Andreas Özgun

Andreas Özgun

Andreas Özgun är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Andreas Özgun har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-12 och har fått 380 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Özgun har haft 42 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

380 omdömen om Andreas Özgun

Sedan starten hos Reco 2019
William T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Bergvik

Andreas är en mäklare som verkligen ser kundens behov. Jag har varit i kontakt med honom flera gånger tidigare, både köpt och sålt. Jag kan verkligen intyga att han ser till att bägge parter i affären blir nöjda. Proffsig rakt igenom. Rekommenderar starkt!!

Elin T
Bergvik

Alltid snabb och smidig affär. Grymt bemötande!

Monica B
Fogdetorp

Seriös mäklare som under hela säljprocessen informerar vad som sker och hur det ser ut. Tack Andreas!

Gabriel S
Brunnsäng

Är jätte nöjd med att ha valt Andreas som mäklare . Han jobbar effektivt och tydlig. Fick min lägenhet såld på kort tid till de pris jag ville

Seyoum B
Södertälje

Andreas har ett professionellt och tålmodigt tillvägagångssätt och han kommunicerar information tydligt. Glad att ha honom som mäklare.

Zina Y
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Bårstabergen

Bemötande: Mäklaren var trevlig och lätt att ha att göra med. Vi fick ett bra bemötande och kände att det var okej att ställa frågor. Förväntningar och hur de uppfylldes: Vi förväntade oss att få tydlig information och hjälp genom processen, och det tycker vi att vi fick. Mäklaren var tillgänglig och gav svar när vi behövde det. Sammanfattning av upplevelsen: Överlag var upplevelsen positiv. Köpet gick smidigt och vi kände oss trygga med hur allt hanterades.

Terese W
Bårstabergen

Mycket lättsam att ha och göra med.

Gilgamesh O
Södertälje

Grym, tydlig och ärlig. Väldigt hjälpsam och stressar inte fram något och lyssnar på sina kunder!

Robert S
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Att sälja kan ibland kännas som en jobbig process, men med Andreas vid vår sida kändes det som att ha en gammal polare vid sin sida. Han är pålitlig, omtänksam och fick oss att känna oss mer som vänner än kunder. Han bryr sig på riktigt. Jämfört med andra mäklare vi haft i tidigare köp och sälj känns Andreas varm och genuin. Trots en tuff marknad tappade han aldrig energin, utan hittade hela tiden nya sätt att driva försäljningen framåt. När vi väl bestämde oss för att sälja såg han till att affären gick i lås. Riktigt bra mäklare som vi kan rekommendera!

Viktor A
Södertälje

Kommunikativ, snabb och kunnig.