i framtiden så är mitt förstahandsval solklart! //Micke

Ammi P
Centrala Södertälje