Cajsa Qvarfordt

Cajsa Qvarfordt

Cajsa Qvarfordt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Cajsa Qvarfordt har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Cajsa Qvarfordt har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 451 omdömen med ett betyg på 4.8. Cajsa Qvarfordt har haft 49 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

451 omdömen om Cajsa Qvarfordt

Sedan starten hos Reco 2017
Anne H
Köpte sin stuga med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Kiholmen

Ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Det känns tryggt att ha henne som mäklare.

Göran G
Sålde sin stuga med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Malmsjön

Jag är jättenöjd med Cajsa. Hon är trevlig engagerad och återkopplade snabbt och enkelt till mig under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Cajsa till andra personer som fundera på att kontakta mäklare inför en försäljning.

Niclas H
Kiholm

Proffsigt och trevligt bemötande och bra kontakt genom hela processen. Kan sin sak och har erfarenhet av denna typen av försäljningar. Känner till marknaden väl och bra att bolla frågor med.

Ken H
Sålde sitt hus med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Proffsig, kunnig, trevlig och lätt att kommunicera med.

Pernilla W
Köpte sitt hus med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Södertälje

Jätte trevlig och hjälpsam. Rekommenderar starkt till alla.

Dalya A
Östertälje

Min erfarenhet av Cajsa var väldigt bra. Vi samarbetade bra och hon var tydlig i sin kommunikation.

Astella M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Västergård

Duktig och professionell. Snabb att svara på våra frågor. 🌸💕

Malin L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Cajsa Qvarfordt en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Flexibel, kunnig, trevligt bemötande.

Gunnel Tyra Birgitta L
Järna

Jag tyckte Cajsa Qvarfordt var både vänlig, positiv och pedagogisk. Hon gick igenom varje dokument metodiskt och förklarade vad varje punkt innebar för mig.

Christian S
Järna

Superproffsig och hjälpsam, ser lösningar och står för bra coaching och råd