Cajsa är mycket professionell och trevlig. Hon är alltid tillgänglig, svarar snabbt på frågor och har en rak kommunikation. Vi har hela tiden blivit väl bemötta.
Cajsa Qvarfordt
Cajsa Qvarfordt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
.Cajsa Qvarfordt har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Cajsa Qvarfordt har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 428 omdömen med ett betyg på 4.8. Cajsa Qvarfordt har haft 65 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
428 omdömen om Cajsa Qvarfordt
Väldigt duktig mäklare som får top betyg
Bra service och återkoppling. Snabbt hanterande. Lätt att få tag i.
Tydlig och hjälpsam. Strukturerad, kunnig och ordningsam
Det var en bra erfarenhet. Cajsa visade lägenheten, berättade om villkoren för affären och svarade på mina frågor. Affären genomfördes i en förtroendefull och bekväm atmosfär.
Bra driv och fick riktigt många på visning. Hade uppskattat ännu mer dialog men gör ett jättebra jobb rekomenderar
Cajsa har varit professionell och hanterat alla moment på ett utmärkt sätt! Från första mötet på visningen fram till att vi nu äger vår stuga. Tack för det!
Hon är super Seriös, sociala skills, kan läsa av och är kvick, gillar det. Våra förväntningar är uppfyllda. Hon kände in och la upp det personligt, har glimten i ögat och känns engagerad. Bra Cajsa 🔝
Proffsig och gett oss bra tips och råd på vägen.
Trevlig och hjälpsam mäklare med huvudet på skaft!